Vreme je za tranzti Marsa u kojem on neće iskazati svoju jačinu jer se u ovom znaku nalazi u padu. Ako primetite da osećate manjak volje i da nemate dovoljno snage, onda treba da znate da je to uticaj ovog Marsa. Mada, u nekim stvarima će ovaj Mars biti izuzetno jak , odvažan i neustrašiv i to upravo onda kada treba da brani čast svog naroda i svoje države. Ovaj Mars je zaštitnik svoje porodice i za bližnje će učiniti sve.

Mars predstavlja posao i akciju, a znak Raka dom i porodicu. Ukratko, ovaj period je idealan za radove u domu, veliko spremanje kuće, popravke u domu, renoviranje stambenog prostora ili čak gradnju same kuće. Ovaj tranzit će zbog toga najviše osetiti zidari i svi majstori vezani za popravke u domu. Ako imate kakve kvarove u kući, sada je vreme da ih popravite.

Pravo je vreme i za vodoinstalerske radove, vodovod i kanalizaciju ali poslova će biti dovoljno za tapetare i sve one koji proizvode nameštaj ili se bave opremanjem doma.

Ka drugom pravcu, Mars u Raku može da donese probleme vezane za mesto stanovanja a da to nisu kvarovi. Možete imati nesuglasice sa porodicom vezanim za mesto stanovanja, probleme vezane za stan koji ste uzeli pod kiriju ili probleme da rešite stabeno pitanje.

Mars u Raku može da donese porodične rasprave a u boljim horoskopima nove porodične poslove i planove vezane za dom i porodicu.

Možete pretrpeti kritike svoje majke, imati sa njom lošije odnose ili biti zabrinuti za nju, ili za ženu, ako ste u braku.

Ovaj tranzit govori i da će muškarci više vremena provoditi u kući ili okruženi svojom rodbinom. Ukoliko je natalna karta neke osobe loša, ona može biti podložna alkoholu, a ako pretera, zbog toga može sama izazvati probleme ali i svađu u porodici.

Muškarci u ovom periodu mogu biti osetljiviji i ranjiviji nego obično. Neodstajeće im hrabrosti i manje nego obično će biti uvereni u sebe i svoje zavodničke moći. Takođe, muškarci će vam u ovom periodu staviti do znanja da im je veoma bitna porodica te ukoliko osete da vi to ne želite, nemojte očekivati nešto ozbiljnije od njih. Izbegavajte da u ovom periodu nekom vređate majku i porodicu jer će osećanja biti burnija nego inače. Muškarcima će prijati tetošenje i ako se neko prema njima postavlja kao prema detetu (ali to samo u ovom periodu).

Pripadnici jačeg pola će prvo primećivati oči i grudi te bi dame u ovom periodu trebalo da ističnu nešto od toga.

Mars u Raku u svom natalnom horoskopu imaju ili su imale neke poznate ličnosti poput: Kijanu Rivsa, Mocarta, Robin Vilijamsa, Odri Hepbern, Pabla Pikasa, Penelope Kruz, Ešton Kučera, Hale Beri, Rožer Federera, Novaka Đokovića, Ričarda Gira, Vilijama Šekspira, Zinedin Zidana, Muamera Gadafija i drugi.

10,11,12.5 – Mars u sekstilu sa Uranom govori da je vreme za nove poslove i početke novih radova. Ukoliko ste planirali privatni posao, sada ćete imati dovoljno hrabrosti da ih pokrenete. Imaćete i dovoljnu brzinu i odlučnost. Poslovanje sa prijateljima.

28,29,30,31.5 – Mars u trigonu sa Neptunom govori da možete biti korisni a želećete da pomognete drugim ljudima. Pojačana umetnička crta u poslovanju a kreativnost će biti izražena. Pomoć muške osobe.

3,4,5,6.6 – Muškarci će biti ljubomorni ali ništa neće moći da uradate da tu svoju ljubomoru spreče i jednostavno, moraće da imaju poverenja. Neočivano pravljenje zaduženja. Moguće su i nesuglasice na poslu i neki vid sukoba i neprijateljstava.


KAKO OVAJ TRANZIT UTIČE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Mars u vašem 4 polju iskoristite za sitne popravke u kući ili za veliko raspremanje vašeg doma. Moguće su nesuglasice sa ukućanima.

BIK – Neprilike vas očekujju na kraćem putu a računajte i na kvarove auta ili drugog prevoznog sredstva.

BLIZANCI – Mars u 2 polju povećaće vam troškove ali je povoljno vreme za investiiciju u posao.

RAK – Bićete preduzimljiviji nego inače ali ćete i sa više žara braniti svoje stavove zbog čega možete padati u vatru.

LAV – Ulazite u lošiji poslovni period u kojem vas očekuju gubici i greške koje vam kasnije mogu naštetiti.

DEVICA – Mars u polju prijatelja vam donosi sukobe i nesuglasice. Prijatelji vam mogu predlagati zajednički posao.


VAGA – Očekuje vas teži poslovni period u kojem ćete više nego ikada biti na meti kritika. Brinete za člana porodice.

ŠKORPIJA – Neprilike su moguće u toku putovanja u inostranstvo.


STRELAC – Pred vama je period povećanih izdataka a brinete i da li ćete uspeti da vratite dug.

JARAC – Mars u polju partnerstva ukazuje na svađe i emotivne probleme. Bićete ljuti na voljenu osobu.


VODOLIJA – Neprilike vas očekuju sa klijentima ili mušterijama. Zdravstvene poteškoće.


RIBE – Ulazite u period emotivnih nesuglasica. Ljubavna svađa i povređenost.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *