Mars u Blizancima može da donese potrebu da nezadovoljstvo i neslaganje iskažemo verbalnim putem. Ovaj Mars pojačano razmišlja i sve svoje misli mora da kaže drugoj strani što nekad neće biti sasvim prijatno, zbog čega će dolaziti do većeg broja svađa i rasprava. Da li ćete rasprave imati u porodici sa mlađim članovima domaćinstva, svađu ili neprijatnost tokom kupovine ili prilikom mukotrpnog čekanja na prometnom šalteru, da li ćete imati neprijatnosti sa drugim vozačima u saobraćaju ili ćete imati problema sa nestašnim detetom kojeg bi trebalo kazniti, nešto od toga se i vama može dogoditi.

Inače, dok Mars tranzitira znakom Blizanaca primetićete da ste više u pokretu ili da potencirate da negde idete ili da se vozite. Energiju možete uspešno usmeriti na duže šetnje, vožnju bicikla, rolera, motora, itd..Kada smo kod vožnje, ovaj Mars, zahteva veću opreznost u saobraćaju jer je Mars koji predstavlja povrede i sudare trenutno u znaku Blizanaca koji opisuje prevozno sredstvo a posebno poslednjih 7 dana ovog tranzita kada Mars bude prolazio preko nekretnice Betelgez odgovorne za saobraćajne nesreće.

Inače, ovaj Mars voli da se intelektualno angažuje. Vođen je razumom i logikom, ali ume da uđe u raspravu i svađu. On voli da vatrenije izražava svoje stavove i kaže sve što misli.

Male životne pobedete možete dobiti na papiru i kroz inteligentne razgovore ako ste potkovani sa puno argumenata i proverenih informacija. Ako niste potkrepljeni znanjem, onda se diskutovanje može pretvoriti u pravu raspravu.

Mars u Blizancima, doneće puno nevolje đacima i studentima, pogotovu ukoliko su u prethodnom periodu popustili sa učenjem jer sada do izražaja dolazi njihovo znanje, proverom kroz isptivanja ili testove, zbog kojih će neki biti nezadovoljni dobijenim ocenama.

Mars u Blizancima, donosi i svađe u školama, tuču među đacima ali i manje nezgode dece (udari, padovi i slično).

Ovo je period i kada možete očekivati kvarove na automobilu i ostalim prevoznim sredstvima, telefonu, televizoru, neprijatnosti i rasprave na društvenim mrežama, probleme sa internetom itd.

Kada je ljubav u pitanju, dame će u ovom periodu biti naklonjenije mlađim muškarcima (ili mladolikim), više pažnje će obraćati na muškarce u nekom prevoznom sredstvu ili im se može dopasti muškarac koji se bavi računarima, tehnikom, komunikacijama, prevozom i slično.

Mars u Blizancima u svom horoskopu imaju i neke poznate ličnosti poput: Al Paćina, Arnolda Švarcenegera, Džim Morisona, Sandre Bulok, Martina Lutera Kinga, Meril Strip, Kejt Vinslet, Šon Konerija, Majk Tajsona, Koko Šanel, Antonio Banderasa, Hju Granta, Benita Musolinija, Frenklina D. Ruzvelta i drugih.


20,21,22 i 23.3 –Mars u trigonu sa Saturnom donosi vam volju da istrajete do kraja ili da uspešno realizujete neki projekat bez obzira na izazove koji će nastati. Ovaj tranzit donosi kontakte sa starijim muškarcima ili iskusnim kolegama. Izdržljivost. Pripremite se za odbranu od napada.

22,23,24.3 – Moguće su manje povrede, udarci i padovi. Deca posebno mogu biti sklonija povredama, pa čak i tučama. Oprez u saobraćaju. Uzdržite se od bespotrebne kupovine osim ako ne planirate da kupite neki vid sportske garderobe.

3,4,5,6,7.4 – Osetićete povećanu seksualnu privlačnost i više dešavanja na polju ljubavi jer aspekti između Venere i Marsa nepogrešivo ukazuju na veliku strast i neodoljivu želju. Neki mogu započeti ljubavnu vezu.

8,9,10.4 – Muškarci mogu biti nesigurni u sebe. Čuvajte se prevaranata i lopova. Ne potpisujte ništa važno jer možete biti oštećeni.

12,13,14.4 – Muškarci mogu samo razmišljati o poslu, kao i vaš šef. Idealno vreme za započinjanje poslovnih projekata i pravljenje poslovnih planova.

13,14,15,16,17,18 i 19.4 – Fantastičan period za širenje posla. Uspešan početak poslovanja.

16,17,18.4 – Nećete znati na koju ćete stranu pre da stignete zbog previše obaveza ali uspećete na kraju sve da završite. Dinamični razgovori. Susret sa osobama koje vam direktno kažu šta misle.


KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAS?

OVAN – Bićete neprestano u pokretu a i telefon će vam zvoniti non stop. Neki Ovnovi mogu rešiti pitanje vezano za prevozno sredstvo.

BIK – Vama će ovaj tranzit doneti mnoštvo manjih troškova i obaveza na najmlađe članove domaćinstva.

BLIZANCI – Bićete svadljivi i zameraćete drugim ljudima za manje propuste na koje inače ne obraćate pažnju.

RAK – Loše ćete spavati. Griža savesti.

LAV – Možete biti ljuti na prijatelje. Sledi rasprava.

DEVICA – Mars u vašem polju posla donosi vam neprilike sa šefom ili uticajnom osobom. Čuvajte se kontrola i inspekcija.

VAGA – Možete polemisati na stučnom forumu i nadmetati se sa drugim visokoobrazovanim osobama. Neprilike u inostranstvu.

ŠKORPIJA – Morate slušati svoje prirodne nagone jer ako ih budete zanemarivali, to neće biti dobro po vaše okruženje.

STRELAC – Mars u polju partnerstva može da ukaže na neke probleme u vašem odnosu. Lako se možete naljutiti na voljeno biće jer smatrate da je neozbiljno.

JARAC – Neprilike u odnosu sa kolegama ili na radnom mestu sa mušterijama. Manja šteta.

VODOLIJA – Ljubavne svađe i tenzija u odnosima. Problemi sa decom. Bavite se sportom.

RIBE – Pozovite majstore. Moguća je porodična svađa.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *