OVAN – Bićete ljubomorni zbog toga što primećujete da je partner ovih dana promenio ponašanje jer želi pošto – poto da se istakne u društvu. Smatrate da to nije zbog vas. Slobodni Ovnovi, u najznačajnijim situacijama možete ispasti trapavi i sve upropastiti. Drugi priliku, za sada, nećete imati.

BIK – Sjajno izgledate i dobro se osećate a posebno će vam imponovati kada budete videli da interesovanja određenih osoba za vas još uvek nije splasnulo. Partner je u svom svetu. Slobodni Bikovi, lako možete započeti vezu ili obnoviti jedan stari kontakt.

BLIZANCI – Planovi vašeg partnera su trenutno u nekakvom zastoju zbog čega će on imati više vremena za vas. Provodićete više vremena zajedno što možete iskoristiti da napravite neke nove porodične planove. Slobodni Blizanci, zaljubljive ste prirode, šarmantni, veseli i neodoljivi. Ljubavna sreće i nove prilike.

RAK – Trenutno niste naročito bliski sa partnerom i delujete kao da ste nepotpuni bez njegovog ohrabrenja i nesebične podrške. Raspitujete se u tajnosti o mlađoj osobi koja vas je zainteresovala svojom inteligencijom. Slobodni Rakovi, platonska ljubav će teško prerasti u nešto više za sada.

LAV – Ovih dana ste dosta nervozni pa se stalno prebacate na partnera a on vam nije ni zašta kriv. Pokušajte da poslovne probleme ostavite na poslu. Slobodni Lavovi, dolazi do promene u odnosima: sa jednom osobom prekidate kontakt a šansu dajete osobi koja se ponovo pojavila u vašem životu a to smatrate očiglednim znakom.

DEVICA – Partner vam je strašno zabrinut i sumnjičav u rezultate posla kojim se bavi. Pokušajte da razgovarate sa njim. Podrška preko partnerove porodice. Slobodne Device, očekuje vas flert sa uticajnom osobom s kojom imate sjajnu komunikaciju. Ljubav je moguća i na poslu.

VAGA – Najviše će vam prijati kontakti sa visokoobrazovanim osobama i prijateljima pored kojih se osećate sjajno i s kojima priče nikad dosta. Partner je zabrinut ali to vešto krije od vas. Slobodne Vage, postojate nestrpljivi da što pre sretnete osobu iz inostranstva. Ljubav je moguća i na fakultetu.

ŠKORPIJA – Partnera i vas može krastiti velika strast ali i velika ljubomora koja će svakim danom sve više i više rasti. Ukoliko partner silno želi potomstvo možete nauditi svojoj vezi ako i vi ne budete imali iste planove. Slobodne Škorpije, nećete moći da sedite skrštenih ruku. Igraćete prljavo ali ćete uzeti ono što vam pripada.

STRELAC – Nalazite se u povoljnom periodu za vaš brak a sve ono što vam smeta i zbog čega ste bili ljuti sada možete raspraviti sa partnerom i promeniti vaš odnos na bolje. Strelčevi koji su u dugoj vezi mogu razmišljati o braku. Slobodni Strelčevi, ne treba da previše slušate savete drugih ljudi već svoje srce.

JARAC – Vreme je za novosti u vašem životu i promene koje će vam prijati u narednom periodu. Sa partnerom ste u potpunom mentalnom skladu ali i dalje dosta nepoverljivi. Slobodni Jarčevi, Venera u polju posla ukazuje na moguća ljubavna dešavanja na radnom mestu. Uticajna osoba se rapituje o vama.

VODOLIJA – Sunce u vašem 5. polju donosi vam lepe vesti kroz partnera ali jedan dosta čvršći emotivni odnos i pored vaših strahova i nepoverenja. Sreća preko dece. Slobodne Vodolije, moguća su nova poznanstva koja će pre prerasti u prijateljstvo nego u emotivni odnos, mada će vam biti jako stalo da zablistate u svakom pogledu.

RIBE – Ako neko može da vam pokvari raspoloženje to ste vi sami. Umesto da gledate kako da legnete i ne radite ništa, ne zaboravite da imate porodicu a samim tim i obaveze prema ukućanima. U ležećem polažaju nećete ništa postići. Slobodne Ribe, novo poznanstvo je moguće na kraćem putovanju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *