Samo 2 nedelje će Merkur prolaziti kroz znak Lava. Tokom ovog tranzite primetićete da mnogi žele da istaknu svoje mišljenje i to je glavna ovog tranzita jer će Merkur u Lavu želeti da bude u pravu (pa čak i kad nije). Srdačan je, ume da udeli komplemente ali je i pravi hvalisavac a sve dok bude imao publiku pokušaće da skrene pažnju na sebe.

Očekuje vas pojačana komunikacija sa ljudima od autoriteta, šefom, direktorom ili ocemOvo je prilika da se približite šefu i razgovarate sa njime o svojim problemima, o novim poslovnim planovima i idejama.

Neki od vas se mogu posvetiti učenju, letnjem kursu u kojem mogu nešto novo naučiti, a trebalo bi da obratite pažnju u čijem se društvu nalazite jer ovo je period iz kojeg možete nešto naučiti ili izvući neku pouku koja će vam značiti u budućnosti.

U toku ovog tranzita više nego obično razmišljaćete o ljubavi, provodu i izlascima. Osim toga, Merkur u Lavu može vam doneti pojačanu komunikaciju sa voljenom osobom ali i prijatne susrete i razgovore sa suprotnim polom u toku izlazaka (kafić, restoran).

Pošto je leto, ovaj tranzit, navešće vas da planirate i realizujete godišnji odmor, ili kraće putovanje i vikend posetu. Ujedno, ovaj period možete iskoristiti kako bi se posvetili (porazgovarali i poigrali) sa decom.

Dok Merkur tranzitira znakom Lava, aktiviraćate se (mentalno ili fizički) i po pitanju sporta.

Osobe koje su rođene sa Ascendnetom u Devici ili Blizancima će zasijati posebnom energijom skrećući pažnju na sebe i svoje kvalitete koje su do sada ostali neprimećeni, dok će Lavovi i osobe sa Ascendentom u znaku Lava više komunicirati sa ljudima iz okruženja, rođacima ili više nego inače biti na putovanjima.

Početkom ovog tranzita Merkur će biti u kvadratu sa Uranom što će doneti požurivanje i stres ukoliko ne budete mogli da realizujete svoje planove. Pritisak u komunikaciji.

Drugi deo tranzit Merkur u trigonu sa Marsom i konjunkcijom sa Sunceom donosi pojačanu produktivnost, više sportskih i rekreativnih događaja a bićete raspoloženi i za intelektualno nadmetanja. Susret i razgovor sa uticajnim i poznatim osobama. Dogovaranje o proširenju posla.

U svojim natalima Merkur u Lavu imaju i poznate osobe poput: Baraka Obame, Majkla Džeksona, Dženifer Lopez, Kameron Dijaz, Bila Klintona, Robina Vilijamsa, Hale Beri, Danijela Redklifa, Nelsona Mendele, Džorža Buša, Žakline Kenedi Onazis i drugih.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *