Merkur se ponovo našao u znaku Lava i direktnim hodom će prolaziti ovim znakom sve do 29. avgusta.

Merkur u Lavu funkcioniše tako što želi da istakne svoje mišljenje po svaku cenu. Iako je uglavnom srdačan, a mana mu je što želi da uvek bude u pravu (pa čak i kada to nije). Merkur u Lavu deluje tako što će neki od vas misliti da sve znaju, ne dozvoljavajući drugima da dođu do reči, dok neke druge očekuje pojačana komunikacija sa pretpostavljenima i ljudima od autoriteta. Ovo je prilika da se približite šefu i razgovarate sa njime o svojim problemima, o novim poslovnim planovima i idejama.

Neki od vas se mogu posvetiti učenju, letnjem kursu u kojem mogu nešto novo naučiti, a trebalo bi da obratite pažnju u čijem se društvu nalazite jer ovo je period iz kojeg možete nešto naučiti ili izvući neku pouku koja će vam značiti u budućnosti.

U toku ovog tranzita više nego obično razmišljaćete o ljubavi, provodu i izlascima. Osim toga, Merkur u Lavu može vam doneti pojačanu komunikaciju sa voljenom osobom ali i prijatne susrete i razgovore sa suprotnim polom u toku izlazaka (kafić, restoran, klub) .

Pošto je leto, ovaj tranzit, navešće vas da planirate i realizujete godišnji odmor, ili kraće putovanje i vikend posetu. Ujedno, ovaj period možete iskoristiti kako bi se posvetili (porazgovarali i poigrali) sa decom.

Dok Merkur tranzitira znakom Lava, aktiviraćate se (mentalno ili fizički) i po pitanju sporta.

Osobe koje su rođene sa Ascendnetom u Devici ili Blizancima će zasijati posebnom energijom skrećući pažnju na sebe i svoje kvalitete koje su do sada ostali neprimećeni, dok će Lavovi i osobe sa Ascendentom u znaku Lava više komunicirati sa ljudima iz okruženja, rođacima ili više nego inače biti na putovanjima.

U svojim natalima Merkur u Lavu imaju i poznate osobe poput: Baraka Obame, Majkla Džeksona, Dženifer Lopez, Kameron Dijaz, Bila Klintona, Robina Vilijamsa, Hale Beri, Danijela Redklifa, Nelsona Mendele, Džorža Buša, Žakline Kenedi Onazis i drugih.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *