OVAN – Ukoliko ste prethodnih dana imali manjih nesuglasica sa partnerom, sada je najbolje da se svako posveti svom poslu jer ćete tako brže zaboraviti sve ono loše. Ova situacija neće trajati doveka. Slobodni Ovnovi, pravite se da ne vidite da se dopadate jednoj osobi koju srećete na poslu i stručno izbegavate svaki mogući susret.

BIK – Jako je bitno da sve što radite, radite iskreno jer vi ne umete da glumite a partner vas čita kao otvorenu knjigu. Nemojte ni da pomislite da mu plasirate nešto što niste vi. Slobodni Bikovi, osoba koja vam se udvara je promišljena. Ako želite da je nadmudrite i ispitate njenu iskrenu zainteresovanost, dobijte na vremenu jer će upravo to pokazati njeno pravo lice.

BLIZANCI – Pred vama je period koji vam donosi razna ljubavna iskustva a vodićete i intezivan društveni život. Okupljanja možete da očekujete i u sklopu porodice. Slobodni Blizanci, zapaženi ste i osim što vam se udvaraju neke nove osobe, mogu vas kontaktirati i osobe iz prošlosti.

RAK – Treba da pustite da sve dođe na svoje samo od sebe. Partner je tvrdoglav i ponekad vam se čini da vas guši sa nekim svojim zahtevima, ali uskoro će sve doći na svoje. Slobodni Rakovi, nemate sreće da sretnete onog ko vam se dopada ali to nije razlog da ne pokušate da sa tom osobom stupite u kontakt.

LAV – Ovo je za vas izazovan period i bilo bi najbolje kada bi se sa partnerom razdvojili na par dana, tako ćete se manje svađati a više poželeti. Slobodni Lavovi, mlađa osoba vas može oduševiti svojom neposrednošću. Ljubav na kraćem putu.

DEVICA – Svi vaši pokušaji da priđete partneru i pokažete mu koliko vam znači, padaju u vodu. On to sve doživljava kao nešto što se podrazumeva, pa čak može ismejati vaše romantična iznenađenja. Slobodne Device, možete se predomisliti u poslednjem trenutku kada budete shvatili da je osoba koja vam se dopada nepovoljna prilika za vas.

VAGA – Ako ne želite više da povređujete dragu osobu ne bi trebalo da se igrate njenim osećanjima. Voljena osoba neprestano razmišlja o svemu joj govorite a neke stvari bude dodatna pitanja na koja on nema odgovor. Slobodne Vage, vreme je da se pobrinete za svoj izgled jer ćete uskoro biti glavna zvezda ljubavnog života.

ŠKORPIJA – Partner vam više uopšte nije romantičan a vi bi trebalo da znate odgovor zbog čega je to tako. Sad kad biste mu priredili neki trenutak za pamćenje, on bi rekao – “Jel ti to mene zezaš?” Slobodne Škorpije, pre ćete ostvariti novo prijateljstvo nego ljubavnu vezu.

STRELAC – Najbolje će vam biti ako krenete put mora ili druge interesantne destinacije sa voljenom osobom. Uopšte vam neće biti loše. Ako ostajete kući, onda treba da znate da ćete teško ugoditi i vašima i njegovima u isto vreme (i obrnuto). Slobodni Strelčevi, ovog puta ćete birati razumam i poslušaćete savete vaše porodice o izboru partnera.

JARAC – Plašite se da pokažete svoja osećanja i svoje želje jer smatrate da bi to partner pogrešno protumačio. Slobodni Jarčevi, umete da prepoznate “lažnjake” ali ipak ne verujte da se to vama dešava, pa ćete pristati na igru.

VODOLIJA – Nalazite se u izazvonom periodu za vaš ljubavni život. Postoji nešto zbog čega ste suzdržani. Najbolje je da pustite d vreme pokaže da li su vaše sumnje bile opravdane. Slobodne Vodolije, ljubavne ponude koje trenutno imate radije biste prepustili nekom drugome. Daleko ste od zaljubljivanja.

RIBE – Vreme je da se posvetite partneru ako ne želite da vam on zameri što nikako nemate vremena za njega. Pronađite malo slobodnog vremena, nećete se pokajati. Slobodne Ribe, propustićete neke ljubavne prilike jer sudbina voli da neke priče zakomplikuje pre nego što ih rasplete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *