OVAN – Još uvek se nalazite u sjajnom emotivnom period ali vodite računa o tome da partner može biti ljubomoran kada budete provodili vreme sa jednim vašim prijateljem kome on ne veruje. Slobodni Ovnovi, Venera u polju ljubavi vam donosi mogućnost nove ljubavne veze, udvaranja i pojačane izlaske.

BIK – Nailazite na jedan problem a to je da da ćete vi biti posvećeni vašoj porodici a partner svojoj a ono što je najznačajnije je da to neće narušiti vaše odnose. Slobodni Bikovi, uskoro će nešto početi da se dešava! Primetićete da vam itekako godi udvaranje jedne osobe i njena pažnja. Željni ste provoda i dobrog društva.

BLIZANCI – Ako ste roditelj ne bi bilo loše da se posvetite vašoj deci i stvaranju njihovih navika. Inače, ovo je period kada ćete odmarati, uživati i kada vam se neće dešavati apsolutno ništa značajno. Slobodne Device, postajete bliskiji sa jednom osobom iz poslovnog okruženja i možda ne primećujete kuda ta komunikacija vodi, ali na dobrom ste putu da se zaljubite.

RAK – Partneru se ponovo neće dopasti nešto vezano za vaše prijatelje i upravo započinjete novu fazu neusuglasica, prebacivanja ali i kompromisa. Dobitak ili poklon preko voljene osobe. Slobodni Rakovi, poziv za ručak, večeru ili nešto slatko shvatite kao gest udvaranja.

LAV – Kako se Venera približava vašem znaku, tako ćete i vi osećati sve bolje impulse oko sebe a primetićete i da je partneru često potrebno vaše društvo. Ulazite u jedan mnogo bolji period kada će se ceo svet vrteti oko vas. Slobodni Lavovi, na putu ste da se zaljubite a ako niste, obavezno što više izlazite i družite se jer je pred vama period nove ljubavi.

DEVICA – Dok obasipate partnera sa ljubavi i nežnoćnošću, proverite da li to radi i neko drugi. Pozovite prijatelje na zajedničku večeru. Slobodne Device, jedan prijatelj gaji platonska osećanja prema vama i vi ste svesni njegovih nežnih osećanja. Lepo je znati da je neko uvek tu za vas, pa čak i da se nikad ništa ne desi.

VAGA – Bez obzira koliko vas partner uveravao u neke stvari, na kraju, sve se svodi na poverenje. U određenim momentima će vam biti teško ali vaša srce pobediće sve izazove. Slobodne Vage, može vas privući osoba o kojoj, ni u kom drugom slučaju ne biste ni pomislili, alii ma nešto izazovno, mistično i bezobzrazno u njoj.

ŠKORPIJA – Najbolje bi vam bilo da partnera pošaljete par dana kod njegovih. Tako ćete se na miru odmoriti a imati vremena samo za sebe. Ako se to ipak ne desi, imaćete konfrontaciju sa partnerom. On želi jedno a vi drugo. Slobodne Škorpije, postoje neke ljubavi koje se nikad ne dese a ko zna zašto je to bilo dobro.

STRELAC – Realno, naredna sedmica vam neće biti preterano važna. Partner će se fokusirati na posao a i vi sami ćete imati više vremena za sebe i svoje zanimanje. Između vas neće biti svađa ali ni preteranog uzbuđenja. Slobodni Strelčevi, ono što nikako ne treba da radite je da inicirate kontakt sa bivšim partnerom ili bivšom ljubavi.

JARAC – Ako niste raspoloženi za izalazak i javni život, naglasite to partneru. Oni Jarčevi koju su roditelj u narednom periodu mogu imati nesuglasice sa decom koja mogu biti jako neposlušna i tvrdoglava. Slobodni Jarčevi, vaše ponašenje ili postupak može jednu osobu s kojom ste u kontaktu potpuno izbaciti iz ravnoteže, pa će vas to još više udaljiti od početka emotivne veze.

VODOLIJA – Pred vama je fantastičan ljubavni period a ulaskom Venere u vaše polje partnerstva značajno će popraviti partnerski odnos. Postaćete bliskiji i nežniji prema voljenom biću. Pokazujete koliko vam partner znači, a znači vam puno. Slobodne Vodolije, trenutno od novih poznanstava nema ništa.

RIBE – Ovo je za vas period nadahnuća i romantičnih osećanja ali problem je što tu inspiraciju nećete naći u stalnom partneru već nekom drugom. Slobodne Ribe, ovo je vaš ljubavni period gde možete očekivati slatke kontakte sa osobom koja vam se sviđa a postoje velike šanse da jednu osobu sretnete i na putu ka poslu.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *