Merkur u Ribama nije povoljan jer ukazuje na period konfuzija, grešaka i slabe koncentracije. Posebno će to biti izraženo u samoj komunukaciji pa treba biti maksimalno oprezan. Ljudi će se češće koristiti neproverenim informacijama, razmišljaće o teorijama zavere a i istina nam može izgledati kao laž te ni u nju ne moramo verovati.

Lako možete napraviti previde, zaboraviti važan razgovor, odgovoriti nekome na poruku, zapisati nešto pogrešno, pozvati pogrešan broj, ne shvatiti poentu priče ili ne razumeti dobro svog sagovonika. Same komunikacijske veze će biti oslabljene a zbog toga sve vrste špijunaže će biti u porastu.

Ovo je period u kojem niko nikome ne veruje i kada će mnogi želeti da neke činjenice provere i drugačijim putem.

Ovo je period u pojačanog tajnog dopisivanja, kontakata, špijuniranja i prisluškivanja, ogovaranja iza leđa ali i anonimnih i pogrešnih poziva i poruka. Osim toga, dešavaće se, češće nego obično, da pozovote nekoga, ali da vam ta osoba ne odgovara na poziv, ne čuje zvono ili da je jednostavno promenila broj a da vas prethodno nije obavestila o tome.

Možete očekivati slične probleme i kada su društvene mreže u pitanju, a zahteve za prijateljstvo vam mogu slati osobe koje imaju lažne profile i koje žele da budu blizu vas samo da bi vas špijunirale.

Privlačiće vas sve što je tajnastveno i misteriozno.

U toku ovog tranzita trebalo bi da obratite pažnju na viruse u računaru, da pazite da ne izgubite mobilni telefon, voznu kartu, ključeve i slično…

Budite pažljivi jer će ovaj period obeležiti i povećan broj krađi.

U vožnji budite pažljivi, jer će putevi biti klizavi.

S druge strane, Merkur u Ribama donosi posebno vreme inspiracije i maštovitosti. Uživaćete u muzici i svim drugim vrstama umetnosti. Nešto će u vama probuditi najtananija osećanja u cilju da učinite dobro delo prema čak i nepoznatoj osobi. To vam možda vaš aneđo čuvar tiho šapuće, dok se moli za vas pred Bogom. Molite se, činite dobra dela i ne očekujte ništa zauzvrat sem Božije ljubavi i milosti.

Znak Riba predstavlja i znak bolesti, virusa i bakterija te se treba čuvati i više brinuti o sebi i bližnjima. Moguće su prolazne tegobe pogotovu kod dece.

Poznate osobe koje u svojim natalnim kartama imaju Merkura u Ribama su: Galileo Galilej, Areta Frenklin, Jozef Mengele, Hari Hudini, Moris Ravel, Alis Kuper, Artur Šopenhauer, Gabrijel Garsija Markes, Edi Marfi, Šarl Bodler, Čarls Darvin, Nina Simon, Lejdi Gaga, Šeron Stoun i drugi.

* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo ako se realizuje bez saglasnosti autora. U ovo se podrazumeva, pored ostalog, pravljenje screenshot-a i korišćenje teksta za snimanje sopstvenog video sadržaja.

20,21.3 – Možete biti brzopleti i reagovati munjevito i burno na neke vesti koje čujete a nezadovoljstvo će jačati. Iskoristite ovaj tranzit da saznate nešto novo i drugačije. Konsultujte se sa pametnijim od sebe ili sa osobom čije mišljenje uvažavate.

21,22,23.3 – Period rasprava, nezadovoljstva i burnih reakcija. Lako ćete padati u vatru i ulaziti u verbalne sukobe. Računajte i na provokacije putem društvenih mreža pa se suzdržite od komentarisanja. Oprez je potreban u saobraćaju. Deca će biti sklonija povredama i padovima. Problemi u školovanju.

25,26,27.3 – Pripazite na mlađu decu, kuda to idu i s kim. A proverite i s kim se to dopisuju preko interneta. Ako primetite bilo šta sumnjivo, kontaktirajte policiju. Ne verujte nikome!

Potreban je oprez u saobraćaju jer moguć je povećan broj saobraćajnih nezgoda. Iskušenja su svuda oko nas i pokušajte da iz izbegnete.

29,30.3 – Ovo su  dani praštanja i kada možete osetiti jako duhovno iskustvo. Poradite na sebi i svom unutrašnjem miru. Možete shvatiti da slučajnost ne postoji ili doživeti nešto veoma posebno što je teško opisati. Obratite pažnju. Mogući su lepa dešavanja ali i negativni obrti.

1.4 – Mlađe osobe mogu osetiti ljubomoru. Pazite na uvrede. Jednom izrečena uvreda se zauvek pamti.

2,3.4 – Zaljubljive ste prirode. Pojačana muzikalnost i veća naklonost umetnosti.

KAKO ĆE OVAJ TRANZIT UTICATI NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?


OVAN – S obzirom da će vam Merkur prolaziti 12 poljem ovo je za vas uistinu period konfuzija. Zbog toga ne donosite nikakve važne odluke u narednom periodu i ništa ne potpisujte.

BIK – Vaši prijatelji mogu pravite grešku za greškom ali vi treba da se postavite kao veliki brat ili sestra i da pokušate da ih zaštite i pomognete.

BLIZANCI – Bićete maštoviti i inspirativni. Ako se osetite umorno, obavezno pronađite vremena za sebe i relaksirajte se.

RAK – Trebalo bi da razmišljate o tome kako da unapredite svoje znanje i usavršite strani jezik.


LAV – Ne zaboravite da izmirite dugovanja kako ne bi nastali problemi zbog toga.


DEVICA – Bićete posvećeni partneru i neprestano sa njim na vezi i u savetovanju. Ovog puta ste rešili da ne pogrešite.


VAGA – Očekuje vas puno posla a dodatnu konfuziju mogu uneti kolege koji mogu napraviti pogrešnu procenu.

ŠKORPIJA – Merkur u vašem polju ljubavi donosi vam kontakte sa suprotnim polom. Ako ostajete do rane zore dopisujući se sa dragom osobom, onda je to – to.


STRELAC – Možete brinuti o mlađem članu porodice koji se ne oseća dobro. Zaštiti vaš dom od mogućih neželjenih dejstava više sile.

JARAC – Ovaj tranzit donosi vam nekoliko manjih dobitaka ali i zanimljive ideje za zaradu novca.

VODOLIJA – Jačajte svoju intiuiciju koja možete biti veoma izražena. Pronađite način da se relaksirate i opuštate.


RIBE – Zaposlićete vaš mozak sa raznim novim saznanjima i učenjima. Čitaćete, pisaćete i mnogo lakše ćete upijati svaku informaciju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *