Marsu u Devici je vredan, marljiv, organizovan i ništa ne prepušta slučaju. Sve mora da bude toliko dobro isplanirano i izglancano, da se ponekad možete zaprepastiti do koje to granice da ide. Neki bi takvo ponašanje nazvali preterivanjem, ali on bi za sebe rekao da je perfekcionista.

Neće vam smetati takve osobine kod drugih ljudi, osim ako, ista takva osoba ne bi počela da vam dosađuje svakih 2,3 minuta s pitanjima poput  – Kako napreduju radovi? Dokle ste stigli? Da li vam mogu pomoći? Ne, ne tako…Daj da vam pokažem kako se radi…Ili zamislite ovu situaciju – Vi radite svoj posao, a takva osoba vam stoji iznad glave i posmatra da li radite kako treba, kao da ste dete.

Mars u Devici je svestan da uspeh ne dolazi preko noći i da je potrebno puno rada i znoja da bi ostvario zamišljeni plan.

Sada je vreme da sve dovedete do savršenstva a da biste to postigli, morate se posvetiti sitnicama za koje pre nista imali dovoljno vremena.

Ovo je period u kojem ćete se teško odlučiti za sedenje i uživanje kada treba obaviti toliko toga. Sada sve zavisi od posla, od vaše marljivosti i od saradnje sa kolegama i ljudima sa posla a da biste svoj posao doveli do savršenstva i poslovno okruženje mora biti maksimalno sređeno. Svaka fioka, polica i komoda u kancelariji mora biti dovedena pod konac. Sve mora biti čisto, bez trunke prašine. I obavezno – sve mora biti na svom mestu.

A kada zamislite takvu kancelariju, shvatićete da nešto nedostaje. A to je – šolja kafe na stolu! Njena aroma pomoćiće vam da ostanete budni i skoncentrisani na posao kojim se bavite.

Ako vaš posao nije vezan za kancelariju, onda bi trebalo da sredite vaše poslovno okruženje ili da sortirate alat koji koristite kako biste u svakom trenutku znali gde je šta.

Ovo je period kada ćete imati više smisla za detalje i pipljive poslove koji oduzimaju puno vremena.

Ukoliko niste poslovno aktivirani, ovaj tranzit se može negativno odraziti na vaše zdravlje. Vodite računa o tome da u svakom trenutku vaša pažnja i energija bude usmerena na nešto praktično.Muškarcima može biti lošije.

Mars u Devici nekima od vas doneće probeleme i neprijatnosti vezane za kolege. Moguće su i rasprave na poslu sa neistomišljenicima na poslu ali i sa svima onima koji ne budu želeli da se pridržavaju radnih zadataka i obaveza.

Sve dok Mars bude u znaku Device, vodiće se više brige o zdravlju i higijeni, a posebno će se tome okrenuti muškarci. Takođe, ovo je period štednje a jači pol može delovati škrto.

Ako ste dama, može vam se udvarati muškarac kojeg srećete na poslu, osoba koja živi u Švajcarskoj, Sloveniji, Makedoniji i Hrvatskoj.

Mars u Devici u svojim natalnim kartama imaju ili su imali: Barak Obama, Džordž Buš, Silvester Stalone, Gvinet Paltrou, Džeki Kenedi Onazis, Met Dejmon, Žak Širak, Fridrih Niče, Džordž Majkl, Joko Ono, Sara Džesika Parker, Ivanka Tramp, Silvio Berluskoni, Ernest Hemingvej i drugi.

Tokom narednih mesec i po dana Mars će praviti i određene aspekte:

17,18,19.8 – Svadljivost. Ako podcenite osobu preko puta možete biti iznenađeni odgovorom koji ćete dobiti. Pazite koga napadate i kome izlazite na megdan. Ovaj tranzit upravo donosi rečitost, ratobornost, pokazivanje mišljenja verbalnim putem, svadljvost sa jakim argumentima, vrebalne napade i uvrede. Čuvajte se manjih povreda na radu a najpre prste i ruke.

20,21.8 – Mars u trigonu sa Uranom je povoljno za nove poslove, nove kolege i sticanje novih klijenata. Imaćete brzinu pri radu i neke poslove možete završiti i pre vremena.

30, 31.8 i 1.9 – Potreban je oprez na radnom mestu posebno ako su to u pitanju gradilišta, fabrike ili rudnici. Može doći do propusta zbog kojih možete biti u opasnosti. Nestručno rukovanje sa oštrim predmetima ili vatrenim oružjem, može biti kobno..Bes zbog izdaje. Ne verujte sumnjivim muškarcima ili onima koje ne poznajte dovoljno.

4,5,6.9 – Izbegavajte ljude sa one strane zakona ako ne želite da budete životno ugroženi. Muškarci mogu biti ljubomorni. Kontakti sa našim rivalima ili osobama za koje znamo da sarađuju sa našim protivnicima. Neprijatnosti.


KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?


OVAN – Sa nekim kolegama imate odličnu saradnju a sa drugima ne. Ne može sve biti idealno.

BIK – Postajete sitničavi pa prema partneru postajete netrepeljivi. Sredinom avgusta kreću problemi na poslu.

BLIZANCI – Mars u polju ljubavi donosi neprilike u emotivnom životu. Svađa i loše slaganje imate sa decom.

RAK – Ako ste planirali nekakvo renoviranje ili raspremanje kuće, to može biti u ovom periodu.

LAV – Vaši rođaci mogu biti u problemu. Izbegavajte kupovine. Kvarovi na autu. Neprilike u vožnji.

DEVICA – Postoje neke stvari koje ne možete da tolerišete. Lako padate u vatru. Svadljivi ste.

VAGA – Osobe muškog pola na poslu, vaši saradnici ili kolege, nisu iskreni prema vama i nešto vam prećutkuju. Loš san.

ŠKORPIJA – Svađa sa prijateljima.

STRELAC – Pretpećete kritiku autoriteta. Očekujte neku vrstu štete. Ne radite ništa na brzinu.

JARAC – Ulazite u period pojačanih troškova. Dame bi trebale da posete ginekologa.

VODOLIJA – Partner vam može sigerisati na neke sitnice koje mu smetaju. Svojim postupcima ili radom provocirate konkurenciju.

RIBE – Počinje jedan lošiji period za vaš brak ali nesuglasice i problemi su tu da se rešavaju. Neprilike na radnom mestu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *