OVAN – Vreme je da ustanovite neka nova pravila u kući i poradite na unapređenju kvaliteta vaše svakodnevnice.  Venera u vašem 2 polju donosi vam dobitke partnera i manje ustupke. Slobodni Ovnovi, sviđa vam se mlađa osoba koja živi van grada i sa kojom možete da planirate nešto potpuno drugačije.

BIK – Bićete u nekom svom elementu i teško da će išta moći da promeni vaše raspoloženje. Uživaćete u onome u čemu ste dobri a možete očekivati dobitak ili poklon od partnera. Slobodni Bikovi, postaćete mnogo pristupačniji nego inače zbog čega lako možete početi prepisku sa osobom koja vam se dopada.

BLIZANCI – Ako svi počnu da primećuju da ste se prolepšali, to neće biti slučajno jer pod uticajem Venere u vašem znaku možete zračiti i osećati se fantastično. Ljubav vam cveta. Slobodni Blizanci, očekujte brojne ljubavne prilike. Neki neće znati da se odluče, pa će flertovati sa više osoba u isto vreme.

RAK – Možete se naći u iskušenju i podršku i razumevanje pronaći u tajnom dopisivanju sa mlađom osobom ali pitanje je kako će se to na kraju završiti. Slobodni Rakovi, budite veoma oprezni jer sve što planirate može se preokrenuti. Ako jedan dan imate njegovu ili njenu pažnju, drugi dan možete od princeze postati pepeljuga.

LAV – Nalazite se u stabilnom periodu u kojem ćete znati šta želite. Prijaće vam i društvo prijatelja preko kojih možete otvoriti nove vidike i uporediti svoj život sa njihovim. Slobodni Lavovi, mlađa osoba se raspituje o vama preko zajedničkih prijatelja.

DEVICA – Osetićete promenu jer ćete postati mnogo opušteniji prema drugim ljudima a zbog Venere u 10 polju mogu vam ispuniti neke davnašnje želje. Imate podršku partnerove porodice. Slobodne Device, dodatno vas motiviše osoba sa posla i zbog nje ste spremni da napredujete i dokazujete se.

VAGA – Kako Venera bude promenila znak i ušla u Blizance, tako ćete i vi postati nestašniji poput deteta. Želite da se igrate a posebno će vam biti drage dvosmislena značenja. Slobodne Vage, nećete moći da se odlučite između dve osobe.

ŠKORPIJA – Venera u vašem 8 polju doneće vam senzibilitet zbog čega će vam u prvom planu biti fizička privlačost i želja. Ukoliko planirate proširenje porodice, sada možete poraditi na tome. Slobodne Škorpije, velike i sudbinske veze počinju upravo onda kada se najmanje nadamo. Ne zaboravite to.

STRELAC – Ulaskom Venere u vaše 7 polje vaš ljubavni život će se promeniti preko noći. Upravo ulazite u period u kojem ćete lakše izjavljivati i pokazivati ljubav svom partner i on će vam na to uzvratiti istom merom. Slobodni Strelčevi, obratite pažnju na nove susrete i nova poznanstva jer među njima se može kriti i ono pravo. Budite pristupačni.

JARAC – Prvi deo ovog tranzita iskoristite da povratite izgubljeno samopouzdanje. Prijatni trenuci uz najmlađe članove porodice. Slobodni Jarčevi, pred vama je par neverovatnih prilika i ukoliko ih propustite i ostavite za kasnije, neće se ponoviti. Ništa ne ostavljate za vikend ili onaj sledeći. Zašto ne večeras ili sutra ujutru?

VODOLIJA – Najlepše ćete se osećati u krugu svoje porodice. I partner će provoditi sve više vremena sav ama. Možete imati goste u domu. Slobodne Vodolije, ovo je period novih pozanstava a jedno od njih će vam uskoro doneti i poznanstvo sa nekim ko će vam se iskreno dopasti.

RIBE – Kada bi znali koliko su reči bitne, onda bi se više potrudili oko toga da iskažete svoja osećanja i simpatije. Prijaće vam kraće putovanje ili šoping sa partnerom. Slobodne Ribe, sa nekoliko osoba ste u kontaktu ali to ne mora svako da zna. Sačuvajte nešto za sebe.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *