OVAN – Može vas obuzeti neopisiva ljubomora koja će vam pokvariti raspoloženje. Što je najgore, nećete imati nikakvog dokaza da vam je voljena osoba neverna, pa ne bi trebalo da vučete nikakve poteze. Slobodni Ovnovi, mlađa osoba sa posla jedva čeka da vas opet sretne na poslu.

BIK – Potrebna vam je partnerova pomoć jer stvarno ne možete da postignete sve ali bez obzira, partner će negodovati što mora da uskače da vas odmeni u nekim poslovima. Slobodni Bikovi, potrudite se da izgledate lepo kada krećete na posao. Nikad se ne zna koga možete sresti. Slažete se sa Devicom.

BLIZANCI – Fino ste raspoloženi i svuda pronalazite zanimljivo društvo za priču. Posvetite se deci ukoliko ste roditelj jer možete doživeti nezaboravno iskustvo o kojem ćete godinama prepričavati. Slobodni Blizanci, ukoliko postoji neko ko vam se dopada ne bi bilo loše da ga – je pozovete na kafu.

RAK – Venera u vašem 4.polju donosi vam prijatne odnose sa ukućanima a oni sami će želeti da vas obraduju i gledaće da vam ne zadaju previše muke svojim ponašanjem i lošim navikama. Imate pomoć. Slobodni Rakovi, uskoro možete obnoviti prekinuti kontakt sa mlađom osobom. Jedna Škorpija vas provocira.

LAV – Očekuje vas period pun razumevanja i kompromisa zbog čega čak i vi možete biti iznenađeni jer ste očekivali potpuno drugačiju reakciju. Pozovite zajedničke prijatelje u goste. Slobodni Lavovi, u poslednje vreme plenite svojom pojavom a kad bi ste se malo više pojavljivali u javnosti, imali bi više uspeha.

DEVICA – Prolazite kroz jedan stabilan period u kojem vam čak neke vesti mogu doći preko partnera a sve to će pozitivno delovati na celu porodicu. Slobodne Device, Venera u vašem polju  govori da vas suprotan pol primećuje a i da vi sve radite kako bi draga osoba nešto preduzela. Dobijate komplimente. Moguć je susret.

VAGA – Narednih dana ćete vam najviše prijati sopstveni mir a neki od vas mogu biti fizički razdvojeni od partnera zbog gomile obaveza koje su se nagomilale prethodnih dana. Slobodne Vage, lako možete započeti tajni odnos sa osobom sa posla. Neće vam biti svejedno.

ŠKORPIJA – Osetićete nalet ljubomore, mada će partner na sve načine pokušati da vas smiri. Moguće je zajedničko putovanje ili poseta rođacima. Slobodne Škorpije, mlađa osoba na sve načine želi da vam se približi pa smišlja pitanja kojima će započeti komunikaciju sa vama.

STRELAC – Obratite pažnju! Dok ste vi fokusirani na novac i zaradu, partner je fokusiran na neka nova poznanstva zbog kojih vas može staviti u drugi plan. Slobodni Strelčevi, kolega jednog vašeg prijatelja se raspituje o vama i želi da vas vidi.

JARAC – Ne bi trebalo da dopustite sebi da zbog tvdoglavosti propustite da uživate sa partnerom. Ne morate čekati da vaš partner uvek ima inicijativu. Iznenadite ga. Slobodni Jarčevi, jedna Devica žudi za vama a realno, ni vi niste ravnodušni. Uživate u igri zavođenja.

VODOLIJA – Partner neće uvek razumeti sve vaše postupke pa bi trebalo da otvorenije pričate o njima inače on sve može shvatiti pogrešno. Vodite računa o partnerovoj ljubomori. Slobodne Vodolije, ostvarujete nova poznanstva a posebno vam se može svideti osoba iz daleka, možda i iz druge zemlje.

RIBE – Kad ste zadnji put partneru priredili iznenađenje? Ne mora to da bude nešto grandiozno. Dovoljna je sitnica. Nešto čemu će se partner obradovati a čime ćete osnažiti vaš brak. Slobodne Ribe, može vam se dopasti zauzeta osoba. No i pored te činjenice, društvo te osobe vam veoma prija a vi niste u stanju da podvučete crtu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *