OVAN – Pred vama je fantastična sedmica u kojoj ćete biti uzbuđeni i srećni zbog okolnosti koje mogu da vam promene život na bolje. Ako ste u braku, obradujte partnera sa putovanjem u inostranstvom ili mu isto najavite. Slobodni Ovnovi, Venera u Strelcu vam donosi intezivne kontakte sa osobom iz inostranstva koja će želeti da se predstavi u malo lepšem svetlu.

BIK – Trebalo bi da promenite taktiku i da napravite partnera malo ljubomornim jer je on ušuškan u sigurnost koju ste mu plasirali. Malo adrenalina može da bude produktivno za vaš brak ili vezu. Slobodni Bikovi jedna osoba vam se toliko dopada da postajete slepi i na jasne znake pored puta. Nije vas trenutno briga o posledicama.

BLIZANCI – Previše ste zadubljeni u posao pa ne vidite da se partner u poslednje vreme čudno ponaša. Budite oprezni jer možda postoji i neko treći. Slobodni Blizanci, ne biste trebalo da previše verujete u sve što čujete i da donosite zaključke o nekome pre vremena.

RAK – Partner će ove sedmice više biti okrenut rođacima i ljudima iz okruženja a sa njima se može naknadno sretati i nakon posla. Vas može da oraspoloži jedna osoba koju sreće na radnom mestu. Slobodni Rakovi, dopadate se osobi iz Švajcarske i koja čak želi da vam pomogne oko traženja posla.

LAV – Nekoliko planeta u vašem 5 polju donosi ljubavna dešavanja a moguće je i planiranje proširenja porodice za one koji su u braku. Ne zaboravite da koliko ljubavi dajete, toliko vam se može ljubavi vratiti. Ako stalno čekate da partner napravi prvi korak, proćiće život pored vas.  Slobodni Lavovi, napišite pismo, tj. poruku osobi koja vam se sviđa. To može dosta promeniti, a makar ćete znati na čemu ste.

DEVICA – Možete partneru skinuti i zvezde sa neba ali on neće videti vašu žrtvu ili je neće doživeti na taj način. Ne ide vam se nigde. Najlepše će vam biti u svom domu. Slobodne Device, želite da obnovite jedan stari kontakt. Žudite za ljubavlju i još uvek je tražite.

VAGA – Očekuju vas odlični odnosi sa partnerom jer ćete se u potpunosti razumeti. Mogući su planovi za zajedničko putovanje ili neku vrstu poslovne saradnje. Slobodne Vage, kolege sa posla vas ogovaraju zbog vašeg ljubavnog života. Kontakti sa mlađom osobom na koju želite da ostavite što bolji utisak.

ŠKORPIJA – Pravite planove u tajnosti i ukoliko radite na tome da obradujete voljenu osobu, uspećete u tome. Stiže vam poklon ili neki vid pažnje. Slobodne Škorpije, lako možete započeti vezu sa imućnom osobom, a baš taj faktor će biti presudan u vašem izboru.

STRELAC – Prija vam pažnja jedne tajne osobe zbog koje se ovih dana osećate posebno. Koristite trenutak kada je partner fokusiran na neke druge stvari jer vam prija osećaj slobode. Slobodni Strelčevi, zaljubljive ste prirode i lako vam se može dopasti osoba koja vam se trenutno udvara. Pružite joj priliku.

JARAC – Venera na vrhu vašeg 12 polja donosi vam mogućnost tajne ljubavnog kontakta i susreta. Iako ste po prirodi jako uzdržani, sada ste rešeni da probate nešto novo. Slobodni Jarčevi, neprestano tražite opravdanja kako biste dobili još malo vremena. Uspešno izbegavate jednog Bika.

VODOLIJA – Vama i kada ide dobro, plašite se da pokažete svoja osećanja jer mislite kako time možete pokvariti ono što trenutno imate. Trebalo bi da naučite da se opustite, ali vi ste u konstantnom grču. Slobodne Vodolije, retrogradni Merkur vam donosi mogućnost obnove starog kontakta sa osobom iz daleka.

RIBE – U strahu ste da vam partner ne zameri zbog poruka jedne osobe. S druge strane, ne možete vi nikome zabraniti da vas kontaktira. Poradite na tome da izgradite narušeno poverenje. Slobodne Ribe, sviđa vam se osoba iz inostranstva ali znate da su male šanse da se ta veza i ostvari.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *