OVAN – Sa partnerom možete imati manju nepriliku ili sukob koji će, za divno čudo, na kraju, pozitivno uticati na vaš odnos i doneti veću prisnost. Slobodni Ovnovi, prvo se morate razočarati u jednu osobu s kojom ste bili u kontaktu da bi pažnju posvetili nekom drugom.

BIK – Možete biti isfrustrirani zato što ne uspevate da ostvarite sve svoje želje a vaše neraspoloženje će osetiti i vaši ukućani. Sredinom nedelje vas očekuju srećne okolnosti i na kraju će se ispostaviti da ste dramili za džabe. Slobodni Bikovi, pre nego što se otisnete u nove avanture morate raščistiti neke stvari u svojoj glavi.

BLIZANCI – Postajete sve prepoznatljiviji u svom okruženju kao par koji je uspešan u svom poslu i koji neprestano grabi napred u svim sferama života. Učvršćujete vašu ljubav iskrenošću. Slobodni Blizanci, želite da ostavite utisak na uticaju osobu sa posla i to i uspevate. Razmislite o sledećem koraku. Temeljito se pripremite.

RAK – Ukoliko ima nešto što vam ne prija u odnosu sa partnerom to bi trebalo i da mu kažete. Takođe, neki od vas mogu biti zabrinuti zbog iznenadnih promena u ponašanju voljene osobe jer primećujete neke stvari kojih do sada nije bilo. Ljubomora. Kompleksni odnosi. Slobodni Rakovi, ne nasedajte na provokacije bivšeg partnera!

LAV – Posvećeni ste partneru i trudite se da mu udovoljite ali vam se čini da je on ponekad hladan ili da ga ne zanima previše gde ste bili ili šta ste radili tokom dana. Zbog toga ćete tražiti dodatnu potvrdu njegovih osećanja. Slobodni Lavovi, možete čuti vesti o bivšem partneru o zajedničkom životu ili veridbi sa novim izabranikom svog srca.

DEVICA – Bićete lošijeg raspoloženja jer će vam smetati svaka sitnica zbog čega se na kraju možete naljutiti na partnera. Ipak, na kraju će vam voljena osoba i pomoći oko svih tih briga i obaveza. Slobodne Device,smišljate načine kako da izbegnete jednu osobu ali očigledno je da morate biti direktni.

VAGA – Pred vama je sedmica koja vam donosi ljubavna dešavanja i promene. Neke Vage, mogu planirati zajedničku budućnost sa voljenom osobom. Isplanirajte odmor ili zajednički vikend. Slobodne Vage, pratite svoju intuiciju i radite onako kako mislite da treba jer šta god da vam se kaže, vi možete uraditi suprotno od toga.

ŠKORPIJA – Postoje neke stvari koje zamerate partneru ili mlađoj osobi iz porodice. Pa bi prvo želeli da to raščistite sa ukućanima. Rešavanje stambenog problema. Budite oprezni u odnosu prema partneru jer je njemu „svega preko glave“.  Slobodne Škorpije, osoba koja živi blizu vas se interesuje o vama. Mogu vas zbližiti slučajne okolnosti.

STRELAC– Sa partnerom uspešno rešavate finansijsko pitanje a možete da očekuje i veći priliv novca koji će dosta promeniti vaš odnos i pospešiti kvalitet života. Slobodni Strelčevi, udvara vam se dobrostojeća osoba. Savet – ako se cenjkate, dostićićete veću cenu.

JARAC – Partner želi da vam olakša svakodnevnicu zbog čega vam može pružiti pomoć koji može biti i novčani. Dobitak ili poklon. Slobodni Jarčevi, imate svoje razloge zašto donosite određene odluke a ponekad svoju računicu stavljate iznad osećanja.

VODOLIJA – Venera u vašem 1. polju donosi vam nove ljubavne mogućnosti ali bićete suzdržani po nekim pitanjima. Ne biste voleli da donosite odluke na prečac. Ljubavni preokreti i ponude koje se ne odbijaju. Slobodne Vodolije, očekujte i ono što nije moguće.

RIBE – Prepuno 12 polje može da vam aktivira tajno dopadanje i tajne signale sa jednom novom i neobičnom osobom koja može uzdrmati vaš život. Slobodne Ribe, ukoliko neko uporno odbija da se nađe sa vama a dopisujete se mesecima, onda tu nešto nije u redu. Pazite da ne budete prevareni.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *