Mars u Škorpiji govori da se ova planete nalazi u svom sedištu i da će iskazati veoma jako dejstvo.

Pošto Mars opisuje sve pripadnike jačeg pola, njegov tranzit kroz znak Škorpije će im doneti odlučnost, borbenost i sposobnost da se iz svih problema podignu kao feniksi.

Muškarci će delovati kao da znaju šta hoće, često će biti i dominantni i preuduzimljivi. Ukoliko naiđu na probleme, pripadnici jačeg pola mogu pokazati svoju drugu stranu i osobine kao što su destruktivnost, osvetoljubivost i agresivnost.

U toku tranzita Marsa kroz znak Škorpije, muškarci mogu biti veoma eksplozivni, ljuti i borbeni, delujući sa ogromnom hrabrošću i snagom. Spremni su na sve, pa čak i da gaze preko svojih suparnika ( a u ovom periodu će ih sigurno imati) kako bi ostvarili svoj cilj. Ako nisu u mogućnosti da pobede svog protivnika, onda će želeti da ga unište, pa makar time uništili i sebe. Ovo je period u kojem će muškarci ići na sve ili ništa.

Ali možda na prvom mestu u opisu ovog tranzita treba da stoji ljubomora jer će muškom polu biti povređena sujeta zbog čega će oni mnoge svoje odluke donositi iz osvetoljubivosti.

Muškarci će se često upoređivati sa stvarnim ili zamišljenim rivalima i biće dovoljan samo tračak sumnje pa da počnu da ljubomorišu.

Ako ste dama i ukoliko ugrozite čast svog muškarca, on će želeti da vam se osveti, tako što će vam odmah vratiti sve milo za drago, a možda i u mnogo većem obimu nego što ste zaslužili.

Muškarci u ovom periodu potvrdu partnerkine ljubavi tražiće u seksu. Njihova seksualna energija u ovom periodu je na vrhuncu te vas očekuje period pun strasti, opsesije i fatalne privlačnosti.

Dame će prednost davati dominantnim muškarcima a prijaće im i jedna doza opasnosti zbog čega se mogu zanimati za muškarce koji su sa one strane zakone. Možete doživeti ljubav i sa muškarcem islamske vere.

Na početku ovog tranzita Mars će biti u opoziciji sa Uranom zbog čega može doći do prekida nekih posovnih saradnji, najave otkaza ili promena posla. I kada su emociju u pitnaju, muškarci će težiti slobodi i slobodnim odnosima.

Kraj novembra i početak decemra Mars u sekstilu sa Venerom donosi strastvene ljubavne odnose.

Sredinom decembra Mars u dobrim aspektima sa Neptunom, Saturnom i Plutonom ukazuje da je idealno vreme da odete kod lekara a pogodni su dani i za operacije. Potentnost.

U svojim natalnim kartama, Marsa u Škorpiji imaju: Tejlor Svift, Leonadro Di Kaprio, Opra Vinfri, Brus Li, Mel Gibson, Čarli Šin, Mihael Šumaher, Stiven Sigal, Morgan Friman, Džon Tolkin, Čarls Bukovski, Bašar El Asad i drugi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *