OVAN – Pred vama je plodonosan period u kojem ćete u jednom trenutku sa partnerom biti samo što ne eksplodirate a onda se može dogoditi preokret. Razgovarajte. Videće da deluje! Slobodni Ovnovi, udvara vam se jedna veoma privlačna osoba ali vi sve radite pogrešno. Previše ste grubi. Razmislite o tome jer to može oterati dragu osobu.

BIK –Ako očekujte romantičan vikend, od toga neće neće biti ništa a na kraju se možete ljutiti i nervirati. Jedino bi mogli da računate na nedelju kao dan u kojem će vas porodica pitati – Šta ima da se jede ili Gde ćemo na ručak? Slobodni Bikovi, mlađa osoba se iskreno zainteresovala za vas. Moguć je susret i razgovor.

BLIZANCI – Svaki danom sve ćete više razmišljati o ljubavi i biće vam jako važno da ponovo zavedete partnera i pokažete da niste zarđali. Neki Blizanci mogu planirati proširenje porodice. Slobodni Blizanci, vreme je za ljubav i nova poznanstva. Pripremite se i za izlaske.

RAK – Venera u 2 natalnom polju vam može doneti poklon ili ustupke preko partnera a sada je sjajno vreme da ga pitate za uslugu. Slobodni Rakovi, to što se dopadate uticajnoj osobi dosta prija vašem samopouzdanju. Gledajte da se više zabavite.

LAV – Planeta ljubavi ulazi u vaš znak i donosi vam partnerovu naklonost i mnogobrojna udvaranja ali vi ste skromni i ne prihvatate to trenutno kao kompliment nego kao otežavajući okolnost. Slobodni Lavovi, moguća su nova i strastvena poznanstva.

DEVICA – Ako želite da zavodite onda biste trebali da povedete računa o tome da partner zahteva vaše strpljenje i pažnju. Ukoliko ga budete požurivali njemu neće biti ni do čega. Slobodne Device, ako „nabacite“ par kilograma više to može biti veoma privlačnoj jednoj osobi koja će se osmeliti da vam priđe.

VAGA – Postaćete mnogo sigurniji u sebe a odnos sa partnerom se može pokrenuti sa mrtve tačke ukoliko i vi budete pristupačniji. Prijatelji predlažu zanimljive susrete. Slobodne Vage, mlađa osoba vas oduševljava svojim pristupom. Ima nešto što vas privlači kod nje.

ŠKORPIJA – Sa partnerom možete imati sukob a svi su izgledi da ste vi ta strana koja neće da popusti. Zajednički prijatelji vas pozivaju na nekakvu svečanost. Slobodne Škorpije, jedna plava osoba jedva čekada vas vidi dok se nada da ste raščistili stare odnose.

STRELAC – Vaš partner će odjednom promeniti ponašanje i počeće da dosta pažnje posvećuje svome izgledu ili da više vremena prvodi dopisujući se. Obratite pažnju! Slobodni Strelčevi, neki od vas mogu doživeti strastven kontakt sa osobom koja će vas neočekivano popiti kao aperitiv.

JARAC – Ako partner poželi da više izlazite, provodite se ili da odete negde na odmor nemojte mu to uskraćivati jer će i vama prijati. Opustite se. Slobodni Jarčevi, uskoro vas očekuje poznanstvo sa samouverenom, ostvarenom, privačnom, popularnom i nažalost, zauzetom osobom.

VODOLIJA – Venera ulazi u vaše polje partnerstva što donosi preokret u emotivnom odnosu. Osetićete sklad i razumevanje. Vodolije koje su u dugim vezama mogu dobiti predlog za zajednički život ili brak. Slobodne Vodolije, obratite pažnju na susrete narednih dana. Među njima može biti neko ko vam u svemu odgovara.

RIBE – Preko noći partner će početi da traži da mu se posvetite i stvarno se potrudite da odvojite malo vremena za voljenu osobu, da joj pokažete da mislite o njoj ili da joj priredite nešto o čemu sanja. Jedan je život. Živite! Slobodne Ribe, uticajna osoba sa posla se zainteresovala za vas. Susret u poslovnom okruženju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *