Ovaj Mars je energičan i samouveren. Ima potrebu da bude u svemu prvi, da bude uvek u pravu i komanduje drugima.

Mars u Lavu želi da skrene pažnju na sebe a to će nekad postizati teatralnim, razmetljivim i egoističkim ponašanjem. Ambiciozan je, ali često preteruje. Voli da se takmiči i da pobeđuje.Ukoliko gubi, pokazaće sve svoje loše osobine.

Ako znamo da znak Lava predstavlja predsednika, ljude na vlasti, policiju, šefove i sve vrste autoriteta, a Mars – posao, rad, akciju, rat, bes, ljutnju i muški princip, onda možete sami povezati šta možemo da očekujemo u ovom periodu – borbu za vlast i autoritet, više angažovanosti policije, agresivniji i dominantniji nastup šefova i autoriteta ili predsednika, kritike pretpostavljenih, loše raspoloženje i ljutnju šefa. Ako ne želite da izvučete deblji kraj, pazite šta radite i kako se ponašate na radnom mestu. To može da ide i obrnutim smerom, da vi budete ljuti na svog šefa ili poslodavca. Računajte i na to da će vaš pretpostavljeni u narednom periodu stavljati na vaša pleća više posla i odgovornosti.

Ovo je period borbe za vlast i želja za dokazivanjem, zato će Mars u Lavu želeti borbu ako bude uvređen, jer je sad ovo već nešto lično. Ako je u pitanju čast, Mars u Lavu, kreće u akciju, u rat.

Zemlje koje su smatrane za svetske sile, imaće potrebu da se dokazuju, prepucavaju i ratuju. Zato sve vojne pretnje u ovom periodu mogu biti ostvarene, a ratove će pokretati ljudi na vlasti, tj. predsednici. Svi smatraju da su bolji jedni od drugih i to će biti povod za obračun i dokazivanje.

Ovo je dobar period da počnete da se bavite sportom, posebno ako ste muškarac, ali vodite računa na moguće sportske povrede.

Mars u Lavu voli život, provod, zabavu, flert, udvaranja, ljubav i popularnost..Žudi za uzdasima suprotnog pola, koje posle lako osvaja. Muškarci će u ovom periodu dosta više vremena provoditi po kafićima, kafanama, tj. u provodu, pokazujuću svoj šarm  kroz samouverenost i muški pricnip za kojim dame lude. Osim toga, Mars u Lavu nateraće čak i povučenijeg muškarca da lakše priđe devojci i osvoji je.

Marsom u Lavu može da donese neprijatnosti u toku izlazaka, tuče na javnim mestima ili problematično (nasilno) raspoloženje na javnim mestima.

Srčani bolesnici bi trebalo da budu oprezniji jer će naredni period obeležiti dosta srčanih napada, visok pritisak, a možete pretrpeti i povrede leđa i kičme.

Duže izlaganje suncu takođe može biti loše po vas, te bi trebalo da se čuvate opekotina. Pri rukovanju sa staklenim predmetima vodite računa da se ne posečete.

Kad je porodica u pitanju, očekuje vas neslaganje ili problemi sa ocem.

Mars u Lavu u svom horoskopu imaju Donald Tramp, Hilari Klinton, Džordž Kluni, Emanuel Makron, Monika Beluči, Brižit Bardo, Demi Mur, Danijel Redklif, Robert Redford, Majkl Džordan, Harison Ford, Selma Hajek, Frenk Sinatra, Edit Pjaf, Kventin Tarantino, Sting, Serena Vilijams, Leonard Koen, Sigurni Viver i drugi.

Tokom ovog perioda Mars će praviti aspekte sa drugim planetama:

30.6,1 i 2.7 – Mars opozicija Saturn – Usporavanje posla, stvaranje prepreka da neke poslovne planove realizujete a to može može biti i zbog sezone odmora, loših vremenskih uslova, nedostatka materijala. Smanjenje posla, odlaganje ili otkazivanje istih. Mogući su problemi koji vam mogu sputati iako vam neće nedostajati volje da nešto uradite. Muškarci mogu pokazati sve svoje slabosti i osetiti neuspeh. Problemi seksualne prirode.

2,3,4.7 – Mars kvadrat Uran – Eksplozivnost. Temperament koji ne možete kontrolisati. Lako možete pasti u vatru i poludeti. Ovaj tranzit donosi nevolje na poslu, nezadovoljstva, sukobe sa autoritetima, najave otkaza i dobijanje. Prekid poslovnih saradnji. Mušarci će želeti da rade po svome po cenu prekida odnosa koji ih sputavaju. Problemi mogu nastupiti zbog brzine i žurbe. Neprilike sa prijateljima. Čuvajte se ako radite na velikim visinama. Izbegavajte skokove padobranom, bandži džampa, letenje manjim letelicama. Eksplozije. Problemi sa strujom.

10,11,12,13,14,15.7 – Mars u konjunkciji sa Venerom – Može da deluje dvojako i da donese svađe u ljubavnim odnosima, nakon kojih će dogoditi i vatreno pomirenje ili, s druge strane, veliku strast koju nikako nećete moći da utolite. Ovo je period pojačanih ljubavnih susreta. Neke veze mogu biti započete ovih dana a ukoliko se prvi put nalazite sa nekom osobom, velike šanse su da ćete završiti u krevetu. Fizički užici. S druge strane, kada je posao u pitanju, bićete usporeniji i svesni da neke poslovne ne možete obaviti sami pa ćete vam biti potrebna pomoć. Poslovna saradnja između muškaraca i žena.

18.7 – Pazite se da ne budete prevareni. Pomoć će izostati iako na to niste ni pomišljali.

27,28,29.7 – Prilika da se posao proširi ali nećete imati odgovarajuću podršku da to i uradite. Mogu vam faliti sredstva, saradnici ili se rokovi neće uklopiti sa onim koje vi imate.


KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Preuzimate rukovodeću ulogu a neki od vas zaista mogu napredovati na hijerarhijskoj lestvici. Uspeh.

BIK – Ulazite u period kada ćete biti uvredljiviji ukoliko voljena osoba ne bude pazila na vaša osećanja i potrebe. Ljubavne svađe za one koji su u vezama. Prijaće vam sportska aktivnost.

BLIZANCI – Očekuje veće tenzije u porodici a posebno sa ocem sa kojim ćete dolaziti u sukob mišljenja. Kvarovi u kući. Pazite da nešto ne polupate.

RAK – Bilo bi sjajno kada biste narednih mesec i po dana više išli peške ili bickiklom a manje kolima. Izbegavajte veće kupovine.

LAV – Postajete agresivni i željni dokazivanja. Bićete nezgodan igrač narednih dana.

DEVICA – Ako hodate bosi, pazite gde stajete. Vodite računa i da se ne okliznete u kupatilu ili na bazenu.

VAGA – Neprilike možete očekivati kroz vaše prijatelje a moguća je i svađa.

ŠKORPIJA – Ovo je period u kojem će vam biti najvažnija vlast i što viša poslovna pozicija. Prija vam uvažavanje od boljih od vas.

STRELAC – Ako krećete u inostranstvo, pripremite se i za manje neprilike koje su moguće na tom putovanju. Stranci nemaju razumavanja za vas jer ste drugačiji od njih.

JARAC – Bićete osvetoljubivi a ujedno će vam i prijati ako čujete loše vesti od potencijalnih rivala i protivnika. Problemi zbog neizmirenih dugovanja. Šteta.

VODOLIJA – Mars u polju partnerstva donosi emotivna neslaganja. Ovaj tranzit može da aktivira sa novim neprijateljima.

RIBE – Probleme možete da očekujete na poslu a ukoliko se situacija izmakne kontroli i vaš šef može biti obavešten o svemu što se dešava.

Vaš astrolog,

Ana Raković

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *