Mars u Blizancima može da deluje na više načina. Najpre doneće pojačanu potrebu da se nezadovoljstvo iskaže verbalnim putem. Ovaj Mars pojačano razmišlja i sve svoje misli mora da kaže drugoj strani što nekad neće biti sasvim prijatno, zbog čega će dolaziti do većeg broja svađa i rasprava. Da li ćete rasprave imati u porodici sa mlađim članovima domaćinstva, svađu ili neprijatnost tokom kupovine ili prilikom mukotrpnog čekanja na prometnom šalteru, da li ćete imati neprijatnosti sa drugim vozačima u saobraćaju ili ćete imati problema sa nestašnim detetom kojeg bi trebalo kazniti, nešto od toga i vas može pogoditi.

Inače, dok Mars tranzitira znakom Blizanaca primetićete da ste više u pokretu ili da potencirate da negde idete ili da se vozite. Energiju možete uspešno usmeriti na duže šetnje, vožnju bicikla, rolera, motora, itd..Kada smo kod vožnje, ovaj Mars, zahteva veću opreznost u saobraćaju jer je Mars koji predstavlja povrede i sudare trenutno u znaku Blizanaca koji opisuje prevozno sredstvo, kraća putovanja.

Ovaj Mars voli da se intelektualno angažuje. Vođen je razumom i logikom, ali ume da uđe u raspravu i svađu. On voli da vatrenije izražava svoje stavove i kaže sve što misli.

Male životne pobedete možete dobiti na papiru i kroz inteligentne razgovore ako ste potkovani sa puno argumenata i proverenih informacija. Ako niste potkrepljeni znanjem, onda se diskutovanje može pretvoriti u pravu svađu.

Mars u Blizancima, doneće puno nevolje đacima i studentima, pogotovu ukoliko su u prethodnom periodu popustili sa učenjem jer sada do izražaja dolazi njihovo znanje, proverom kroz isptivanja ili testove, zbog kojih će neki biti nezadovoljni dobijenim ocenama.

Mars u Blizancima, donosi i svađe u školama, tuču među đacima ali i manje nezgode dece (udari, padovi i slično).

Mars u astrologiji predstavlja borbu, agresiju i ratove, zbog čega će se u ovom periodu voditi najpre medijski ratovi koji ponekad mogu biti prouzrokovani lažnim vestima. SAD u svom horoskopu ima Marsa u Blizancima, a sasvim je poznato kako ova zemlja ratuje – prvo medijski – predstavljajući javnosti iskrivljenu sliku o situaciji negde u svetu kako bi opravdale svoje vojne akcije. Ovo je period kada SAD može biti više vojno angažovana i kada svoje pretnje mogu realizovati. Takođe, Mars u Blizancima donosi hakersko ratovanje ali ratovanje na dva ili više frontova u isto vreme a to može da se figurativno prenese na više sfera vašeg života.

Ovo je period i kada možete očekivati kvarove na automobilu i ostalim prevoznim sredstvima, telefonu, televizoru, neprijatnosti i rasprave na društvenim mrežama, probleme sa internetom itd.

Kada je ljubav u pitanju, dame će u ovom periodu biti naklonjenije mlađim muškarcima (ili mladolikim), više pažnje će obraćati na muškarce u nekom prevoznom sredstvu ili im se može dopasti muškarac koji se bavi računarima, tehnikom, komunikacijama, prevozom i slično.

Krajem aprila Mars će biti u lošem aspektu sa Neptunom što će doneti razne probleme, nevolje a osetićete i neverovatan pad energije i volje.

Početkom maja Mars u opoziciji sa Jupiterom donosi nemogućnost proširenja posla. Morate voditi da završite započete poslove pa tek onda da se prihvatate novih.

Oko 10.5 Mars će biti u sekstilu sa Venerom što će doneti pojačanu seksualnu želju i više susreta i saradnje između muškaraca i žena.

Mars u Blizancima u svom horoskopu imaju i neke poznate ličnosti poput: Al Paćina, Arnolda Švarcenegera, Džim Morisona, Sandre Bulok, Martina Lutera Kinga, Meril Strip, Kejt Vinslet, Šon Konerija, Majk Tajsona, Koko Šanel, Antonio Banderasa, Hju Granta, Benita Musolinija, Frenklina D. Ruzvelta i drugih.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *