Narednih 15 dana Merkur će prolaziti kroz znak Device ukazujući da je vreme da se više fokusiramo na radne zadatke. Pred nama je period idealan za završavanje dokumentacije, sređivanje papirologije i dovođenje iste u red. Sve mora biti tačno i regularno. Zato, najviše posla u ovom periodu imaće knjigovođe i svi kancelarijski radnici. Pravljenje planova, razgovori sa kolegama i dešavanja na poslu je nešto što će obeležiti naredni period.

Merkur u Devici razmišlja hladnokrvno,logički i nepristrasno.Sklon je analiziranju zbog čega može preterivati u pogledu sitnica i preciznost koja može iritirati okolinu. Za sve što od vas traži detaljisanje, preciznost i efikasnost ova Merkur će biti idealan pa gledajte da ga iskoristite.

Neki će biti kritički nastrojeni omalovažavajući rad drugih pa vas neki komentari u narednom periodu mogu zaboleti.

Pravo je vreme za sređivanje radnog mesta ali i nabavku materijala za obavljanje posla a mnogi će posećivati i knjižare zbog kupovine neophodnih potrepština za posao i školovanje.Treba nabaviti sve (sveske, gumice, šestare, blokove…) a platiti po razumnim cenama, te će vam Merkur u Devici pomoći u tome.

Vaša želja da sve dovedete u red se može preneti i na kuću pa neće čuditi ako budete više pažnje provodili raspremajući i prepakivajući ormare i police.

Merkur u Devici doneće vam i želju da više jedete zdravu hranu, te ćete se pre odlučivati za, na primer, integralni hleb ili integralna peciva, žitarice, voće i povrće nego za neku masnu hranu. Idealno je vreme za početak dijete i mršavljenje.

Tokom svog kratkog tranzita Merkur će pretežno biti u povoljnim aspektima sa ostalim planetama što će povećati radnu efikasnost ovog tranzita. Manji su propusti se mogu očekivati poslednja 2 dana meseca avgusta ali to neće biti vaša krivica a i nešto što se ne da ispraviti.

Ovaj tranzit, najviše će osetiti osobe kojima je podznak u znaku Blizanaca i Device, s tim što će Device biti posebno angažovane jer Merkur prolazi kroz njihov znak, dok će i Blizanci biti pedantniji i marljiviji nego obično.

I neke poznate ličnosti imaju u svom horoskopu Merkura u Devici koji najpre predstavlja način njihovog izražavanja i razmišljanja, a to su: Kianu Rivs, Madona,Monika Beluči, Fredi Merkjuri, Majka Tereza, Vitni Hjuston, Šon Koneri, Hju Grant, Sting, Rej Čarls i drugi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *