Merkur u Vagi donosi strpljivost i ljubaznost u komunikaciji sa drugim ljudima. Bićete željni flerta a ako vam se sagovornik bude dopao gledaćete da produžite kontakt uz komplimente ili laskanje kako bi odobrovoljili drugu stranu. Znaćete kako da se ophodite prema svom sagovorniku a da ostavite utisak veoma kulturne.

Lepim rečima, manirima i ponašanjem u toku razgovora možete prevazići svaku barijeru. A ako na lep način pokušate da objasnite svoje postupke, nikoga nećete rasrdtiti, niti povrediti nečija osećanja.

Ovaj tranzit smiruje tenzije, miri zavađenje strane i zalaže se za mirne opcije. Zbog toga je ovo i tranzit u kojoj će na svaki način biti u fokusu diplomatija gde će se pravitii razni dogovori, pregovori, mirovna rešenja ili bar pokušati da se na miran način reše neka kritična pitanja.

Ponekad, ako je to potrebno, možete biti slatkorečivi i popustljivi i to u slučaju ako vidite da vaša priča nema odjek kakav ste zamislili. To ne znači da ćete odustati od svog nauma, nego da ćete odigrati lukavo.

Pošto znak Vage stalno razmišlja koja je opcija bolja i neprestano menja mišljenje, biće vam potrebna konsultacija sa drugim ljduima o svakom problemu. To će vam pomoći da se i sami uverite da li je vaš sud ispravan.

Timski rad i kolegijalnost će biti naglašeni.

Merkur u Vagi doneće uspeh u poslovima koji su vezani za sva savetodavna zanimanja (advokatima) ,diplomatiji, politici, umetnicima, modnim kreatorima i svima čiji je posao vezan za estetiku. Vaga je znak ulepšavanja, pa će biti povećano interesovanje za estetske hirurgiju i druge intervencije na glavi, sve u cilju, ulepšavanja.

Ako imate nekakav problem, neće biti čudno da pokušate da ga rešite na sudu. Takođe, u ovom periodu biće više tužbi i plavih koverata.

U toku tranzita Merkura kroz znak Vage pojačaće se komunikacija između ljudi i biće više prijatnijih okupljanja. Ovaj Merkur donosi prijatne razgovore i susrete, skupove, koncerte, slogu između supružnika i ljubavnih parova, ljubavne poruke i susrete, stihove i razgovore. Mogući su i zajednička putovanja, kao i poseta partnerovim rođacima.

U toku ovog tranzita, možete kupiti neki veoma lep i elegantan komad garderobe koji će vas ozariti i prolepšati, ali i obradovati partnera sa istim.

Ovaj tranzit započinje sa aspektom Merkur sekstil Venera što povećava mentalnu bliskost i više poruka i razgovora sa voljenom osobom i ovaj aspekt će se osetiti sve do 10 tog septembra.

11. septembra moguće su neočekivane promene.

15,16 i 17.9 – previše obaveza, preobimno gradivo, puno razgovora i pregovora koji će vas zamarati.

22,23,24 i 25.9 – problemi u komunikaciji ili smanjena komunikacija zbog obaveza.

23,24,25 i 26.9 – neprilike koje nije moguće sprečiti. Pripremite se na susrete sa nevaspitanim i bezobraznim ljudima.

Ukoliko ste rođeni u znaku ili podznaku Device i Bilzanaca, ovo je period kada će za vas partnerstvo i ljubav biti veoma važni i kada će se vaš izgled znantno poboljšati. Neki od vas mogu započeti bračni život  zajednicu ili se veriti. A osobe rođene u znaku Vage ili sa njenim podznakom postaće pričljivije, pristupačnije i komunikativnije nego inače; neke Vage mogu totalno podetinjiti, planirati potomstvo ili biti spremni na savlađivanje novih znanja i spremni na učenje.

Ovaj Merkur u svojoj natalnoj karti imaju još: Leonardo di Kaprio, Kejt Vinslet, Bijonse, Bil Gejts, Vladimir Putin,Brižit Bardo, Vil Smit, Gvinet Paltrou,Met Dejmon, Katrin Denev, Ričard Gir, Fridrih Niče, Sofija Loren, Stiven King i drugi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *