Posle nekoliko Meseci svog prolaska kroz znak Blizanaca, Mars je promenio znak i sada se nalazi u znaku Raka, u padu, tj. u znaku u kojem se on ne oseća dobro i gde nema dovoljnu snagu.

 

Vrlo lako možete primetiti manjak volje i nedovoljno snage. Mada, u nekim stvarima će ovaj Mars biti izuzetno jak , odvažan i neustrašiv i to upravo onda kada treba da brani čast svog naroda i svoje države. Ovaj Mars je zaštitnik svoje porodice i za bližnje će učiniti sve.

 

Mars predstavlja posao i akciju, a znak Raka dom i porodicu. Ukratko, ovaj period je idealan za radove u domu, veliko spremanje kuće, popravke u domu, renoviranje stambenog prostora ili čak gradnju same kuće. Ovaj tranzit će zbog toga najviše osetiti zidari i svi majstori vezani za popravke u domu. Ako imate kakve kvarove u kući, sada je vreme da ih popravite.

Pravo je vreme i za vodoinstalerske radove, vodovod i kanalizaciju ali poslova će biti dovoljno za tapetare i sve one koji proizvode nameštaj ili se bave opremanjem doma.

 

Ka drugom pravcu, Mars u Raku može da donese probleme vezane za mesto stanovanja a da to nisu kvarovi. Možete imati nesuglasice sa porodicom vezanim za mesto stanovanja, probleme vezane za stan koji ste uzeli pod kiriju ili probleme da rešite stabeno pitanje.

Ovaj Mars može da donese porodične rasprave a u boljim horoskopima nove porodične poslove i planove vezane za dom i porodicu.

Možete pretrpeti kritike svoje majke, imati sa njom lošije odnose ili biti zabrinuti za nju, ili za ženu, ako ste u braku.

 

Ovaj tranzit govori i da će muškarci više vremena provoditi u kući ili okruženi svojom rodbinom. Ukoliko je natalna karta neke osobe loša, ona može biti podložna alkoholu, a ako pretera, zbog toga može sama izazvati probleme ali i svađu u porodici.

Muškarci u ovom periodu mogu biti osetljiviji i ranjiviji nego obično. Neodstajeće im hrabrosti, imaće manje vere u sebe i svoje zavodničke moći. Takođe, muškarci će vam u ovom periodu staviti do znanja da im je veoma bitna porodica te ukoliko osete da vi to ne želite, bolje na vreme prekinite taj odnos. Izbegavajte da u ovom periodu nekom vređate majku i porodicu jer će osećanja biti burnija nego inače.

Muškarcima će prijati tetošenje i ako se neko prema njima postavlja kao prema detetu (ali to samo u ovom periodu).

Pripadnici jačeg pola će prvo primećivati oči i grudi te bi dame u ovom periodu trebalo da ističnu nešto od toga.

NA GLOBALNOM PLANU: ovaj Mars može najpre doneti neprilike zemljama poput Francuske i Amerike. U tim zemljama se i sam narod može pobuniti, negodovati ili biti u finansijskim neprilikama.

Kada su ratna dejstva u pitanju sve će delovati poput one stare „Tresla se gora, rodio se miš“. Kukavice. Nedovoljno hrabrosti. Nedovoljno naoružanja. Povlačanje. Bilo kakve ofranzive pokrenute u ovom periodu će završiti sa neuspehom.

 

Mars u Raku u svom natalnom horoskopu imaju ili su imale neke poznate ličnosti poput: Kijanu Rivsa, Mocarta, Robin Vilijamsa, Odri Hepbern, Pabla Pikasa, Penelope Kruz, Ešton Kučera, Hale Beri, Rožer Federera, Novaka Đokovića, Ričarda Gira, Vilijama Šekspira, Zinedin Zidana, Muamera Gadafija i drugi.

 * Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo.

KAKVE ASPEKTE ĆE PRAVITI MARS?

 

Od 27.3 do 3.4 – Mars u trigonu sa Saturnom – bićete istrajni da završite započete projekte i poslove po kući i oko kuće. Saradnja sa starijim muškarcem. Ispunjenje datog obećanja.

 

Od 5.4 do 10.4 – Mars u sekstilu sa Merkurom – ukazuje na verbalne sukobe, neprijatnosti na društvenim mrežama, pojačanu preteću retoriku, vatrene razgovore ili susreti sa ambicioznim ljudima koji znaju šta hoće. Ovaj tranzit je povoljan za fizičku aktivnost, sportske rezultate i spretnost u rukama što je povoljno za sve vrste majstrora.

 

Od 23.4 do 26.4 – Očekuje vas proširenje posla, mogućnost saradanje sa ljudima iz inostranstva, poznanstvo sa muškarcem iz druge zemlje ili muškarcem koji je jako bogat i situiran.

 

Od 24.4 do 1.5 – Mars u sekstilu sa Uranom – donosi eksplozivno ponašanje, nestrpljivost, užurbanost, nove poslove, nove poslovne projekte, muškarce koji su u potrazi za novim poslom, poznanstva sa novim ljudima (pretežno muškarcima) a mogući su zajednički projekti sa prijateljima. Noviteti u poslovanju, novi sistemi rada ili nove kolege.

 

Od 12.5 do 17.5 – Mars u trigonu sa Neptunom – Muškarci će želeti da se drže po strani. Poslovi vezani za moleraj ili bilo koji vid farbanja. Ukoliko vam je potrebna pomoć, sada je možete dobiti.

 

Od 19.5 do 20.5 – Mars u kvadratu sa Jupiterom – Muškarci mogu proceniti svoje sposobnosti. Proširenje posla ili prihvatanje posla koji bi radije odbili iz nekog od razloga.

 

KAKO OVAJ TRANZIT UTIČE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

 

OVAN – Mars bi trebalo da iskoristite da raspremite kuću, pozovete majstore ili za otkačinjanja jedne po jedne obaveze vezane za dom.

 

BIK – Moguće su neprilike kroz brata i sestru. Sa komšijama se možete raspravljati ili biti ljuti na njih. U drugoj polovini tranzita vas očekuju kvarovi u kući.

 

BLIZANCI – U prvom delu tranzita Mars vam donosi nepredviđene troškove u kući. Od sredine maja vodite računa u saobraćaju.

 

RAK – Mars u vašem znaku donosi vam puno posla i srčanosti. Bićete jaki i energični a možete „pokazati zube“ i staviti do znanja da drugi ne mogu sa vama kako hoće.

 

LAV – Vaša poslovna efikasnost je u padu. Manje posla i propusti. Promenite krevet na kojem spavate.

 

DEVICA – Prijatelji vas mogu naljutiti. Prijaće vam pojačana fizička aktivnost.

VAGA – Poslovni problemi. Šef ili autoritet vas može kritikovati.

 

ŠKORPIJA – Odložite putovanje u inostranstvo jer vam neće prijati. No, ako putujete u drugu zemlju zbog posla, onda ovaj tranzit može povoljno uticati na vas.

STRELAC – Muška osoba iz porodice vam je nešto zamerila. Vodite računa o drugima.

 

JARAC – Mars u polju partnerstva ukazuje na svađe i emotivne probleme. Bićete ljuti na voljenu osobu.

VODOLIJA – Problemi mogu nastati na poslu, kroz kolege ili ljudima sa kojima sarađujete.

RIBE – Ulazite u period emotivnih nesuglasica. Ljubavna svađa i povređenost.

 

Vaš astrolog,

Ana Raković

 

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *