Tranzit Marsa kroz znak Ovna biće neobično dugo a u jednom delu tranzita Mars će biti retrogradan. Ono što treba da znate je da će ovaj Mars – planeta borbe, akcije, rata, muškaraca, biti neverovatno jak jer je znak Ovna njegovo prirodno okruženje, tj. njegovo sedište. U ovom znaku Mars će biti neustrašiv, ratoboran i prvo će vas napasti pre nego što sedne da razgovara ako uopšte i sedne.

Mars sa tranzitom u svom sedištu doneće nam ogromnu energiju, entuzijazam, volju, ekspolizivnost i borbenost. Volja za radom, poslom i nekakvim stvaralaštvom biće ogromna.

Imaćete dovoljno energije da završite sve obaveze, a što je najbolje, ništa nećete odlagati za sutra, već ćete želeti da sve završite danas. Ipak, ukoliko budete naišli na prepreke, onda vas energija ovog tranzita može navesti na agresivnost i bes. U tom slučaju, nije bitno da li će u tom slučaju nadrljati ljudi iz vaše blizine ili neki predmet koji vam se nađe pri ruci.

Nećete imati razumevanje za stidljive i povučene osobe koje propuštaju puno toga da urade i ostvare napredak, pa ćete pokušati da ih nagovorite, da delujete u njihovo ime ili da ih ohrabrujete.

Nećete razumeti ni predomišljanje i neodlučnost a sve to vas može i skupo koštati jer je ovo period kada treba da stavite ratničke boje i krenete u boj. No za bitku nikada nećete biti dovoljno spremni. Držite svoj mač blizu sebe i hodajte polako.

Sama planeta Mars više opisuje muškarce, pa će ovaj tranzit najpre delovati na jači pol koji će poprimiti osobine ovog tranzita. A to pored gore navedenog znači: da će muškarci biti preduzimljiviji, da će biti agresivniji i nestrpljiviji, da će se više baviti fizičkim poslovima ili se više sportski angažovati. Negde će ovaj tranzit naterati muškarce da budu ratoborniji i skloniji agresivnom ponašanju. Muškarci će želeti da ratuju ali i da osete sve čari i moć koji im donosi držanje i korišćenje ubojitog oružja. Na nižem nivou, ovaj tranzit donosi tuče, pesničenje, svađe i rasprave.

Odličan period za industrijsku proizvodnju, sa poslovanje železara, farbike vojne opreme i oružja.

ŠTA TREBA RADITI I KAKO SE PONAŠATI?

Različito će ovaj tranzit delovati na horoskopske znake a najbolje što možete da uradite je da ovaj tranzit iskoristite za fizičku aktivnost, sport, trening i rekreaciju. Na taj način ćete smanjiti mogućnost nastajanja problema a i manje ćete biti svadljivi. Takođe, gledajte i da se fokusirate na posao jer ćete sada imati više volje za radom.

KAKVE ASPEKTE PRAVI MARS?

Mars će do oko 20 tog jula biti u sekstilu sa Venerom što donosi strastvene ljubavne susrete i erotski naboj. Mnoge veze će biti započete u ovom periodu. Poslovna saradnja sa još jednom osobom ili sa emotivnim partnerom.

Krajem jula Mars u kvadratu sa Merkurom govori da treba da budete pažljivi u vožnji a mogući su i razni sitni kvarovi na tehničkim uređajima i prevoznim sredstvima.

Avgust, septembar i oktobar mesec donose puno obaveza i veliki broj prepreka da se one i ostvare. Kočenje i odlaganje posla. Mnogi poslovi neće biti ispunjeni i završeni na vreme.


KAKO DELUJE NA VAS?

OVAN – Bićete ljuti i nestrpljivi. Prvi napadate.

BIK – Nemirni snovi. Imate tajne neprijatelje koji vam rade iza leđa.

BLIZANCI – Ne dozvolite da sve bude onako kako prijatelji žele. Ne zabušavajte na poslu.

RAK – Očekuju vas neprilike u odnosima sa prijateljima.

LAV – Bićete ljuti. Moraćete lupiti šakom o sto.

DEVICA – Imate puno posla. Ne preporučuje se odlazak u inostranstvo.

VAGA – Lako možete narušiti partnerski odnos. Otvorena neprijateljstva.

ŠKORPIJA – Zdravstvene poteškoće i mogući bolovi. Sukobi sa kolegama.

STRELAC – Ljubavna svađa i vatreni odnosi.

JARAC – Kvarovi u kući i neprilike sa ukućanima i članovima porodice.

VODOLIJA – Oštar jezik. Opreznost na putovanjima.

RIBE – Ulazite u period povećanih troškova.


Pred nama su jako izazovni dani koji mogu doneti raspirivanje sukoba i narušavanje mira. Mars je ovog puta svojim tranzitom ali i solarnim horoskopom Rusije aktivirao polje otvorenih neprijateljstava što može da dovede do vojnih akcija i sukoba. Nemačka će biti u žiži interesovanja a i ova zemlja će u narednim mesecima birati ratobornu retoriku braneći svoje interese, Amerika će imati najviše problema unutar same zemlje jer nezadovoljstvo naroda ne jenjava, dok Kinu očekuju problemi finansijske prirode jer će se proizvodnja prepoloviti usled situacije prouzrokovane virusom Covid 19.

Mars u Ovnu govori i da su mogući požari, apotreban oprez pri rukovanju sa svim oštrim predmetima. Vodite računa da električni šporet, peglu ili grejalicu ugasite pre nego što izađete iz kuće.

Tranzit Marsa kroz znak Ovna najviše će osetiti predstavnici Ovna i Škorpije, ali dosta će uticati i na osobe kojima je Ascendent (podznak) u ovim znacima. Gledajte da ne izazivate ove osobe u predstojećem periodu jer ćete izvući deblji kraj.

Poznate osobe koje u svojim horoskopima imaju Marsa u Ovnu su: Anđelina Džoli, Stiv Džobs, Ronaldo, Rasel Krou, Klint Istvud, Stiven Hoking, Danijel Krejg, Kevin Kostner, Šarl Bodler, Lenjin, Orson Vels, Čarls Dikens, Herman Gering, Car Nikolaj i drugi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *