OVAN – Imate partnerovu podršku, ma šta god odlučili i to vam je u ovom trenutku najvažnije. Moguće je zajedničko pojavljivanje u javnosti. Slobodni Ovnovi, starija osoba sa posla se može interesovati o vama. Ispunjenje stare ljubavne želje.

BIK – Želite da promenite sve stare navike i sve ono što vam je smetalo pa krećete žestoko da „sečete sve oko sebe“. Partner može biti nezadovoljan vašim ponašanjem. Slobodni Bikovi, obnova starog kontakta ili poznanstva sa osobom iz inostranstva.

BLIZANCI – Očekuje vas interesantan ljubavni period u kojem ćete biti posvećeni partneru na jedan potpuno drugačiji i otvoren način. Sada imate priliku da vaš odnos resetujete i krenete iz početka. Slobodni Blizanci, jedna posebna i starija osoba vas je privukla svojom neobičnošću.

RAK – Venera na vrhu vašeg polja partnerstva donosi strastvene ljubavne kontakte i stabilnost u braku. Shvatićete koliko vam je stalo do partnera zbog čega ćete preko noći zaboraviti na sve ono loše iz proteklog perioda. Slobodni Rakovi, moguća je obnova ili susret sa nekim iz vaše prošlosti ko je sada u braku.

LAV – Očekuje vas zanimljiv period a partner može planirati kraće putovanje. Možete postati ljubomorni jer osećate kao da partner nema dovoljno vremena za vas. Slobodni Lavovi, postajete poprilično bliski sa starijom osobom sa posla. Mogućnost afere.

DEVICA – Ne možete a da ne primetite da dobijate posebnu pažnju partnera koji se trudi da vam u potpunosti ispuni svaku želju. Romantično ste raspoloženi a pomalo setni i tužni. Slobodne Device, ovo je vaše srećno vreme jer će vas suprotan pol primećivati više nego inače.

VAGA – Narednih dana ćete se najviše posvetiti kući i porodici a realno, tu ćete se i osećati najbolje. Ako između partnera i vas postoji nekakav problem, sigurno ga nećete rešiti ćutanjem i ignorisanjem. Slobodne Vage, postajete preosetljivi i ranjivi. Možete biti neraspoloženi zbog nemogućnosti da promenite nešto u svom životu.

ŠKORPIJA – Mars na vrhu vašeg 7 polja donosi vam problematičan odnos sa partnerom i lošiju finansijsku situaciju koja može nastati partnerovom krivicom. Slobodne Škorpije, moguće je novo poznanstvo na kraćem putovanju. Obnova starog kontakta. Jedna osoba je veoma uporna da vas osvoji.

STRELAC – Vreme je da sa partnerom razgovarate o kućnom budžetu i novim finansijskim planovima. Uskoro možete realizovati i kraće putovanje. Slobodni Strelčevi, pazite od koga tražite pomoć jer nije lepo da to radite ukoliko nemate ozbiljne planove prema toj osobi. Ne igrajte se sa ničijim osećanjima.

JARAC – Venera na vašem Ascendentu donosi vam jedan jako lep period u kojem ćete dobijati pažnju partnera ali i svih osoba iz vašeg okruženja. Zračite posebno i to je ono što svi vide. Slobodni Jarčevi, prolepšali ste se a ukoliko ovih dana  budete zakazali nekakav susret, lako se možete zaljubiti.

VODOLIJA – Imate puno planova ali ako budete računali na partnerovu podršku, možete se razočarati. Sunce i Venera u vašem 12 polju donosi nerazumevanje. Slobodne Vodolije, u ovom periodu definitivno nećete uspeti da nešto promenite. Neke Vodolije se mogu osvrtati unazad.

RIBE – Za vas će ovih dana biti najveći uspeh ukoliko budete uspeli da sačuvate svoj mir i ako ne dozvolite nikome da se meša u vaš brak ili vezu. Partneru je potrebno više slobode. Negde treba da mu popustite a negde ne. Slobodne Ribe, jedno staro prijateljstvo se može pretvoriti u nešto više. Pokažite svoja osećanja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *