03 MARTVENERA KVADRAT SATURN (28) – Ovo je dan za koji bi bilo najbolje da odolite iskušenju da pazarite nešto jer ako to učinite bićete kasnije jako ponosni na sebe. Ženska osoba ovog dana može odložiti putovanje, odbiti vas, odložiti sastanak, posao , susret ili vas blokirati na društvenim mrežama i pretati da vam se javlja. Ovaj aspekt ukazuje na nekakav problem koji se može rešiti razgovorom. U ljubavnim vezama dolazi do zahlađenja i distanciranja. Lako se možete uvrediti i naljutiti. Ukoliko očekuje veću sumu novca on će lako izostati ili možete dobiti mnogo manje novca nego što ste planirali a i dugovi su se nagomilali. Kada izmirite sve, neće vam puno preostati.

04 MART MERKUR SEKSTIL VENERA (29) – Pogodan dan za društvena okupljanja i porodične razgovore. Prijaće vam pažnja osobe s kojom ste u kontaktu a može vas oduševiti spontanost i zaštitnički stav bliske osobe. Ne sme vam faliti ni “dlaka sa glave”. Ovaj dan govori da je vreme za razgovore,  trenutak da otvorite dušu i oslonite se na rame bliske osobe. Bez obzira koliko ste jaki i na kakvoj ste poziciji i vi imate dušu i ponekad ste slabi iako bi to želeli da sačuvate samo za sebe.

08 MARTSUNCE KONJUNKCIJA NEPTUN (18) – Dan koji donosi dva aspekta. Ovaj ukazuje na nekakve propuste na radnom mestu posebno od strane muškaraca koji će tokom ovog dana uraditi nešto nespretno ili čak zaboraviti na praznik žena zbog čega mu ženske osobe mogu zameriti. Pošto Sunce predstavlja sve muškarce, jedni će se tokom ovog dana stideti da pokažu svoju naklonost lepšoj polovini a drugi mogu biti tajanstveni spremajući iznenađenje.

08 MARTVENERA KONJUNKCIJA URAN (4) – Još jedan aspekt koji ukazuje da je iznenađenje moguće ali moram da skrenem pažnju da ovaj aspekt može otići i u pogrešnom smeru, tj. da se ženska osoba može iznenaditi što je zaboravljena s pažnjom zbog čega će želeti da prekine odnos. Mnoge veze će u ovom periodu biti na iskušenju te treba biti obazriv. No, kako bilo, prijatelji vas neće zaboraviti. Ovo je dan koji donosi kontakt sa njima i druženje za pamćenje.

11 MARTSUNCE SEKSTIL JUPITER (21) – Dan koji donosi lepe vesti preko muškarca, supruga, autoriteta ili oca. Povoljan je dan za odlazak kod advokata i rešavanje problema posredstvom suda. Kontakti sa uticajnom osobom iz daleka koja se može založiti za vas i pomoći vam da rešite problem. Povoljnosti možete da očekujete prilikom susreta sa ljudima kao i neki vid predloga, nove ideje ili poznanstva sa osobom od koje možete nešto naučiti. Uspeh u rešavnju papirologije vezane za inostranstvo. Dobijanje vize. Putovanje u daleku zemlju.

14 MARTMARS SEKSTIL NEPTUN (18) –  Bićete pedantniji nego obično i obraćaćete pažnju na svaku sitnicu. I najmanji problem će vam “bosti oko” i nećete se smiriti dok ga ne ispravite. U saradnju sa strancima bi trebalo da budete oprezniji a ukoliko primetite da priča “ ne pije vodu” ili da vam se ništa ne uklapa, to bi trebalo da vam bude signal da sve obustavite dok nije kasno. Ovo jedan i kada možete saznati neke činjenice o poslu, kolegama i saradnicima na koje do sada niste bili upućeni.  Muškarci danas mogu imati prolazne zdravstvene tegobe ili posetiti lekara. Počnite da primenjujete zdrave životne navike.

14 MARTSUNCE SEKSTIL PLUTON (24) – Istog dana se dešava i ovaj aspekt koji govori da bi trebalo da sve radite u tajnosti i da zadržite za sebe ono što se dešava jer ćete na taj način profitirati. Uticaja osoba može biti zahtevnija prema vama a ukoliko budete smatrali da možete da eskivirate nešto ili da joj radite iza leđa, znajte da su danas velike šanse da ona za to sazna. Izbegavajte afere na poslu i primirite se da ne bi napravili sebi štetu. Uticajna osoba vas može ucenjivati na spontan način. Muškarci mogu biti ljubomorni i tajno proveravati svoju partnerku.

19 MARTSUNCE SEKSTIL SATURN (29)  – Danas je onaj dan kada žurite nešto da završite a vidite da nećete stić i i da će vam biti potrebno dodatno vreme. Ne brinite, dobićete ga bez problema. Takođe, savet je da ništa ne radite na prečas jer sve što je brzo to je i kuso, kaže jedna poslovica. Ako niste spremni za nešto, onda bolje to odložite ili pomerite termin za pogodniji čas.

20 MARTMARS KONJUNKCIJA JUPITER (22) – Fantastičan dan za nove poslovne početke i širenje posla. Ukoliko već duže vreme čekate na radno mesto, sada možete doći do zaposlenja. U ovom periodu i starije osobe se mogu zaposliti. Ukoliko imate bilo kakav problem, stariji i iskusniji muškarac vam može pomoći da ga rešite. Fantastičan period koji donosi i mogućnost pronalaženja posla u inostranstvu. Pravo je vreme za proširenje postojećeg posla, pametne investicije koje će kasnije doneti veći promet i poboljšanje. Dugoročne investicije.

22 MARTMERKUR SEKSTIL URAN (4) – Ovo je dan koji donosi novitete i promene. Prijaće vam dinamika u svemu što radite i uživaćete u svemu što je novo. Sada će vam neke stvari postati mnogo janije i pitaćete se kako to pre niste shvatili. Kao da ćete odjednom progledati! Ovaj dan govori i da možete ostvariti nove kontakte. Neke tajne mogu isplivati. Manje promene u domaćinstvu ili kupovina kojom ćete osvežiti životni prostor.

Magnolia flowers in full bloom with Eiffel tower in the background. Early spring in Paris, France

22 MARTVENERA SEKSTIL NEPTUN (18) – Istog dana se dešava još jedan aspekt koji ukazuje na dubinu osećanja i na privrženost u emotivnim vezama. Ovo je dan duhovne bliskosti i povezanosti između partnera koji se mogu gledati sa obožvanjem. Jačajte svoj brak ili vezu . Ne stidite se da pokažete svoja osećanja. Moguće je manje iznenađenje na radnom mestu. Pomoć koleginice sa posla. Ženskim osobama može biti loše. Poseta lekaru.

23 MARTMARS KONJUNKCIJA PLUTON (24) – Ovaj dan donosi ljubomoru i neprijatnosti. Muškarci će biti posebno razdražljivi i nepoverljivi. Biće potrebna mala varnica pa da problem nastane. Obratite pažnju da se ne dovodite u nezgodnu situaciju tokom ovih dana jer će reakcija partnera biti negativna. Osvetoljubivost. Ne verujte previše nepoznatim osobama a ukoliko se tek upoznajete sa novom osobom vodite računa da ne budete dovodeni u nezgodan položaj i da budete napastvovani. Puno manijaka će biti aktivno ovih dana i obratite pažnju na to.

28 MARTVENERA TRIGON JUPITER (23) – Ovog dana se dešavaju dva aspekta i uglavnom su vezana za novac , investicije i ličnu svojinu. Mogući su veći dobici, najava povećanje plate, velike investicije i ulaganja. S obzirom da će i Mesec biti u znaku Bika ovo je dan i kada se mogu započeti i veći poljoprivredni radovi ili investirati u tu granu privrede. Srećne okolnosti kada je novac u pitanju. Sjajno je vreme za početak veze, za veridbe, venčanja ili početak zajedničkog života. Ukoliko se bavite kulinarstvom ovo je dan kada možete očekivati poboljašnja na poslu, prilike da napredujete ili da pronađete novi posao.

28 MARTVENERA TRIGON PLUTON (24) – Tranzit koji ukazuje na veliku strast i opsesiju. Bićete nezasiti i gladni svega. U emotivnom odnosu možete pokazati ljubomoru i posesivnost.  Uživaćete jedno ako budete znali da vam partner u potpunoti pripada.  Ovaj dan donosi privlačnost i potrebu za sjedinjenjem. Oni parovi koji pokušavaju da ostvare potomstvo danas vrlo lako mogu ostvariti svoje snove.

31 MARTMARS KONJUNKCIJA SATURN (0) – Oprez ukoliko radite na visinama. Obavezno se zaštitite od mogućih padova i neželjenih situacija. Muškarci mogu biti istrošeni i umorni od proteklog perioda a zbog stresa se mogu udaljiti od partnera ili porodice. Takođe, muška populacija može očekivati i razne probleme vezane za  libido. Smanjena seksualna moć. Očekujte zastoje i probleme u poslu. Mogući su otkazi i najavljene promene na poslu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *