OVAN – Partner vas može narednih dana iznenaditi ali u nekim slučajevima to može biti i negativno iznenađenje. Prijatnost u kontaktu sa prijateljima koji vam predlažu da se vidite. Slobodni Ovnovi,  nova ljubav je na vidiku. Pružite šansu novom poznanstvu. Ako ne bude ljubav biće prijateljstvo.

BIK – Vreme je da nešto učinite za sebe. To može da bude i promena u izgledu, menjanje ličnog stila i avanturistički duh koji će vas otisnuti u novu pustolvinu. Pitanje je koliko će vam biti lepo u partnerovom društvu jer zvezvde vam poklanjaju pažnju prijatelja. Slobodni Bikovi, nove mogućnosti se stvaraju i gledajte da ih ne propustite.

BLIZANCI – Bilo bi najbolje da ne provodite narednih dana puno vremena sa partnerom a ukoliko jedno od vas mora na put, to će biti idealna prilika da se malo posvetite sebi. Razočaranje u jednu osobu koja vam se tajno dopadala. Slobodni Blizanci, nije povoljno vreme za ljubav. Dolazi do prekida jednog poznanstva.

RAK – Partner je zaokupljen poslom tako da malo pažnje obraća na vas jer nema dovoljno vremena. Predložite prijateljima neke zajedničke aktivnosti. Slobodni Rakovi, teško da u ovom periodu možete očekivati nekakve pomake.

LAV –  Ponekad se partner i vi dopunjavate kao noć i dan. Sada je vas uhvatila nekakva briga i nesigurnost dok je partner taj koji „kolo vodi“. On bi sve bučno i javno a vi ste ovog puta za tajnost i intimu. Slobodni Lavovi, poznanstvo preko posla. Reč je o uticajnoj osobi.

DEVICA – Ima nešto što partner krije od vas ili nema hrabrosti da vam otvoreno kaže u lice. Moguće su promene planova u poslednji čas. Partner se ne oseća najbolje. Slobodne Device, dolazi do promene u odnosu sa osobom iz daleka. Sada će biti ili – ili

VAGA – Ukoliko planirate proširenje porodice ovo je pravi trenutak za tako nešto. Partner ima za vas dugoročne planove vezane za boljitak porodice. Slobodne Vage, vrlo lako može doći do prekida jednog odnosa i početka novog. Prija vam sve što je novo i drugačije.

ŠKORPIJA – Imaćete priliku da unapredite vaš bračni život pod uslovom da budete iskreni. Partner kao da ima radar na sebi i može da proceni da li ga lažete ili ne. Ne zaboravite poklon. Slobodne Škorpije, može vam se dopasti zauzeta osoba koja ima neku vezu trenutno  ali za koju će biti u stanju da je prekine ako je zaludite.

STRELAC – Moraćete sami preduzeti inicijativu ukoliko želite da vam se nešto lepo desi narednih dana. Znači od spontanosti ništa, ali to ne znači da se nećete lepo provesti. Prijaće vam odlazak u prirodu ili rekreacija na otvorenom. Slobodni Strelčevi,  očekujte iznenađenje. Obavezno pristanite na poziv prijatelja.

JARAC – Ako ste dama i partner vam kupi poklon koji je vezan za kuću ili kuhinju, nemojte se ljutiti na njega jer je bio dobronameran. Mogući su iznenadni gosti. Slobodni Jarčevi, osoba koja živi blizu vas ili u vašem komšiluku vas može iznenaditi svojim predlogom ili pozivom.

VODOLIJA – Ovo je za vas jedan jako lep period u kojem ćete procvetati u svom smislu. Bićete pažljiviji prema bližnjima a partner prema vama.  Slobodne Vodolije, postali ste pristupačniji suprotnom polu i prolepšali ste se. To mora uroditi rezultatom. Susret je moguć na kraćem putovanju.

RIBE – Ništa vam ne predstavlja neko veće zadovoljstvo jer ono što bi vi hteli to vam je trenutno nedostižno. Ni manji poklon ili znak pažnje neće vas previše obradovati. Slobodne Ribe, udvaraće vam se potpuni neznanac koji ima stila i potencijala da vas osvoji.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *