Tranzit Marsa kroz znak Ovna samo će još više raspiriti sve osobine ove planete jer je znak Ovna njegov prirodni dom, tj. mesto gde se Mars oseća neustrašivim.

Mars sa tranzitom u svom sedištu doneće nam ogromnu energiju, entuzijazam, volju, ekspolizivnost i borbenost.

Sve će se dobijati na mišiće, a diplomatija će biti zanemarljiva.

Imaćete dovoljno energije da završite sve obaveze, a što je najbolje, ništa nećete odlagati za sutra, već ćete želeti da sve završite danas. Ipak, ukoliko budete naišli na prepreke, onda vas energija ovog tranzita može navesti na agresivnost i bes. U tom slučaju, nije bitno da li će u tom slučaju nadrljati ljudi iz vaše blizine ili neki predmet koji vam se nađe pri ruci.

Nećete imati razumevanje za stidljive i povučene osobe koje propuštaju puno toga da urade i ostvare napredak, pa ćete pokušati da ih nagovorite, da delujete u njihovo ime ili da ih ohrabrujete.

Nećete razumeti ni predomišljanje i neodlučnost.

Sama planeta Mars ipak više opisuje muškarce, pa će ovaj tranzit najpre delovati na jači pol koji će poprimiti osobine ovog tranzita. A to pored gore navedenog znači: da će muškarci biti preduzimljiviji, da će biti agresivniji i nestrpljiviji, da će se više baviti fizičkim poslovima ili se više sportski angažovati. Negde će ovaj tranzit naterati muškarce da budu ratoborniji i skloniji agresivnom ponašanju. Muškarci će želeti da ratuju ali i da osete sve čari i moć koji im donosi držanje i korišćenje ubojitog oružja.

Mars će na početku ovog tranzita jedno vreme biti u trigonu sa Venerom što donosi veliku seksualnu energiju i naboj. Vođeni prirodnim nagonom neki parovi mogu doživeti neviđene seksualne vrhunce.

U nekim slučajevima, ovaj tranzit može povećati broj porodičnih svađa među supružnicima koji se mogu završiti fizičkim obračunom.

Kako vreme bude odmicalo, početkom februara, Mars će se približavati planeti Uran a u isto vreme će praviti trigon sa Jupiterom što govori da je sjajan period za započinjanje novih poslova koji imaju tedenciju kasnijeg proširenja. A kako se Mars bude približio planeti Uranu svim odnosima postajaće sve napetije i nestabilnije, tako da se pod ovim tranzitima ne nagoveštava srećan ljubavni kraj, nego sve više i više razdora i povoda za sukob i ratovanje. Obe strane će svakim danom sve više i više oštriti svoje oružje…sve do trenutka za otvoreni sukob.

Kako u emotivnim odnosima, tako će se manifestovati i u svim drugim životnim područjima ali i na svetskoj sceni. Pred nama su jako izazovni dani koji mogu doneti raspirivanje sukoba i narušavanje mira.

Mars u Ovnu govori i da su mogući požari i da je potreban oprez pri rukovanju sa svim oštrim predmetima. Vodite računa da električni šporet, peglu ili grejalicu ugasite pre nego što izađete iz kuće.

Tranzit Marsa kroz znak Ovna najviše će osetiti predstavnici Ovna i Škorpije, ali dosta će uticati i na osobe kojima je Ascendent (podznak) u ovim znacima. Gledajte da ne izazivate ove osobe u predstojećem periodu jer ćete izvući deblji kraj.

Poznate osobe koje u svojim horoskopima imaju Marsa u Ovnu su: Anđelina Džoli, Stiv Džobs, Ronaldo, Rasel Krou, Klint Istvud, Stiven Hoking, Danijel Krejg, Kevin Kostner, Šarl Bodler, Lenjin, Orson Vels, Čarls Dikens, Herman Gering, Car Nikolaj i drugi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *