Nakon 2 godina Mars se ponovo nalazi znaku Lava, a da bi znali kako on deluje, moramo upoznati njegove karakteristike.

Ovaj Mars je energičan i samouveren. Ima potrebu da bude u svemu prvi, da bude uvek u pravu i komanduje drugima.

 Mars u Lavu hoće da skrene pažnju na sebe a to će nekad postizati teatralnim, razmetljivim i egoističkim ponašanjem. Ambiciozan je, ali često preteruje. Voli da se takmiči i da pobeđuje.

Ako znamo da znak Lava predstavlja predsednika, ljude na vlasti, policiju, šefove i sve vrste autoriteta, a Mars – posao, rad, akciju, rat, bes, ljutnju i muški princip, onda možete sami povezati šta možemo da očekujemo u ovom periodu – borbu za vlast i autoritet, više angažovanosti policije, agresivniji i dominantniji nastup šefova i autoriteta ili predsednika, kritike pretpostavljenih, loše raspoloženje i ljutnju šefa. Ako ne želite da izvučete deblji kraj, pazite šta radite i kako se ponašate na radnom mestu. To može da ide i obrnutim smerom, da vi budete ljuti na svog šefa ili poslodavca. Računajte i na to da će vaš pretpostavljeni u narednom periodu stavljati na vaša pleća više posla i odgovornosti.

Ovo je period borbe za vlast i želja za dokazivanjem, zato će Mars u Lavu želeti borbu ako bude uvređen, jer je sad ovo već nešto lično. Ako je u pitanju čast, Mars u Lavu, kreće u akciju, u rat.

Zemlje koje su smatrane za svetske sile, imaće potrebu da se dokazuju, prepucavaju i ratuju. Zato sve vojne pretnje u ovom periodu mogu biti ostvarene, a ratove će pokretati ljudi na vlasti, tj. predsednici. Svi smatraju da su bolji jedni od drugih i to će biti povod za obračun i dokazivanje.

Ovo je dobar period da počnete da se bavite sportom, posebno ako ste muškarac, ali vodite računa na moguće sportske povrede.

Mars u Lavu voli život, provod, zabavu, flert, udvaranja, ljubav i popularnost..Žudi za uzdasima suprotnog pola, koje posle lako osvaja. Muškarci će u ovom periodu dosta više vremena provoditi po kafićima, kafanama, tj. u provodu, pokazujuću svoj šarm  kroz samouverenost i muški pricnip za kojim dame lude. Osim toga, Mars u Lavu nateraće čak i povučenijeg muškarca da lakše priđe devojci i osvoji je.

Marsom u Lavu može da donese neprijatnosti u toku izlazaka, tuče na javnim mestima ili problematično (nasilno) raspoloženje na javnim mestima.

Srčani bolesnici bi trebalo da budu oprezniji jer će naredni period obeležiti dosta srčanih napada, visok pritisak, a možete pretrpeti i povrede leđa i kičme.

Duže izlaganje suncu takođe može biti loše po vas, te bi trebalo da se čuvate opekotina. Pri rukovanju sa staklenim predmetima vodite računa da se ne posečete.

Kad je porodica u pitanju, očekuje vas neslaganje ili problemi sa ocem.

Osobe rođene sa Ascendentom u znaku Lava biće u nepovoljnom položaju u narednom periodu. Očekuje ih ljutnja, bes i povređivanje, a i oni sami će biti dosta agresivniji u nastupu prema drugim ljudima. Samo što u ovom periodu mogu izvući deblji kraj.

Osobe rođene sa Ascendentom u Ovnu će zablistati i zadominirati, a pozitivnu energiju osetiće i osobe rođene u znaku Škorpije.

Mars će na početku svog tranzita biti u konjunkciji sa Merkurom i to dejstvo će se osećati sve do sredine jula. Donosi svađe, nesuglasice, rasprave, kvarove na tehničkimu uređajima ali i prevoznim sredstvima.

Druga polovina jula je fantastična za širenje posla i nove poslovne projekte. Poznanstvo sa uticajnim muškarcem koji vam može pomoći u poslu.

Tokom avgusta Mars će biti željan dokazivanja, a ovo je period u kojem nas očekuje više ljubavnih dešavanja i muškog udvaranja.

Mars u Lavu u svom horoskopu imaju Donald Tramp, Hilari Klinton, Džordž Kluni, Emanuel Makron, Monika Beluči, Brižit Bardo, Demi Mur, Danijel Redklif, Robert Redford, Majkl Džordan, Harison Ford, Selma Hajek, Frenk Sinatra, Edit Pjaf, Kventin Tarantino, Sting, Serena Vilijams, Leonard Koen, Sigurni Viver i drugi.

O delovanju ovog tranzita i njegovog uticaja na vaš lični život inormišite se kod vašeg astrologa. Zakazivanje konsultacija na mail:anarakoviccc@hotmail.com, Viber i Mob: +381649031191

Dobro došli.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *