OVAN – Izgleda da vi i voljena osoba želite isto ali šta god da trenutno uradite sve će se dogoditi u potpuno pogrešnom času a sklop okolnosti će biti takav da će se vaš odnos još više pokvariti. Slobodni Ovnovi, vodite računa da se ne sazna za vašu tajnu vezu.

BIK – Vaš brak će ovih dana biti na jednom ispitu zbog sumnje da partner nije bio iskren prema vama. Sada vi smatrate da mu sve to možete vratiti milo za drago. Slobodni Bikovi, plašite se da pokažete svoja osećanja jer smatrate da ćete na taj način izgubiti osobu koja vam se sviđa.

BLIZNACI – Ima osoba koje se vidno interesuju za vašeg partnera i umesto što to tolerišete nezainteresovano potrebno je da odreagujete. Time ćete partneru pokazati da niste hladni a i stavićete do znanja da takvo ponašanje kod vas ne prolazi. Slobodni Blizanci, osoba koju smatrate prijateljem gaji tajna osećanja prema vama a vi se pravite da to ne primećujete mada ste svesni svega.

RAK –Neki Rakovi mogu dodatno brinuti zbog zdravlja svog partnera pa će se fokusirati na tu oblast. U svakom slučaju,  partneru je potrebno više podrške i ohrabrenja nego inače. Slobodni Rakovi, osoba iz dalekog inostranstva se interesuje o vama. To može biti i osoba iz Amerike.

LAV – Ovo je sedmica u kojoj će se Lavovi posvetiti svom partneru jer su svesni da bez obzira na razlike moraju priznati da je njih partner poseban i drugačiji od svih. Privrženost i iskrenost. Slobodni Lavovi, pojačani kontakti sa osobom koja iza sebe ima brak.

DEVICA – Partner pokušava da vam privuče pažnju ali vi delujete potpuno nezaintresovano te bi trebalo da razmislite o tome kako vas vaš partner doživljava. Slobodne Device, jedna osoba vas tajno privlači i uskoro ćete skupiti hrabrost da nešto preduzmete.

VAGA – Ako vi mislite da pravite ustupke onda niste jedini jer takav osećaj ima i partner. Možda bi se to moglo formulisati i kao da pozitivno utičete jedno na drugo. Niti ste vi savršeni, niti je on. Slobodne Vage, morate biti malo direktniji i konkretniji. Napravite žar da bi nastala vatra.

ŠKOPRIJA – Uzrok vaših problema može biti u novcu a partner je sve zabrinutiji zbog finansijskih dešavanja pa nije isključeno i da počne da krije novac. Slobodne Škorpije, neke od vas očekuju veoma strastveni susreti a druge, svađa zbog zaboravnosti i zanemarivanja.

STRELAC – Za partnera i vas bi najbolje bilo kada bi se zajedno posvetili nekom sportu jer bi na taj način više uživali jedno u drugom. Uskoro vam stižu gosti. Slobodni Strelčevi, osoba koja vam se udvara uopšte nema taktitke ali pripišite to njenom neiskustvu.

JARAC – Partner neće moći tek tako da vas „pročita“ jer ste postavili oko sebe barikade. Smatrate da ćete time dobiti na vremenu. A baš ono vam je potrebno da bi razbistrili glavu. Slobodne Jarčevi, mlađa osoba vas potajno simpatiše ili pokušava da  napravi prvi korak na društvenim mrežama ali vi nehajete previše za to.

VODOLIJA – Partner i vi ste ovih dana veoma složni i ponosni na uspeh onog drugog. Vodite dinamičan život ovih dana i želite da nadoknadite sve ono što ste propustili. Slobodne Vodolije, zvezde su vam naklonjene. Sada je sve do vas.  Očekujte ljubavne ponude.

RIBE  – Između partnera i vas vlada poverenje ali ipak ne bi želeli da ga uzbuđujete dodatno sa nečim što on možda nikad neće saznati. Slobodne Ribe, postajete trapavi u prisustvu osobe koja vam se sviđa i to vas može otkriti. Neki od vas mogu započeti novu ljubavnu vezu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *