Merkur je u hodu unazad i sada se ponovo vraća u znak u kojem ima najjače dejstvo da bi 10 tog marta zastao a onda počeo direktan hod kroz ovo sazvežđe. Od 16. Marta Merku će se vratiti opet u znak Riba gde je bio zadnjih par dana.

Ovaj tranzit će nam doneti naknadne ideje ili ideje na temu novih ideja. Sada treba realizovati sve ono što ste hteli a niste stigli, sada je vreme za promene, za drugačije vidike i razmišljanje o budućnosti.

Sve će se odvijati mnogo brže nego što smo očekivali. Dešavanja će dobiti na ubrzanju  ali ne samo to, već će i odnosi sa  ljudima biti dosta jednostavniji. Odmah ćete znati na čemu ste!

 Može se desiti da krenete na put i da stignete ranije nego što ste očekivali, da odgovor na poruku ili pismo dobijete brže, ali i sama komunikacija među ljudima će biti savršenija jer će i pre izgovorenih reči druga strana znati šta mislite i šta ste hteli da kažete. Imaćete osećaj kao da umete da čitate misli.


Ovo je period novih ideja, noviteta, otkrića, za kupovinu novih uređaja (računari, tableti, telefoni, automobili, motori i bickli, bela tehnika i dr) i sve vrste inovacija.

Čućete puno novosti jer će u vašem okruženju biti više dešavanja, kao i novih poznanstava i kontakta. To će se dešavati jer će ljudi biti otvoreniji prema drugima, lakše će pokretati razgovor čak i sa nepoznatim ljudima. Takođe, svima će biti manje važno ko šta misli o njima, te će otvoreno pričati o svemu, čak i onome što su do sada čuvali za sebe kao tajnu.

Krasiće vas originalne ideje i jednostavna rešenja koja će dolaziti sama od sebe.

Nailazićete i na manje izmene i promene u poslovnom okruženju.
Period je veoma povoljan za učenje, savlađivanje novog i komplikovanog gradiva,polaganje ispita, kupovinu prevoznih sredstava, tehničkih uređaja i  kontakte sa prijateljima.

Od 16 tog marta Merkur se vraća u znak Riba gde ostaje do 11. Aprila 2020 godine.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *