Posle 6 meseci tranzita kroz znak Ovna, Mars je napokon promenio svoj znak i započeo tranzit kroz sazvežđe Bika. Ovaj tranzit nam donosi jednu drugačiju energiju, smirenost, proračunatost i motivisanost zaradom i boljom platom, dok nas u nekih slučajevima očekuju povećani i prekomerni troškovi zbog čega se možemo naći u finanijskoj neprilici. Preporučuje se suzdržavanje od bespotrebnih kupovina ako je to ikako moguće jer ovaj Mars lako potroši novac.

Mars u Biku veoma ceni materijalnu sigurnost te se svi njegovi koraci, preduzeti u ovom periodu, vode ka novcu koji mu je potreban kako bi sebi mogao da obezbedi što lagodniji život i komfor.

Ovaj Mars troši na ovozemaljske blagodeti, posebnu hranu, piće, skupe i luksuzne stvari.

Muškarci mogu u toku ovog perioda poželeti da oprobaju svoje kulinarsko umeće jer znak Bika predstavlja gurmanluke, a osim toga, jači pol će u ovom periodu više biti angažovan oko kupovine i nabavke hrane, te će se zabeležiti i povećan broj muškaraca koji kupuju na pijačnim tezgama….

Idealno je vreme za kupovinu i opremanje kuhinje, za kupovinu escajga, kompleta za ručavanje, kuhinju možete ponovo sa novim setom šeri i lonaca, ali pošto znak Bika uživa u baštovanstvu, možete investirati i u oruđe i alate koji su vam za to potrebni.

Trošiće ponekad neprimereno i bez razmišljanja, a novčani problemi mogu takođe ispratiti ovaj period pogotovu sada jer je Venera (novac) u tranzitu kroz znak Jarca (nesašica). Može doći i do neprijatnosti u banci, problema sa računima, fakturama ili kroz izmirenja kredita.

Kada je ljubav u pitanju, jačem polu biće potrebno više milovanja,zagraljaja i poljubaca. Bliskost će biti veoma važna. Muškarci mogu biti posesivni i ljubomorno čuvati voljenu osobu koju će želeti da zadrže samo za sebe. Ovaj tranzit povećava i rat oko teritorije a ukoliko je ženka na muškarčevoj teritoriji on će svima staviti do znanja da mu ona pripada.

U isto vreme, dame će gledati da izaberu situiranog muškarca, a sada će u ljubavi više sreće imati oni i koji žive negde na selu i koji nemaju baš uglađene manire.

Neki treći mogu biti osvojeni bojom glasa koji može probuditi prirodni zov i strast kod suprotne strane.

može vam se dopasti muškarac koji živi na selu ili koji nema posebno uglađene manire.

Neki mogu biti osvojeni bojom glasa. Hrapav, promoukao glas može da probudi seksualnu želju kod druge strane.

Kada smo kod glasa, muškarci će u ovom periodu više pevati ili slušati muziku. Nekima Mars (posao) u Biku (pevanje) može doneti povećane angažmane, ukoliko se bavite muzikom.

Znak Bika u astrologiji predstavlja države poput Turske, Španije i Izraela, te bi ove zemlje mogle imati problema u narednom periodu

U svojim natalima Marsa u Biku imaju i neke poznate ličnosti, poput: Madone, Majkl Džeksona, Selana Gomez, Tom Kruz, Hitler, Džon Kenedi, Maraja Keri, Selin Dion, Brus Vilis, Mik Džeger, Džesika Alba, Čarli Čaplin, Robert de Niro, Isak Njutn, Muhamed Ali, Kejt Mos, Salvador Dali, Osama bin Laden i drugi.

7,8.1 – Svađa, problemi. Neprilike u saobraćaju. Deca mogu biti veoma nestašna.

7,8,9,10 i 11.1 – Aspekti koji ukazuju na veliku prvilačnost između momka i devojke, muža i žene. Mogući su pojačani ljubavni susreti i počeci novih veza.

11,12,13.1 – Zastoj na poslu. Šta god da planirate može doći do odlaganja. Nemogućnost proširenja ili promene posla. Muškarci mogu biti umorni i depresivni.

17,18,19 i 20.1 – Oprez! Muškarci mogu imati nepredvidivo ponašanje. Neki mogu dobiti otkaz zbog smanjenja posla. Muškarci će biti skloni promenama i prekidu veza.

21,22,23.1 – Preterivanje. Želja za promenom koja ne dolazi tek tako. Moguć je nekakav pomak uz pomoć treće osobe.

29,30,31.1 i 1.2 – Problemi sa šefom. Ljutnja autoriteta. Kritike od strane nadležne osobe. Direktoru se sklonite sa očiju. Otac se može ljutiti ili imati problema. Srčani bolesnici bi trebalo da se pričuvaju. Neprilike u kojima će intervenisati policija.  

9 i 10.2 – Moguće su manje neprilike. Razni propusti mogu izazvati burne reakcije. Lakše ćete se ljutiti i biti skloniji svađi. Potrebno je da činite kompromis. Pešačite. Pazite da ne polupate telefon ili napravite nanakvu štetu ne tehničkom uređaju.

11,12,13.2 – Odlični dani za druženja i susrete. Pravo je vreme i za govorništva, pisanje, razna izlaganja, nova poznanstva, kupovinu, kraća putovanja. Mnogi će biti otvoreni prema drugima i prijatni.

17,18,19.2 – Provokacije. Zajednička saradnja ali ne zato što vi to volite već svako ima svoje interese. Strastvenost. Burne emocije. Ljubavne svađe.


KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Ovnovi će u potpunosti promeniti svoje ponašanje. Briga oko finansija.

BIK – Probudićete se iz zimskog sna pre vremena i započeti sitnije poslove koje ne mogu da čekaju neka bolja vremena. Napeti ste. Sjajno je vreme za mršavljenje i dijetu.


BLIZANCI – Muči vas savest. Loše ćete spavati. Problemi sa prijateljima koji su neiskreni.


RAK – Vaši prijatelji će biti u nevolji a sa jednim od njih možete prekinuti kontakte.

LAV – Spremite se na kritike šefa. Propusti koji neće proći nezapaženo.


DEVICA – Neprilike u inostranstvu ili pri kontaktu sa ljudima iz inostranstva.

VAGA – Brinete zbog kredita ili dugovanja. Gledajte da se zadužujete i ne trošite preko svojih mogućnosti.

ŠKORPIJA – Ulazite u period u kojem ćete svakim danom imati sve zategnutije odnose sa partnerom. Svađe.

STRELAC – Očekujte promene na poslu. Mnoguće su nove kolege. Nerazumevanje.

JARAC – Ljubavna svađa. Problemi sa decom.

VODOLIJA – Troškovi unutar porodice. Ulažite u domaćinstvo i pazite da nešto ne zapalite.

RIBE – Oprez je potreban pri vožnji. Svađalačog ste duga.

* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo ako se realizuje bez saglasnosti autora. U ovo se podrazumeva, pored ostalog, pravljenje screenshot-a i korišćenje teksta za snimanje sopstvenog video sadržaja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *