OVAN – Partner će imati problema da se ukopi sa jednim članom vaše porodice a nerazumevanje između te dve strane traje već odavno i nikako da se to prevaziđe. Prijao bi vam izalazak na vaše staro mesto gde ćete evocirati zajedničke uspomene. Slobodni Ovnovi, starija osoba sa posla se interesuje o vama ali vi ćete je odbiti, bez obzira o kome se radi.

BIK – Pred vama je sedmica u kojoj ćete delovati dosta uzdržano i hladno. Moguće je i da će partner pokrenuti nezadovoljstvo u vama. Slobodni Bikovi, prija vam kontakt sa jednom osobom koju poznajete duže vreme i sa kojom sada imate priliku da se bolje upoznate. Moguć je početak nove veze.

BLIZANCI – Sa partnerom planirate kraće putovanje a neki od vas mogu planirati i zimovanje ili ga rezervisati za naredni period. Slobodni Blizanci, stara ljubav iz daleka vas nije zaboravila. Moguća je obnova tog kontakta.

RAK – Jupiter u vašem 7 polju donosi sreću preko partnera a tu je i Venera koja donosi pozitivna dešavanja i preokrete. Bićete zadovoljni i srećni jer će i voljena osoba napokon pokazati svoje emocije. Slobodni Rakovi, jedna osoba koju ste nedavno upoznali ima sve potrebne manire koje vi cenite ali to vas plaši jer deluje kao da nešto nije u redu.

LAV – Neko nepoverenje se uvuklo u vaš odnos i ako primećujete da je partner distanciran trebalo bi da sednete i razgovarate s njim a ako to ne budete učili, još više ćete zahladneti odnos. Slobodni Lavovi, morate da prihvatite i neuspeh. Ne sviđa se svima vaše nadmeno ponašenje i samouverenost.

DEVICA – Ovo je vaš srećan period u kojem ćete postati opušteniji i zadovoljniji. Očekuje vas niz lepih i prijatnih trenutaka uz voljenu osobu. Osećate se sigurno i zaštićeno. Nemojte da zaboravite to osećanje. Slobodne Device, na pomolu je nova ljubavna veza. Osećate nešto za šta niste ni slutili da je moguće.

VAGA – Pokazujete koliko ste odgovorni prema svojoj porodici pa čak i ako to zahteva vašu žrtvu. Mogući su gosti u domu. Sa partnerom su moguće nesuglasice oko njegovih povećanih troškova. Slobodne Vage, ostvarujte duhovnu bliskost sa starijom osobom. Sećanje na vremena koja su prohujala.

ŠKORPIJA – Sa partnerom možete planirati kraće putovanje iako to ne rado činite jer vam je lakše da krenete i vi na put nego da pustite partnera da sam putuje. Ćudljivog ste raspoloženja. Slobodne Škorpije, moguć je slučajan susret na ulici sa bivšim partnerom.

STRELAC – Najavljene promene donose bliskost sa partnerom koji će narednih dana mnogo više provoditi vremena sa vama nego inače. Partner vam čini ustupke i na taj način vam vraća za sve ono što ste vi učinili za njega. Slobodni Strelčevi, starija i situirana osoba vam nudi svoju pomoć.

JARAC – Venera u vašem znaku donosi vam blagodeti planete ljubavi ali neki od vas neće dovoljno vode zahvatiti na bunaru ljubavi jer stavljate ponos i tvrdoglavost iznad osećnanja a to nije dobro. Isplanirajte doček Nove godine. Slobodni Jarčevi, dopada vam se starija osoba koja vam polako topi led oko srca.

VODOLIJA – Brinete za partnera iako ne možete previše da utičete na neke životne situacije, pogotovu ne one koje ne zavise od vas. Voleli bi kada biste provodili više vremena zajedno iako gledate da iskoristite svaki slobodan trenutak na voljenu osobu. Slobodne Vodolije, nije povoljno vreme za neka nova poznanstva i promene na ljubavnom planu.

RIBE – Pred vama je veoma specifičan period jer će vam mnogo toga ići od ruke a i sam partner će biti u dobrom raspoloženju zbog srećnih okolnosti koje ga prate pa ćete se i vi oraspoložiti. Slobodne Ribe, moguće je novo poznastvo preko starih prijatelja.Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *