OVAN – Samo ako ste složni sa voljenom osobom, možete pomeriti granice. Ako budete pomagali jedno drugome, lakše ćete završiti sve tekuće obaveze i pre ćete imati vremena jedno za drugo. Slobodni Ovnovi, vreme je za letnju ljubavnu avanturu koja će se dogoditi na poslu. Opuštena atmosfera, manje kontrole i manje radoznalih očiju će učiniti svoje. Dopadate se jednom Raku.

BIK – Ulazite u period izražene ljubavi i strasti što u pojedinim porodicama uskoro može rezultirati i novim članovima domaćinstva. Slobodni Bikovi, ovo je period pojačanih ljubavnih aktivnosti. Lovite a možete postati lovina. Velike šanse su za početak nove ljubavne priče.

BLIZANCI – Očekuje vas jako lep i skladan odnos sa partnerom preko kojeg možete očekivati dobitak ili poklon. Zajednički planovi vezani za kuću i sreća zbog ispunjenja istih vraća vam optimizam i lepo raspoloženje. Slobodni Blizanci, osoba koja dolazi iz daleka se interesuje o vama i ima ozbiljne namere. Pristanite na susret.

RAK – Za vas će biti premija ako vam partner ne pokvari raspoloženje nekim svojim zamerkama, mada najviše što vam može smetati je to što partner neće nigde da ide. Slobodni Rakovi, novo poznanstvo sa mlađom osobom može vam prijati i doneti jedno novo iskustvo u vaš život.

LAV – Ne treba da dozvolite da vam sitnice pokvare raspoloženje a tako ćete se i ponašati. Partner može reći da ste sišli sa uma ili uzeli neke jake droge ali što se drugi više budu čudili, tako ćete vi sve više uživati u svakom trenutku. Slobodni Lavovi, ovog puta tražite i nešto više od pukog izgleda i dobrog statusa – tražite nekoga ko bi mogao da vas voli.

DEVICA – Sa partnerom se razumete čak i da se ne pogledate. Tačno znate šta ono drugo želi i voli ali isto tako možete osetite i kada nešto nije u redu. Prijao bi vam odmor. Slobodne Device, privlači vas zauzeta osoba ali toliko vam se toliko može svideti da nećete razmišljati o posledicama.

VAGA – Budite otvoreni za nove predloge i zanimljive sadržaje jer će to prijati i partneru i vama. Nadopunjavaćete jedno drugo i imati jedan jako kvalitetan i zavidan odnos pun razumevanja. Slobodne Vage, jedno prijateljstvo može prerasti u nešto više preko noći ali isto tako brzo i završiti.

ŠKORPIJA – Partner vas ljubomorno čuva ali i vama sve to imponuje i nije da se branite. Ovo je period u kojem vam se mogu ostvariti neke želje. Slobodne Škorpije, uticajna osoba sa kojom ste u poslednjih dana veoma intimni, želi samo da vas iskoristi za par polovičnih informacija.

STRELAC – Niste sigurni da li volite kada vidite da vam je partner ljubomoran ali sigurno vam imponuje. Pred vama je strastven period u kojem bi trebalo da se potrudite da smirite voljenu osobu jer je postala sumnjičava. Slobodni Strelčevi, ako vas osoba iz inostranstva zove u goste ili predlaže zajedničko putovanje, krenite.

JARAC – Kada volite nekoga onda ne treba da vam smeta što je ta osoba srećna i kada vi niste. Nemojte kvariti drugima raspoloženje. Slobodni Jarčevi, jedna osoba želi da učini sve za vas jer ono što trenutno oseća prema vama je neverovatna privlačnost. Vaš led deluje poput magneta.

VODOLIJA – Osećate i sreću i tugu u isti mah, pa vam raspoloženje varira iz časa u čas. A jedno je sigurno – potrudićete se da partneru posvetite svaki slobodan trenutak. Slobodne Vodolije, jako je teško da vas neko osvoji i da bi se to dogodilo to mora da bude neko posve drugačiji a neke prilike koje sada imate nisu ni blizu tome.

RIBE – Ako ste majstor u nečemu, onda ste u tome da napravite iluziju. Čarobni štapić leži pored vašeg kreveta a partner vas gleda opčinjeno i čeka na sledeću magiju. Slobodne Ribe, očekujte udvaranja na radnom mestu ili predlog na kafu posla posla.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *