OVAN – Trebalo bi da budete pažljiviji jer možete praviti pogrešne procene pa svu krivicu svaliti na partnera i za ono što jeste i ono što nije. Time ćete samo još više pogoršati vaš odnos. Slobodni Ovnovi, dopisujete sa par osoba ali niko u vama ne budi dublje emocije.

BIK – Vi ste ta osoba koja je ovih dana puna života i interesantnih predloga pa ćete neprestano predlagati susrete ili čak pozivati ljude u goste. Ne želite više da gubite ni čas. Slobodni Bikovi, dopadate se uticajnoj i ostvarenoj osobi koja ovih dana rado kontaktira sa vama jer delujete umirujuće na nju.

BLIZANCI – Najbolje će vam biti da pokušate da sačuvate partnerovu i svoju privatnost. Neke stvari treba da prećutite jer ne mora celo selo da zna šta se kod vas dešava u kući. Slobodni Blizanci, očekuju vas tajni ljubavni kontakti. Dopada vam se jedna uticajna osoba ali ne želite da sve da pokvarite prenagljenim postupcima.

RAK – Tačno znate šta partner misli i bez komunikacije. Prijao bi vam kraći izlet ili putovanje gde do sada niste bili. Slobodni Rakovi, mlađa osoba se nada susretu sa vama ali se i predomišlja da li da vam priđe ili ne.

LAV – Nalazite se u fantastičnom periodu u kojem ćete malo više pažnje obratiti na prijatelje kojih ste se uželeli. Očekuje vas lepo druženje i zanimljivi predlozi. Slobodni Rakovi, očekuje vas novo poznanstvo preko prijatelja. U pitanju je mlađa osoba zbog koje ćete i vi postati šarmantniji i i pristupačniji.

DEVICA – Mars se približava vašem 7 polju zbog čega svakog časa može izbiti nekakav sukob sa partnerom. Gledajte da ga ne zanemarujete ovih dana, da vam to ne bi zamerio. Slobodne Device, sa mlađom osobom sa posla možete očekivati samo avanturu ali vodite računa da se o tome ne sazna.

VAGA – Raduje vas razumevanje koje dobijate od partnera jer napokon imate vremena da se bavite sa onim u čemu uživate. Pravite planove za putovanje u inostranstvo. Slobodne Vage, puno vremena narednih dana ćete provesti sa prijateljima i poznanicima koje niste dugo videli. Mlađa osoba se razočarala u vas.

ŠKORPIJA – Partner vam je postao sumnjičav i nepoverljiv. Prodali ste mu sve fore pa je i on omudrao zbog čega sve teže izlazite na kraj. Krizu ćete rešiti u spavaćoj sobi. To je najbolji lek. Slobodne Škorpije, prolazna avantura, ali pazite da ne bude glavni akter jedne gradske afere.

STRELAC – Nekako vam je lakše da partneru ne ispričate za sve što vam se dešava jer niste sigurni kakvu bi reakciju dobili.  Slobodni Strelčevi, dopada vam se zauzeta osoba i rešili ste da tu ništa ne dirate jer ćete tako lepše spavati.

JARAC – Popravlja vam se raspoloženje a postajete i otvoreniji prema voljenim bićima. U izgledu je i kraće putovanje koje će vam popraviti raspoloženje. Razumevanje i slaganje sa decom. Slobodni Jarčevi, vodite prepisku sa jednom osobom koja vas sve više oduševljava svojim pristupm.

VODOLIJA – Nikako da se opustite i naučite da uživate. Previše brinete, ali zato, partner pokušava da vasm opusti. Pravite zajedničke planove za kuću. Dogovor oko porodičnih ulaganja.  Slobodne Vodolije, Venera u 5. polju donosi vam ljubavna udvaranja. Prozrećete ona koja nisu iskrena.

RIBE – Partner je sjajnog raspoloženja jer će napokon moći da putuje, druži se sa ljudima i razgovara. Nekoliko putovanja je u planu. Slobodne Ribe, dopadate se jednoj osobi ali vi smatrate da vam ona nije dorasla ni po čemu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *