OVAN – Naredne sedmice morate biti posebno obazrivi jer svaki pogrešan potez može više naštetiti vašem odnosu. Partner i vi ste potpuno nesuklađeni i svaki potez vas može izbaciti iz takta i obrnutno. Razmslite o tome da li preterujete jer vam partner u zadnje vreme stalno popušta. Slobodni Ovnovi, osetićete neočekivanu seksualna privčanost prema zauzetoj osobi.

BIK – Taman kad parnter bude bio spreman za flert vi ćete se naći na pravom mestu u pravo vreme i sve mu to pokvariti. Sredinom sedmice moguće je kraće zajedničko putovanje. Slobodni Bikovi, dopada vam se osoba sa posla ali ne želite da preduzmete inicijativu jer niste sigurni da su vam simpatije uzvraćene.

BLIZANCI – Prolazite kroz jednu lošiju fazu u kojoj ćete neprestano imati osećaj da niste voljeni i da vas partner zapostavlja. Zbog toga se možete osetiti razočarano. Slobodni Blizanci, nije vreme za nove početke. Čak i da nešto preduzmete, lako možete biti odijeni.

RAK – Zbog Venere u vašem 5.polju non stop ćete razmišljati o ljubavi i osećanjima. Još ako odgledate romantični film ili pročitate ljubavni roman to će vas još više raznežiti. Slobodni Rakovi, ovo je vreme kada možete očekivati ljubavna udvaranja. Ne slušajte savet prijatelja.

LAV – Pred vama je strastven ljubavni period. Sada možete tražiti od voljene osobe bilo šta i ona će vas poslušati i udovoljavati vam. Svi oni koji su slobodni, treba da se bore za naklonost osobe koja im se dopada. To znači da ne treba da odustanete osim ako je druga strana u braku.

DEVICA – U zadnje vreme ste jako uzdržani i ne pokazujete svoje emocije zbog čega partner neće znati na čemu je sa vama. Izbegnite izlaske jer će vam biti lepše u kući. Slobodne Device, ni slučajno ne pokušavajte da obnovite staru vezu jer ćete se vrlo brzo razočarati. Moguće je poznanstvo sa dosta starijom osobom.

VAGA – U zadnje vreme vaše slaganje sa partnerom je poput onog – Ne možete s njim, ne možete bez njega! Nešto konstantno radite pogrešno što iritira drugu stranu. Slobodne Vage, previše ste fini za osobu sa kojom ste sada u kontaktu i to neće uspeti na duži rok.

ŠKORPIJA – Venera vam prolazi kroz 12 polje što vam donosi zahlađenje u braku i emotivnom odnosu. Neki od vas mogu biti na korak od toga da se upuste u ljubavnu avanturu. Slobodne Škorpije, ovo je period kada možete biti nečija tajna ljubavna varijanta i ništa više od toga. Nije vreme za nove početke.

STRELAC – Nećete uživati u partnerovom društvu ili će vam on pokvariti svaku normalnu priliku da se opustite i uživate tako da ne treba da očekujete previše kako se ne bi razočarali. Slobodni Strelčevi, prija vam pažnja jedne uspešne osoba ali daleko je to od ljubavi.

JARAC – Ova sedmica će vam proći u iščekivanju nekakvog dešavanja a neće se desiti ništa spektakularno. Dobićete poziv za kraće putovanje koje ćete glatko odbiti. Slobodni Jarčevi, problem se osoba za koju se zanimate jako daleko od vas. Ljubav u inostranstvu.

VODOLIJA – Jedan loš period pun nerazumevanja je iza vas ali odnos između partnera i vas se neće rešiti preko noći te je potrebno da budete strpljivi. Slobodne Vodolije, ovo je period u kojem ćete se prisećati ljudi iz prošlosti a mogući su kontakti ili susreti sa bivšim ljubavima no nova još nije na pomolu.

RIBE – Ima nešto čega se vaš partner plaši više od svega a to je da ne volite više bivšeg partnera od njega. To mu je noćna mora i zbog toga on ovih dana ima nesanicu. Slobodne Ribe, flertujete sa suprotnim polom a iz svega toga može izaći strastna avantura.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *