OVAN – Ispravno razmišljate! Partneru bi sada najviše prijalo neko putovanje u inostranstvo ali samo će ga retki realizovati.  Slobodni Ovnovi, osoba iz daleka očekuje da joj se javite ali ste vi suzdržani u svemu tome jer ne biste voleli da se vezujete za nekoga ko nije tu.

BIK – Partner je trenutno više zagledan u prošlost nego u budućnost a dodatno ga može emotivno uzburkati susret sa bivšim partnerom. Srećom, te vi nećete za to otkriti a nemojte ni istraživati o tome. Slobodni Bikovi, skoro poznanstvo je moguće na kraćem putovanju.

BLIZANCI – Postaćete ćutljiviji nego inače jer znate kada preterate i kada je potrebno stati. Ne bi bilo loše da odložite i planirano putovanje koje nije po partnerovoj volji. Možete dobiti poklon od partnera. Slobodni Blizanci, ljubav možete doživeti na selu ili tokom boravka u prirodi.

RAK – Partner nije najbolje volje jer je ovo period u kojem on mora odlučiti ili rešiti o nekim životnim ili porodičnim stvarima mimo vas. Slobodni Rakovi, sredinom sedmice se može desiti čudo. Budite spremni na emotivni preokret. Prijaće vam društvo jedne Vage ili Bika.

LAV – Vi se pripremite sa emotivni nesklad a najidealnije bi bilo da spakujete kofere da i partner otputuje u jednom pravcu a vi u drugom. Ozbiljno, prijaće vam distanca ili ćete se posvađati. Slobodni Lavovi, biće vam potreban sagovornik. Neko ko me da vas sasluša. To može biti i mlađa osoba koja ima naklonosti prema vama.

DEVICA – Neverovatno koliko problema oko vas a samo jedna mirna luka a to je vaš partner na koga uvek možete da računate. Pamtite to kada upadenete u mrzovolju i loše raspoloženje. Slobodne Device, svi vaši planovi mogu pasti u vodu a ukoliko se nadate kontaktu sa bivšim partnerom znajte da je tek to promašaj. Izbegnite Jarca po svaku cenu.

VAGA –  Puni ste entuzijazma i nikakav problem ne može pokvariti vaše raspoloženje. Dovoljni su vam plaventilo neba, zračak sunca i sjaj u oku voljene osobe pa da celi svet bude vaš. Slobodne Vage,  teško da će se ove nedelje nešto preokrenuti. Za sada se držite prijateljstva.

ŠKORPIJA – Niste raspoloženi jer odavno već prebirate po uspomenama i tražite partneru propuste i greške, pa se pitate da li treba da prestanete da se borite ili ne. Slobodne Škorpije, lako može doći do prekida jednog odnosa koji odavno nije kako treba.

STRELAC – Partner nailazi na problem finansijske prirode što može automatski uticati na vaše privatne planove. Ako ste roditelj narednih dana ćete se pozabaviti vaspitanjem deteta. Morate biti dosledni ako želite rezultate. Sloodni Strelčevi, jedan Ovan je uporan u tome da vas osvoji ali njegov pristup vam je preagresivan. Ne želite ništa na silu.

JARAC –Nećete moći da se posvetite svim porodičnim dešavanjima a ukoliko se to bude radilo u partnerovoj familiji, pokušajte da objasnite svoje razloge. Sledeća sedmica donosi ljubavni preoket. Slobodni Jarčevi, osoba sa posla čini sve da vas osvoji i da vam zadrži pažnju.

VODOLIJA – Osećate da nešto nije kako treba i jako se trudite da vi ne budete razlog problema u emotivnom odnosu. U svakom slučaju, ako partner bude insistirao na distanci, nemojte mu je uskraćivati. Slobodne Vodolije, Venera se smestila u vaše polje ljubavi i sve se možete desiti za koji dan potpuno neplanski. Neki mogu biti veoma povređeni. Sa Lavovima se nikako ne slažete.

RIBE – Kako god bilo vi ste našli svoj mir ušuškani u vaše malo carstvo koje ste stvorili samo za partnera i najbliže članove porodice i to vam trenutno niko ne možete oduzeti. Slobodne Ribe, osoba iz inostranstva vas oduševljava svojim stavovima i pogledima na život.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *