Dok Mars bude prolazio kroz znak Riba bićete slabe volje, pasivni i bez hrabrosti. Zbog straha od neuspeha i treme, vaši učinci mogu biti prepolovljeni.

Na poslu možete praviti katastrofalne greške, možete imati nesuglasice ili afere sa kolegama, možda ćete morati da menjate bolesnog kolegu ili ćete na poslu biti usamljeniji nego inače.

 

Prijaće vam obavljanje poslova u tišini ili tajnosti. Koncentracija će vam biti potrebna i ukoliko se na neki način bavite umetnošću jer ćete samo tako moći da postignete dobre rezultate.

Za one druge je preporuka, da slušaju muziku na radno mestu jer će na taj način ublažiti efekat ovog tranzita.

 

Zbog Marsa u Ribama neki od vas smatraće svoj posao potpunim promašajem ili pogrešnom  investicijom, dok će drugi imati mnogo manje posla nego obično.

Možete biti obeshrabreni ili plašljivi da krenete u akciju.

Ovaj tranzit može vam doneti osećaj da uopšte niste sigurni šta to radite i da li je to što radite ono što želite. Nesigurnost i strah od propasti možete da namirišete u vazduhu.

 

Mars u Ribama donosi pojačane aktivnosti ljudi sa one strane zakona, više nelegalnog posla, više pljački i prevara, ali i više aktivnosti tajnih službi i špijuna.

No, nije Mars u Ribama tako loš, jer ga možete iskoristiti i za pomaganje ljudima iz svog okruženja ili za volontiranje. Ovaj Mars ume da se žrtvuje jer je veoma saosećajan.

Sam znak Riba predstavlja ljude koji su zaposleni u zdravstvu, napre doktore, a potom i sve ostale koji se brinu o pacijentima, što govori da će zdravstveni radnici narednih dana imati puno posla. Posebno će zdravlje muške populacije biti ugroženo, zbog čega se preporučuje odlazak kod lekara.

Sjajan period je za muzičko stvaralaštvo, komponovanje i muziciranje.

 

Znakom Riba predstavljeni su i svi oni čija je profesija vezana za muziku, igranje i sve vrste plesa. Od tanga, preko baleta, do folklora. Ovaj tranzit donosi mogućnost povreda, pogotovu stopala.

Mars kao predstavnik muške popularcije govori i da će oni u narednom periodu biti dosta nesigurni u sebe, uplašeni ali i tajanstveni – skloni lažima i prevarama, ali i otkrivanju istih.

No, pratiće ih i duboka emotivnost i nesebičnost.

 

Planeta Mars predstavlja agresiju a sam znak Riba predstavlja Rusiju, što govori da će u narednom periodu najviše problema imati Rusija.

 

Osobe koje su rođene u znaku Riba postaće agresivnije i imaće više volje, a osobe kojima je Ascendent u Škorpiji ili Ovnu biće povučenije i emotivnije.

 

Marsa u Ribama u svom horoskopu imaju i poznate ličnosti poput: Hit Ledžera, Merlin Monro, Elizabet Tejlor, Če Gevare, Tom Henksa, Sindi Kraford, Tine Tarner, Denzela Vošingtona, Eltona Džona, Entoni Hopkinsa, Ave Gardner, Bili Holidej,Simon de Bovoar, Kazanove, Fil Kolinsa, Luis Hamiltona i drugih.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *