Znak Bika uvek donosi jednu dozu stabilnost i sigurnosti a jedino što vas može zabrinuti i uneti nemir je finansijska neizvesnost.  Ovaj znak teži sigurnoj luci i najpre se okreće materijalnim dobrima pa neke odluke donete ova dva dana mogu biti vezane za zaradu i korist.

Takođe, pred nama je dva dana u kojoj će biti zabeležen pojačan platni promet, više će se odlaziti do banaka, menjačnice ili bankomata. Ovo je dan i kada možete imati novčane dobitke ili dobitak kroz hranu (meso, voće i povrće) posebno ako imate nekoga na selu. Takođe, možete trošiti više novca za nabavku hranu i neophodnih namirnica a neki će želeti da svoje

Sve što ima veze sa prirodom vas može zanimati a i sami ćete želeti da pronađete neki svoj mir daleko od ljudi, u šetnji šumom ili parkom.

U ljubavnom odnosu najvažnije će vam biti da znate da li vam voljena osoba u potpunosti pripada. Svaki sumnja može da uništi ljubavnu idilu.

Tokom utorka (16.6) Mesec će na početku ovog tranzita biti u kvadratu sa Saturnom što donosi troškove, gubitke, odlaganje plaćenja ili zaduživanje. Ovaj tranzit govori i da će vam apetiti biti smanjen ali i da možete jako ogledneti. Ženskim osobama može biti lošije danas ili će se iz nekog razloga osećati depresivno.

Loše vreme i kiša.

Tokom noći, između utorka i srede (17.6) dolazi do konjunkcije Meseca i Urana što govori da ćemo biti nervozniji napetiji nego inače ali i da možemo očekivati nekakve promene u svakodnevnim rutinama. Možete se probuditi jako rano ili imati nesenicu.

Sreda (17.6) je tokom celog dana pogodna za šetnju, kraća putovanja, druženje sa ljudima i kupovinu. Priče nikad dosta a što je najvažnije, prijaće vam. Ukoliko imate polaganje ispita, velike su šanse da ćete ga položiti. Sjajno je vreme i za učenje i sticanje novog znanja. Kontakti sa rođacima.

Četvrtak (18.6) je od ranih jutarnjih časova donosi srećne okolnosti pa bi jutro trebalo da iskoristite za završavanje obaveza a sjajno je vreme i za polaganje ispita na fakuletetu. Kontakti sa strancima i veći dobici.

Popodne donosi stabilnost i susrete sa ljudima koje niste dugo videli, dok je veče i noć pogodno za ljubavne susrete, razgovore i poruke.


KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAS?

OVAN – Iskoristite ovaj dan kako bi zavšrio deo posla unapred i sve pripremili. Sutra možete očekivati dobitak.

BIK – Nemojte se opirati promenama. One su vam sada neophodne.

BlIZANCI – Nekad vam je najlepše kada ostanete sami. Vešto izbegavate određene ljude.

RAK – Prijatelji vas mogu pozvati kod sebe u goste.

LAV – Očekuje vas dobitak. Manja promena na poslu i uspeh.

DEVICA – Vesti i razgovori o inostranstvu.

VAGA – Stiže vam dobitak a očekujte i podršku prijatelja koji vam izlaze u susret.

ŠKORPIJA – Kontakti sa partnerom. Sada možete izgladiti odnose i rešiti jedno staro pitanje.

STRELAC – Dobitak preko posla.

JARAC – Očekuju vas ljubavna dešavanja. Moguće je i novo poznanstvo.

VODOLIJA – Kontakti sa članovima porodice.

RIBE – Lako možete realizovati kraće putovanje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *