Ovaj tranzit u petak (28.2) doneće razne promene i uzbuđenja. Žurićete da obavite sve svoje obaveze a uspeh leži u dobroj organizaciji i planiranju. Ovaj dan mogu obeležiti i neke nove mogućnosti za zaradu i interesantne ideje o kojima treba razmisliti. Veče donosi kontakte  sa prijateljima, zanimljive razgovore i nove poduhvate. Budite smeli.

Kasno veče i noć između petka i subote (29.2) donosi skladne emotivne odnose i stabilizaciju u emotivnom odnosu a posebno među supružnicima.

Subota (29.2) započinje u dobrom raspoloženju. Novi ljudi na poslu ili kolege mogu osvežiti vaš posao i doneti nešto novo. Možda treba da poslušate mišljenje sa strane jer će biti nepristrasno. Dobitak.

Veče donosi sjajno raspoloženje i želju da se pokažete da imate i da dobro zarađujete. Čašćavanja više nego obično. Kontakti sa bogatom, tj. situiranom osobom koja  vam donosi jednu dozu sigurnosti.

Nedelja (1.3) donosi jednu dozu stablnosti i ušuškanosti. Nekima može biti monotono ili dosadno a sa druge strane, ovaj dan ne donosi nepredviđene situacije te je idealan za opuštanje i relaksaciju. Ako je moguće prijao bi vam odlazak negde u prirodu ili posetite stariju osobu koja živi na selu.

Mesec u Biku ovog puta će zahvatiti vikend što govori da će dani pred nama obeležiti novac, pesma i priroda.  Tokom ovog tranzita najviše će se razmišljati o novcu i zaradi i sve radnje će biti usmerene ka sticanju novca, naplate potraživanja, izmirenje dugovanja. Pravo je vreme da odete do banke, bankomata ili menjačnice. Ali treba da znate da će neki dobici biti manji nego što ste očekivali.

Takođe, ovo je period u kojem ćete imati povećan apetit i u kojem ćete dosta razmišljati o tome šta bi pojeli. Kupovina namirnica, spremanje hrane i preterivanje u konzumiranju hrane je karakteristično za znak Bika. Ali ovde treba biti obazriv i proveriti rok namirnica koje konzumirate i iskoristiti neku hranu pre nego što propadne.

Prijaće vam kontakt sa prirodom te ili možete šetati parkom, obližnjom šumom ili raditi nešto u svojoj bašti. Pravo je vreme za prolećne sadnje i pripreme cveća.

Kada su emotivni odnosi u pitanju, tokom petka ćete osetiti jednu distancu koju treba da iskoristite da bi se posvetili svom poslu ali generalno, ovaj tranzit donosi stabilnost i želju da sa partnerom budete što bliskiji. Samo budi tu – je nešto što vam Bik može reći.


KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAS?

OVAN – Stiže vam dobitak a odmah potom sledi i trošak.

BIK – Umete da iznenadite druge ljude. U zadnje vreme iznenađujete i sami sebe.

BLIZANCI – Od spavanja i odmaranja nema ništa. Nešto će vas prekinuti u tome.

RAK – Susreti sa prijateljima. Novi poznanici.

LAV – Promene na radnom mestu. Usvajajte nove ideje.

DEVICA – Osoba iz daleka želi da se čuje sa vama.

VAGA – Dobitak kroz druge ljude kojem se niste nadali. Strast.

ŠKORPIJA – Partner traži vreme od vas a vi ga opet nemate. Voljena osoba će biti razočarana.

STRELAC –Novi i bogati klijenti.

JARAC – Ljubavna dešavanja. Deca imaju prevelike želje koje vi ne možete ispuniti.

VODOLIJA – Promene u kući. Mogući su i iznenadni gosti.

RIBE – Prijaće vam vožnja do obližnjeg mesta. Šetnja. Kupovina.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *