OVAN – Ova nedelja ide u vašu korist. Doveli ste situaciju do tačke usijanja pa se sada nemojte čuditi što je partner postao tako preduzimljiv. Isprovocirali ste i sada gledajte šta ste dobili. Slobodni Ovnovi, pred vama je strastven period. Nećete znati šta vas je snašlo.

BIK – Iako to vašem znaku nije svojstveno ali poželećete malo avanture a oni koji imaju priliku verovatno će je iskoristiti do kraja. Slobodni Bikovi, kada se nađete u društvu osobe koja vam se sviđa onda pravite nekakve greške i propuste da izgledate potpuno smeteno i uplašeno. Tako nećete ništa uraditi.

BLIZANCI – Pred vama je jedan period u kojem ćete više rešavati tuđe probleme nego svoje, ali i to se nekad mora. Partner i vi ćete iz dana u dan biti bliskiji i zbog zajedničkih interesa biti spremni na saradnju. Slobodni Blizanci, novo poznanstvo možete ostvariti preko prijatelja. U pitanju je jedna veoma dinamična osoba okrenuta sportu i poslu.

RAK –Očekuju vas kontakti sa partnerovom porodicom koja od vas očekuje neki vid pomoći od vas. Saznajete neke tajne o članovima porodice. Slobodni Rakovi,  uticajna osoba će početi napadnije da se udvara. Računajte da zbog toga možete biti u nekoj vrsti nepriike.

LAV – Vreme je da počnete da razmišljate o dugoročnom poslovnom projektu sa partnerom. Neki od vas mogu biti ljubomorni zbog slobode koju je sebi dozvolio vaš partner. Ponekad imate utisak kao da ga nije briga da li vama nešto smeta ii ne. Slobodni Lavovi, osoba iz Nemačke jedva čeka da joj se javite.

DEVICA – Partner može probuditi vašu maštu i zanesenost, pa vas čak i pokrenuti da se zainteresujete za nešto što vam je do skoro bila nepoznanica. Skladni odnosi i poverenje. Slobodne Device, privlači vas otvoreno ponašanje jedne osobe ali to nemojte priznavati nikome jer ćete dobiti negativne komentare.

VAGA – Venera u vašem 7 polju donosi vam bliskost sa partnerom. Ulazite u jedan strastven period u kojem možete osvežiti vaš brak. Slobodne Vage, može vas privući osoba koja je u braku ali koja je spremna da zgreši sa vama.

ŠKORPIJA – Partner će posatiti mnogo strastveniji nego inače a može vas iznenaditi njegova preduzimljivost. Vreme je i da se zajedno dogovorite da počnete da trenirate neki sport. To će oboma prijati. Slobodne Škorpije, dozvolite mlađoj osobi iz daleka da vam se približi. Prijaće vam pažnja i društvo osobe koja vam se udvara.

STRELAC – Partneru se dopada u kući samo pod uslovom da ga ne opterećujete nikakvim obavezama i da vam gosti ne dolaze jer mu je potreban mir i tišina na koju je navikao. Brinete se za jednog člana porodice. Slobodni Strelčevi, vreme je za flert i pokazivanje inicijative. Uskoro se u vašem životu može pojaviti neko sasvim novi.

JARAC – Morate biti direktniji prema partneru posebno ako je on muškarac jer oni ne vole da razmišljaju šta ste vi hteli da kažete između redova. Prijaće vam šetnja ili zajednička kupovina. Slobodni Jarčevi, mlađa osoba vas zasmejava zato jer joj se dopadate. Možda ona toga još nije svesna ali vi sada jeste.

VODOLIJA – Partner u vama vidi zanimljivog sagovornika i voli da se dogovara sa vama jer zna da može dobiti dobre savete. Očekuje vas sklad. Slobodne Vodolije, jedna osoba vam može ponuditi nesebičnu pomoć pa čak vam i predložiti zajednički posao jer joj se dopadate a to će vam uskoro i saopštiti.

RIBE – Merkur u vašem 1 polju donosi vam period u kojem će partner biti neprestano uz vas. To nekima može zasmetati jer bez obzira koliko volite partnera prija vam da, s vremena na vreme, imate vremena samo za sebe. Slobodni Ribe,  zaljubljive ste prirode a otvorenost i direktnost osobe s kojom ste u kontaktu vam se može dopasti.Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *