OVAN

Stavljate sebe na prvom mestu što partner može protumačiti kao znak da ga ne volite dovoljno. Neki Ovnovi smatraju da su previše razmazili voljenu osobu. Slobodni Ovnovi, možete biti u kontaktu nadajući se da se nešto može desiti između vas za predstojeće praznike.

BIK

Ovo je period koji može ojačati vaš brak i izbrisati sve nesporazume iz proteklog perioda. Ljudi brzo zaborave sve ono što je ružno. Imajte to u vidu i gledajte da stvorite što više lepih uspomena. Slobodni Bikovi, možete se do ušiju zaljubiti u zauzetu osobu a posle će vam đavo biti kriv.

BLIZANCI

Partner i vi se slažete i nadopunjujete i bez obzira koliko drugima vaša veza ili brak izgleda klimavo, vi ste sigurni da ste načinili pravi izbor. Slobodni Blizanci, očekujte udvaranja preko osobe sa posla ili na radnom mestu. Devica vas simpatiše.

RAK

Merkur u polju braka govori da se nalazite u periodu kada vrlo lako možete sa partnerom krenuti na kraće putovanje i vožnju do drugog grada. Prijaće vam promena. Slobodni Rakovi, ne možete naterati svoje srce da vam se neko svidi tek tako. Potrebno vam je vreme da počnete da verujete nekome.

LAV

Pred vama je sedmica nesgalanja sa partnerom pa je najbolje da se malo udaljite ili otpujete jedno bez drugoga. Malo samoće će vam pomoći da preispitate svoje greške. Slobodni Lavovi, postoji jedna osoba koja vam se pojavljuje ali ne imponuje vam da u javnosti budete videni sa njom. Pre ćete se opredeliti za tajni susret.

DEVICA

Najviše ćete se fokusirati oko toga da dobro isplanirate doček Nove godine. Gledajte da za neke stvari donosite odluke spontano i u dogovoru sa partnerom. Slobodne Device, vaša porodica tačno zna kakav vam je partner potreban i ona vam može ukazati na osobu koja je za vas.

PROČITAJ - Uticaj Venere u Škorpiji na ljubavna dešavanja

VAGA

Previše ste fokusirani na materijalni deo života a manje na duhovni, koji je možda mnogo značajniji. Stvarajte uspomene da vam ne prođe život. Slobodne Vage, može vam se dopasti osoba sa sela koja vas može razoružati svojom jednostavnošću i skromnošću.

ŠKORPIJA

Partner vam neće dati da mrdnete nikud bez njega ali prijaće vam ta njegova pažnja pa ćete mu se na kraju skroz prepustiti. Uživanje u krevetu. Slobodne Škorpije, Venera u vašem znaku donosi vam ljubavne kontakte a možete se i nenadano zaljubiti. Uzbuđuje vas pomisao da je nešto zabranjeno i da neko nije vaš.

STRELAC

Ovo je sedmica u kojoj će vas ispunjavati da trošite partnerov novac ali pazite da ne potrošite i da do kraja meseca nemate za sve ono što ste planirali. Slobodni Strelčevi, ne pitate za cenu – koliko košta da košta! Važno je samo da se dobro provedete! Ne zanima vas šta se o vama priča i ko šta misli.

JARAC

Nije ovo loš period za vas a posebno ćete uživati na nekim intimnim i manjim mestima sa odobranom ekipom u koju ne može da pristupi svako. Ispunjenje ljubavnih želja. Slobodni Jarčevi, dopadate se starijoj osobi koja može biti uporna u nastojanju da vas osvoji. Simpatiše vas jedan Jarac i Vodolija.

VODOLIJA

Partner i vi ćete sredinom nedelje imati manju krizu i sukob mišljenja. Planiranje zajedničkog putovanja u inostranstvo. Srećni preokreti kada ste zajedno. Slobodne Vodolije, možete upoznati nekoga iz inostranstva ali daljina može biti problem.

RIBE

Partner vas može nervirati ili sve raditi protiv vas. Ponaša se kao da niste partneri već rivali koji se bore za neku titulu. Ne padajte na provokacije. Slobodne Ribe, jedna osoba vas namerno pravi ljubomornim da bi vi odreagovali i shvatili šta propuštate.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *