Merkur započinje polomesečni tranzit kroz znak Ovna. U ovom periodu, najbrža planeta našeg sistema neće biti retrogradna.

Znak Ovna uvek ukazuje na novi ciklus i nešto novo jer je on prvi znak zodijaka a planeta Merkur donosi nove pokretačke misli, ideje i umne poslove.

Misli će vam se razbistriti i sve će postati kristalno jasno.

Kao što Mars delovaju kroz znak Blizanaca, sličnu energiju će nam doneti i tranzit Merkura kroz znak Ovna. Oba tranzita donose otvorenost u komunikaciji, hrabrost u izražavanju, princip muškog izražvanja, razmišljanja i interesovanja.

Svi će biti otvoreni, srdačni, nasmejani i spremni da dogovor pretoče u dela.

Treba biti obazriv jer je Ovan i agresivan znak koji navodi na svađu i sukobe a posebno to može biti primetno kod mlađe populacije. I deca će se češće svađati i tući između sebe.

Merkur u Ovnu voli da kaže sve što mu je na pameti, bez obzira da li će time nekog uvrediti ili ne. Britak (Ovan) jezik (Mekrur) je ono što će opisati ovaj period.

Merkur u Ovnu bez pardona kaže šta misli pa tako može povrediti svog sagovornika. Osim toga Merkur u Ovnu se lako posvađa, naljuti i ulazi u rasprave. Voli da vodi glavnu reč i može biti drzak.

Ovaj tranzit vas tera da se pokrenete fizički i psihički. Više nego obično, razmišljaćete o poslovnim obavezama, pravićete nove poslovne planove ali se možete aktivirati i po pitanju sporta.

U toku putovanja potreban je dodatan oprez jer će mnogi vozači voziti brzo, žureći da što pre stignu na svoje odredište a možete očekivati i manje nezgode i štete na prevoznim sredstvima.

Moguće su povrede ruku ili prstiju.

Merkur u Ovnu u svojim natalima imaju i neke poznate osobe, a to su: Albert Ajnštajn, Adolf Hitler, Al Paćino, Marlon Brando, Mark Zukerberg, Elizabeta II, Mišel Fajfer, Kortni Kardašijan, Šekspir, Vinsent van Gog, Kventin Tarantino, Sara Džesika Parker, Karmen Elektra, Stiven Sigal, Dejvid Ajk, Erik Klepton, Kristofer Voken i drugi.

* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo.

9,10,11.4 – Pod uticajem Merkura koji će se nalazite u sekstilu sa Saturnom više strpljenja u komunikaciji i nećete pošto – poto želeti da iskažete svoje mišljenje već ćete umeti i da saslušate svog sagovornika. Pravo je vreme za susrete sa starim poslovnim saradnicima i završavanje započetih poslova. Završite čitanje knjige. Obnovite gradivo.

16,17,18.4 – Merkur u konjunkciji sa Suncem donosi vam pojačane kontakte sa uticajnom osobom, šefom ili ocem. Pravo je vreme za pravljenje poslovnih planova i privatnih obaveza. Bićete ekspeditivniji nego inače pa ćete odmah prelaziti na stvar i rešavati postojeće probleme. Moguće su i neke naredbe i nove obaveze zbog čega se možete ljutiti. Kažite odmah šta mislite, ili ćutite.

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK?

OVAN – Pred vama je period u kojem ćete više putovati. Kontakti sa rođacima. Igrajte se sa decom ili im posvetite pažnju.

BIK – Problemi sa kolegama. Obratite pažnju na propuste na poslu.

BLIZANCI – Bićete direktniji i otvoreniji. Pozovite prijatelje.

RAK – Očekuju vas poslovne obaveze a susreti sa nekim ljudima vas mogu iscrpeti.

LAV – Prvi deo tranzita ćete razmišljati o proširenju posla a drugi će vam doneti konkretna dešavanja i realizaciju projekata.

DEVICA – Ulazite u period pojačanih troškova i zaduženja.

VAGA – Merkur u vašem 7 polju povećava vam komunikaciju sa partnerom. Moguće je zajedničko putovanje.

ŠKORPIJA – Mlađa osoba na poslu je sposobnija nego što mislite.

STRELAC – Merkur u 5 polju ukazuje na nekakvo dupliranje. Možda se dve osobe zanimaju za vas.

JARAC – Mlađa osoba iz porodice vas može posetiti.

VODOLIJA – Očekuju vas manji troškovi.

RIBE – Morate jasnije iskazivati svoje mišljenje po cenu i da se posvađate.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *