Mars je u znaku Raka poslednji put bio pre dve godine. S obzirom da je Mars u znaku Raka u padu, osetićemo ograničenu poslovnu sposobnost i manjak volje, ali kada su neke stvari u pitanju, onda će Mars u Raku da bude odvažan i nesutrašiv. Na primer, ako treba da se bori za čast svog naroda i svoje države, onda će biti pravi patriota. Ili ako treba da bude zaštitnik svoje porodice, onda mu ništa neće predstavljati poteškoću.

Mars predstavlja posao i akciju, a znak Raka dom i porodicu. Ukratko, ovaj period je idealan za radove u domu, veliko spremanje kuće, popravke u domu, renoviranje stambenog prostora ili čak gradnju same kuće. Ovaj tranzit će zbog toga najviše osetiti zidari i svi majstori vezani za popravke u domu. Ako imate kakve kvarove u kući, sada je vreme da ih popravite. Ovaj period je odličan i za sve vodoinstalerske radove, vodovod i kanalizaciju ali poslova će biti dovoljno za tapetare i sve one koji proizvode nameštaj ili se bave opremanjem doma.

Ka drugom pravcu, Mars u Raku može da donese probleme vezane za mesto stanovanja a da to nisu kvarovi.  Možete imati nesuglasice sa porodicom vezanim  za mesto stanovanja, probleme vezane za stan koji ste uzeli pod kiriju ili probleme da rešite stabeno pitanje.

Mars u Raku može da donese porodične rasprave a u boljim horoskopima nove porodične poslove i planove vezane za dom i porodicu.

Možete pretrpeti kritike svoje majke, imati sa njom lošije odnose ili biti zabrinuti za nju. Ili za ženu, ako ste u braku.

Ovaj tranzit govori i da će muškarci više vremena provoditi u kući ili okruženi svojom rodbinom. Ukoliko je natalna karta neke osobe loša, ona može biti podložna alkoholu, a ako pretera, zbog toga može sama izazvati probleme ali i svađu u porodici.

Muškarci u ovom periodu mogu biti osetljiviji i ranjiviji nego obično. Neodstajeće im hrabrosti i manje nego obično će biti uvereni u sebe i svoje zavodničke moći. Takođe, muškarci će vam u ovom periodu staviti do znanja da im je veoma bitna porodica te ukoliko osete da vi to ne želite, nemojte očekivati nešto ozbiljnije od njih. Izbegavajte da u ovom periodu nekom psujete majku i porodicu jer će osećanja biti burnija nego inače. Muškarcima će prijati tetošenje i ako se neko prema njima postavlja kao prema detetu (ali to samo u ovom periodu).

Pripadnici jačeg pola će prvo primećivati oči i grudi te bi dame u ovom periodu trebalo da ističnu nešto od toga.

Mars će u početku svog tranzita, do 22. Maja biti u sekstilu sa Uranom što donosi nove kolege, nove poslove i projekte na kojima treba raditi.

Sredinom juna Mars u opoziciji sa Saturnom daje zastoje, propuste, manjak energije, neraspoloženje muškaraca, manjak seksualne moći, blokade raznog tipa.Posebno loši dani su 19 i 20.jun o kojima ćemo naknadno pisati.

Mars u Raku u svom natalnom horoskopu imaju ili su imale neke poznate ličnosti poput: Kijanu Rivsa, Mocarta, Robin Vilijamsa, Odri Hepbern, Pabla Pikasa, Penelope Kruz, Ešton Kučera, Hale Beri, Rožer Federera, Novaka Đokovića, Ričarda Gira, Vilijama Šekspira, Zinedin Zidana, Muamera Gadafija i drugi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *