OVAN – Bez obzira koliko želite da sakrijete svoju nesigurnost i svoje mane, od partnera ne možete ništa sakriti ali bez obzira, on vas voli takvi kakvi jeste. Opustite se. Slobodni Ovnovi, nemojte se predstavljati u lažnom svetlu jer ne umete da slažete. Odaće vas rumenilo na licu.

BIK – Malo ste se ulenjili i „ušećerili“ u nekoj svojoj sigurnosti ali partneru pored vas postaje dosadno pa on sanja da žudi za novim uzbuđenjima. Vreme je da poradite na svom izgledu. Svaka promena je dobro došla. Slobodni Bikovi, uskoro se vaš ljubavi život može promeniti ako to budete iskreno poželeli.

BLIZANCI – Pred vama je uzbudljiv period jer ćete sada postati pravi avanturista koji će sa svojim partnerom pomerati granice.  Prijaće vam i svaki beg iz grada i urbane sredine. Slobodni Blizanci, period u kojem ste će vam „otvoriti oči“ za neke osobe sa kojima ste do sada bili u kontaktu a to što budete videli, neće vam se svideti.

RAK – Tokom narednog perioda možete organizovati kraću posetu prijateljima koji žive malo dalje od vas i to će prijati i partneru i vama.  Slobodni Rakovi, možete se sa prijateljima boriti za naklonost jedne osobe ali ipak, pobediće prijateljstvo.

LAV – Pred vam je period u kojem će vam se ispuniti želje jer će vam partner teško reći ne. Mogući su i zajednički planovi za posao. Slobodni Lavovi, nemojte se ustručavati da priđete uticajnoj osobi jer su vaše šanse iste kao i kod drugih. Nemate šta da izgubite.

DEVICA – Ako se partner nađe u nevolji, ne treba da stajete ni na čiju stranu jer kako god da odreagujete on se može ljutiti. Ljubomora jer mislite da vas je partner slagao. Slobodne Device, nekoliko planeta u vašem 8 polju ukazuje na to da ste u poslednje vreme veoma seksipilni i na otvoren način to pokazujete. Volite da izazivate.

VAGA –  Pred vama je fenomenalan vikend koji vam donosi emotivnu bliskost i skladne odnose, a onda ćete odjednom postati ljubomorni i manipulativni a takvo raspoloženje će vas držati do kraja nedelje. Slobodne Vage, ako želite da ostvarite vezu, morati biti spremni za takmičenje jer se i još nekome dopada vaša simpatija.

ŠKORPIJA – Primetićete da partner i vi imate sve manje razumevanja jedno za drugo a to će rezultirati sedmicom u kojoj će i najmanji gest, pogrešan pogled ili reč, napraviti haos u vašem odnosu. Slobodne Škorpije, teško da ćete u ovom periodu osetiti emotivno zadovoljstvo. Ne preduzimajte inicijativu.

STRELAC – Trenutni aspekti na nebu neće direktno uticati na vaš brak ili vezu ali možete imati drugih nevolja i nerešenih problema koje čekaju na vas. Gosti u domu. Porodično pitanje ne možete rešiti a da nekoga ne oštetite. Slobodni Strelčevi, ne bi trebalo da vam je previše važno da li je neko slobodan ili zauzet, jer ćete osvojiti u svakom slučaju.

JARAC – Ovo nije nešto naročito povoljan period za ljubav i partnerstvo osim ako ne krećete na kraći put ili se spremate za posetu rođacima jer samo to može pozitivno delovati na vas trenutno. Slobodni Jarčevi, može vam se dopasti osoba koja živi u drugom gradu. Ljubavni susret u prevozu ili kraćem putu.

VODOLIJA – Nalazite se u periodu u kojem vas ne očekuju veće promene. Partner vam je velika podrška i zbog toga se osećate sigurno ali ako se roditelj, bićete zabrinuti za svoje dete. Pazite da mu ne činite kontrauslugu svojim postupkom. Slobodne Vodolije, Mars na vrhu 5 polja doneće vam ljubavne promašaje i razočaranja.

RIBE – Ono što vam sigurno nedostaje a to je hrabrost i strastvenost. Partneru može početi da smeta to što ste povučeni u sebe i što ne pokazujete šta mislite. Slobodne Ribe,  možete povratiti svoje samopouzdanje zbog interesovanja jedne osobe o vama.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *