Merkur se ponovo vraća u znak Riba gde je dugo bio retogradan ali sada će proći kroz ovaj znak bez previše zadržavanja.

Znak Riba predstavlja viruse a povratak Merkura kroz ovaj znak govori da borba protiv Korona virusa još uvek traje i da će biti intezivna do kraja ovog perioda. Logično, kasnije stiže i lepše vreme koje će sprečiti širenje virusa. Realno, opasnost je prisutna gotovu svuda a panika nije neopravdana. Prošli put dok je Merkur bio retrogradan, virus se, koliko – toliko, kontrolisao, ali sada ima tedenciju da se proširi u većem obliku jer ga više ništa ne zadržava. Zato, astrologija preporučuje da pratite uptustva stručnjaka zemlje u kojoj se nalazite.

Znak Riba ukazuje i na usamljenost i neku vrstu izolacije a ovog puta će se ona stvarno realizovati. Takođe, ovo je period koji donosi i puno strahova, lažnih informacija, obmana, mnogo toga

 možete pogrešno protumačiti, a često nećete razumeti šta je vaš sagovornik hteo da kaže.

U toku ovog tranzita pravićete tajne planove.

Ovo je period u pojačanog tajnog dopisivanja, kontakata, špijuniranja i prisluškivanja, ogovaranja iza leđa ali i anonimnih i pogrešnih poziva i poruka. Osim toga, dešavaće se, češće nego obično, da pozovote nekoga, ali da vam ta osoba ne odgovara na poziv, ne čuje zvone ili da je jednostavno promenila broj a da vas prethodno nije obavestila o tome.

Tajne aktivnosti i skrivene radnje.

Privlačiće vas sve što je tajnastveno i misteriozno, kao i teorije zavere.

U toku ovog tranzita trebalo bi da obratite pažnju na viruse u računaru, da pazite da ne izgubite mobilni telefon, voznu kartu, ključeve i slično…

Budite pažljivi jer će ovaj period obeležiti i povećan broj krađi.

U vožnji budite pažljivi, jer će putevi biti klizavi.

Iskoristite inspiraciju i maštu. Uživaćete u muzici i svim drugim vrstama umetnosti. Nešto će u vama probuditi najtananija osećanja u cilju da učinite dobro delo prema čak i nepoznatoj osobi. To vam možda vaš aneđo čuvar tiho šapuće, dok se moli za vas pred Bogom. Molite se, činite dobra dela i ne očekujte ništa zauzvrat sem Božije ljubavi i milosti.

Pod uticajem Merkura u Ribama najviše posla imaće tajne službe, špijuni, lekari i umetnici. 

Ujedno, ovo je period i kada ćete razmišljati o poseti lekaru, jer je ovo period koji će obeležiti i povećan broj respiratornih infekcija izazvanih virusima i bakterijama. Posebno su ugrožena deca ali i osobe kojima je Ascendent (podznak) u Devici i Blizancima.

Poznate osobe koje u svojim natalnim kartama imaju Merkura u Ribama su: Galileo Galilej, Areta Frenklin, Jozef Mengele, Hari Hudini, Moris Ravel, Alis Kuper, Artur Šopenhauer, Gabrijel Garsija Markes, Edi Marfi, Šarl Bodler, Čarls Darvin, Nina Simon, Lejdi Gaga, Šeron Stoun i drugi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *