OVAN – Dok se partner posvećuje kućnim aktivnostima, vi biste trebalo da više pažnje posvetite deci i najmlađima. Osmislite neku vrstu zabave sa vašim ukućanima i više vremena provodite sa njima jer je to ono što će se na kraju pamtiti. Slobodni Ovnovi, jedan Rak se zainteresovao za vas. Uskoro će vas razoružati svojom dobrotom.

BIK – Sjajno ste raspoloženi i ništa vam neće moći pokvariti raspoloženje. Možete planirati i putovanje sa bliskom ženskom osobom iz porodice. Partner je više za neke kućne varijante nego za izlaske i putovanja. Slobodni Bikovi, zaljubljive ste prirode i počinje da sve više razmišljate o osobi koja najavila svoj dolazak i mogući susret narednih dana. Ljubav na kraćem putu u vašoj okolini.

BLIZANCI – Ono što nikako ne treba da radite je da svoj privatni život iznosite prijateljima jer će oni svaku vašu reč preneti dalje. A što se ostalog tiče –  sve je pod kontrolom. Od partnera možete očekivati poklon. Slobodni Blizanci, udvraće vam se osoba koju može da vam reši neka životna pitanja, mada je ona daleko od vašeg ideala.

RAK – Venera u vašem znaku će vas potpuno omekšati a i opustiti, zbog čega nećete previše brinuti gde je partner i sa kim. Više verujete u sebe i osećate se sjajno. I to i partner primećuje. Slobodni Rakovi, vreme je za nove susrete, poznanstva, udvaranja. Ovo je vaše vreme za ljubav.

LAV – Pred vama je period u kojem bi sa partnerom mogli da pobegnete negde daleko na dan, dva ili sedmicu. Romantičan vikend za dvoje sa all inclusive tretmanom je sasvim realna priča. Jedan je život. Slobodni Lavovi, otvara vam se priča za tajni ljubavni susret.

DEVICA – Od svih znakova, vi ste jedan od retkih kojeg mogu očekivati određene poteškoće u partnerstvu a veliki problem može stvoriti vaša neiskrenost koju partner detektuje na daljinu. Slobodne Device, ne uspevate da ostavite prošlost iza vas. Birate pogrešne iznova i iznova.

VAGA – Partner i vi imate iste planove a naredne sedmice vas još više mogu približiti bliski odnosi sa članovima porodice. Možete biti ponosni na partnera. Slobodne Vage, nalazite pod “lupom javnosti” i svaki vaš korak se prati.

ŠKORPIJA – Možete biti posesivni zbog partnerovog dobrog raspoloženja, pa mu čak i zameriti što se dobro provodi bez vas. Ne budite dete. Slobodne Škorpije, s vremena na vreme se morate podsetiti kako je to kada izgubite dragu osobu. Pravili ste pogrešne poteze, tražili puno a davali malo.

STRELAC – Sa partnerom vas očekuje intezivan zajednički period prepun dešavanja a ukoliko budete imali planove vezane za kupovinu uređaja sa domaćinstvo, sada ih možete realizovati. Sa uspehom možete rešiti i kupo – prodajne aktivnosti nekretnina. Slobodni Strelčevi, izgubićete glavu za nekim ko vam je dovoljno privlačan. Avantura.

JARAC – Venera u vašem 7 polju donosi vam ljubavnu sreću a svi oni koji su u dugim vezama, mogu planirati zajednički život sa partnerom. Ljubavna sreća. Slobodni Jarčevi, biće vam jako stalo da se dopadnete ljudima iz okruženja. Moguć je flert sa oženjenim -udatom osobom.

VODOLIJA – Ulazite u jedan intezivan emotivni i turbulentan ljubavni period. Partner će voditi aktivniji društveni život a vi ćete mu sve živo zamerati. Slobodne Vodolije, do vas stižu informacije koje će znatno promeniti vaše mišljenje o jednoj osobi  s kojom ste bili u kontaktu.

RIBE – Ovo nije vaša sedmica jer puno toga stoji između partnera i vas a svakim novim potezom samo se još više udaljavate jedno od drugoga. Nepovrenje. Slobodne Ribe, u vaš život je ušetala osoba koja vam menja život iz korena. Lepo vam je a želite to i da potraje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *