OVAN – Venera u vašem 8. polju ukazuje na to da je pred vama strastvena sedmica u kojoj možete biti na sedmom nebu. Moguće je proširenje porodice. Slobodni Ovnovi, možda ćete donositi odluke nagonski ali na kraju postoji velike šanse da se zaljubite iako to niste planrali.

BIK – Venera u vašem 7. polju donosi vam privrženost partneru zbog čega ćete mnogo više vremena sada providiti s njim. Emotivna bliskost. Neki Bikovi mogu započeti zajednički život sa dragom osobom. Slobodni Bikovi,  želećete da ostavite utisak ali gledajte da to ipak bude sa merom jer je osoba sa kojom ste u kontaktu malo konzervativnija nego što mislite.

BLIZANCI – Provodićete puno vremena sa partnerom ali obavezno povedite računa o tome da ne pričate previše i kada za to nije vreme. Prijaće vam zajedničko gledanje filmova. Slobodni Blizanci, prolepšali ste se u poslednje vreme i postali otvoreniji prema ljudima a to može promeniti vaš život.

RAK – Partner će svesno ili nesvesno sputavati svaku dobru inicijativu koju predložite tako da će vam biti mnogo lepše i spontanije na poslu nego u njegovom prisustvu. Slobodni Rakovi, očekuje vas flert na radnom mestu. Jedna Škorpija se zaljubljuje u vas.

LAV – Puni ste života i želite da obradujete vaše ukućane sa nečim što oni vole. Sada ćete imati priliku da se posvetite i svojoj deci koji mogu zauvek pamtiti trenutke sa vama. Slobodni Lavovi, započinjete divnu komunikaciju sa jednom osobom koju ćete u početku potajno da simpatišete zato što je ona zauzeta.

DEVICA – Gledajte ovaj period kao idealnu mogućnost da više vremena provodite sa svojom porodicom. Neki će uspešno rešiti stambeno pitanje ili poboljšati uslove života. Slobodne Device, mlađa osoba iz drugog mesta vam je prirasla za srce. Na putu ste da se beznadežno zaljubite. Proverite iskrenost osobe sa kojom ste u kontaktu.

VAGA – Naučite da je iskrenost osobina koju vaš partner ceni. Zamislite kako bi se vi osećali na njegovom mestu. Slobodne Vage, popularni ste kod suprotnog pola. Skrećete pažnju na sebe ali i jednu osobu pravite ljubomornom.

ŠKORPIJA – Venera u vašem 1. polju vam donosi partnerovu pažnju i prvrženost. Neki mogu osećati da je partner ljubomoran i da time želi da drži situaciju pod kontrolom. Slobodne Škorpije, dođe dan kad i vas neko može da osvoji. Zaljubljive ste prirode.

STRELAC – Partner će provoditi puno vremena uz vas ali ono što vas najviše može brinuti je zdravstveno stanje bliske osobe pa će sve drugo postati nevažno. Slobodni Strelčevi, nećete uspeti da sretnete osobu koja vam se dopada. Stalno vas nešto razdvaja.

JARAC – Ponekad umete da budete veoma teški pa se ne mojte čuditi što je partner neraspoložen. Zapitajte se kako ste vi postupali prema njemu. Vreme je za izvinjenje. Slobodni Jarčevi, uticajna osoba se zaljubljuje u vas ali ako ne budete prihvatili igru, možete sebi napraviti problem.

VODOLIJA – Partner čini male stvari za vas zbog čega se osećate povlašćeno. Otvoreno pokazujete svoja osećanja i ne zanima vas šta će ko da misli. Život je jedan. Ponašajte se kako smatrate da treba. Slobodne Vodolije, lako možete započeti novu ljubavnu vezu.

RIBE – Ovo je za vas srećan ljubavni period u kojem se možete osetiti voljeno i ispunjeno. Ponekad vam je drago da vidite partnerovu ljubomoru mada to nećete pokazati. Slobodne Ribe, očekuje vas kontakt sa dragom osobom a neki od vas mogu započeti novu ljubavnu priču.  

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *