Znak Bika donosi jednu vrstu staloženosti i strpljenja. Ne treba ništa da radite na prečac ako želite da bude uspešno. Polako se pripremite, organzujte i krenite jedno po jedno da obavljate. Mnogima će danas glavna motivacija biti novac. Ako je ponuda dobra i vi ćete biti zainteresovani. Ova dva dana možete razmišljati o novcu i kako da uvećate svoje prihode.

Pravo je vreme za obavljanje plaćanje, završavanje računa, odlazak do banke ili menjačnice. Mogući su dobici.

U svakodevnici, iskoristite ovaj tranzit da obradujete ukućane sa omiljenim ručkom. Raspremite kuhinju, opskrbite se sa neophodnim namirnicama ili dokupite ono što vam je potrebno za što lakšu pripremu hrane.

Kada su emocije u pitanju najvažnije će vam biti da imate nekoga na koga možete da računate u svako doba dana i noći, nekoga ko će vas smiriti i reći da će sve biti u redu. Samo nežnost, privrženost i blizina su ponekad dovoljno da budete spokojni.

Provedite vreme u prirodi ili na selu.

Poljoprivredni radovi.

Tokom utorka (14.7) ujutru i prepodneva, moguća je realizacija kraćeg putovanja. Prva polovina dana je idealna za odlazak u kupovinu. Kontakti sa rođacima i mlađim osobama. Mogući su manji novčani dobici. Idealan je dan za kupovinu tehničkih uređaja, prevoznog sredstva, učenje, polaganje ispita itd. Popodne je odlično za prijatelje, za iznenađenja i da probate nešto novo i drugačije. Promene planova u poslednji čas.

Sreda (15.7)  je dan koji donosi razne povoljnosti. Oko podneva vaši planovi će se ostvariti. Očekujte podršku uticajne osobe. U popodnevnim časovima mogući su srećni preokreti i neočekivane srećne okolnosti. Kontakti sa ljudima iz inostranstva ili veći dobici. Ljubomora i posesivnost mogu biti dokaz ljubavi. Vodite računa da ne uvredite dragu osobu.


KAKO ĆE OVAJ TRANZIT DELOVATI NA VAS?

OVAN – Stiže vam dobitak ili neki vid poklona.

BIK – Ljudi vas u zadnje vreme ne prepoznaju. Nervozni ste zbog promena. Pokušajte da saznate više o svemu što vas plaši jer ćete na taj način smanjiti svoj strah.

BLIZANCI – Prolazno razočaranje.

RAK – Prijatelji očekuju da im se javite. Nova poznanstva.

LAV – Stižu vam pohvale od uticajne osobe. Dobitak.

DEVICA – Podrška od osobe iz inostranstva. Zanimljive poslovne ideje.

VAGA – Stiže vam dobitak na koji niste računali. Privlačnost.

ŠKORPIJA – Najsigurnije se osećate uz voljenu osobu.

STRELAC – Prijatni kontakti u poslovnom okruženju. Dobro se slažete sa kolegama.

JARAC – Ljubavna dešavanja. Susreti i nova poznanstva a treći mogu očekivati raskid veze.

VODOLIJA – Najvažnije u komunikaciji je saslušati odgovor sagovornika.

RIBE – Prijaće vam šetnja i boravak u prirodi. Isplanirajte izlet.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *