Merkur je započeo tranzit kroz znak Bika zbog čega ćete postati strpljiviji u komunikaciji, delovaćete smirenije i opuštenije nego obično, zaključke ćete donositi sporije zbog obimnog i logičkog razmišljanja. Bićete lenji za učenje ali jednom kada krenete da izučavate određenu oblast, to znanje će biti dugotrajno. Dok će neki biti konzervativnog stava i tvroglavi u branjenju svog mišljenja.

Ako krećete na put želećete da vam bude komforno, udobno i sve potaman a verovatno ćete za put kupiti neke grickalice i piće. Ukoliko ste rešili da kupite novi automobil, odlučićete se za skuplju, luksuzniju i komforniju varijantu.

Najčešća tema za razgovor u ovom periodu na prvom mestu biće novac i zarada, nove cene, poskupljenja, luksuz, hrana, selo i poljoprivreda, priroda, muzika i fudbal

Pod uticajem Merkura u Biku, želećete da više vremena provodite u prirodi – parku, izletištu, selu, svom dvorištu ili šumi. Ukoliko imate problema sa učenjem najbolje je da uzmete knjigu u ruke i sednete negde u park, jer ćete tako uspeti da naučite mnogo više nego inače. I obavezno stavite ispred sebe neku grickalicu – štapiće, smoki, suncokret ili voćku, da ako ogladnite, ne prekidate sa učenjem.

Deci će biti potrebno više džeparca a neki od njih mogu pronaći način da dođu do njega kroz zaradu. Deca će imati dobar apetit.

Idealan period je za razvoj poljoprivrede (kupovina mehanizacije potrebne za obavljanje poljoprivrednih radova), više interesanata mlađih ljudi za poljoprivredne poslove a i sami usevi će dobro napredovati.

Merkur u Biku u svojoj natalnoj karti imaju Džordž Kluni, Uma Turman,Ema Votson, Džon F.Kenedi, Rasel Krou, Džesika Alba, Penelopa Kruz, Džek Niklson, Klint Istvud, Salvador Dali, Pirs Brosnan, Šer, Melanija Tramp i drugi.

23,24.4. – Merkur u konjunkciji sa Uranom donosi promene i novine. Možete očekivati neočekivani sled dešavanja i iznenađenja. Ali uzimajući u obzir druge aspekte, nije povoljno za kupovinu nove tehnike ili novog prevoznog sredstva. Ovaj tranzit pre može doneti nepovoljan uticaj ovog puta. 

25,26.4 – Merkur u kvadratu sa Saturnom donosi kvarove, poteškoće, zastoje u komunikaciji i odlaganje nekih sastanaka i razgovora. Moguće je probijanje termina. Neuspeh u učenju. Odložite polaganje ispita. Problemi sa dokumentacijom. Smanjenenje zarade u trgovinama.

25,26.4 – Merkur u konjunkciji sa Venerom donosi prijatne kontakte i lepe reči. Možete dobiti verbalnu podršku ili podršku drage osobe za problem koji imate.

29,30.4 – Merkur u sekstilu sa Neptunom donosi zamor, pospanost i potrebu za više sna. Ovo je period zaboravnosti i grešaka. Deca mogu biti sklona prehaldama. Povećan broj krađa.

1,2.5 – Merkur u trigonu sa Plutonom donosi opsesivnost i neodoljivu posvećenost. Posmatrajte druge i naučićete. Oprez u vožnji. Mogući su manji hirurški zahvati.

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK?

OVAN – Dobici preko mlađe osobe.

BIK – Kontakti sa rođacima. Možete krenuti na putovanje koje niste planirali.

BLIZANCI – Ne osećate se najbolje. Čuvajte se virusa.

RAK – Prijatelji jedva čekaju da vas vide a moguć je zajednički izlet ili kraći put.

LAV – Vreme je da poradite na svom marketingu. Promenite pristup poslovanju.

DEVICA – Posavetujte se sa stručnijima od sebe.

VAGA – Vodite računa da ne padnete na provokacije i niske udarce.

ŠKORPIJA – Prijaće vam šetnja sa patnerom ili poseta rođacima.

STRELAC – Reklamirajte se i bolje promovišite svoj posao.

JARAC – Kontakti sa mlađom osobom. Igrajte se sa najmlađima jer će vas to preporoditi.

VODOLIJA – Ovaj tranzit vam povećava kontakte sa familijom. Gosti u domu.

RIBE – Moguće je kraće putovanje. Izazovni period za vaše govorništvo u kojem nećete briljirati.

* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo ako se realizuje bez saglasnosti autora. U ovo se podrazumeva, pored ostalog, pravljenje screenshot-a i korišćenje teksta za snimanje sopstvenog video sadržaja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *