OVAN – Ulazite u jedan lošiji period za ljubav jer ne možete razmišljati o tome kada imate puno obaveza i problema koji čekaju da vi rešite. Partner vas može dodatno opteretiti zbog čega ćete biti izuzetno nervozni. Slobodni Ovnovi, izlazite i družite se ali sada su prilike da pronađete srodnu dušu ravne nuli. Simpatije na radnom mestu.

BIK – Žurite da završite sve svoje obaveze kako bi vam ostalo dovoljno vremena za odmor, uživanje i slobodno vreme sa dragim osobama ali to niko od vaših bližnjih ne ume da ceni. Slobodni Bikovi, ostvarićete novo poznanstvo ali vrlo brzo ćete uvideti da vam se kod te osobe puno toga ne dopada.

BLIZANCI – Ako ste planirali duže putovanje, lako može doći do njegovog odlaganja. Takođe, susret sa rođacima i familijom se može iskomplikovati i proći u nekakvoj žurbi. Slobodni Blizanci, nalazite se u dilemi šta da radite jer se plašite da je ovog puta razlika u godinama između vas i osobe koju ste upoznali, prevelika.

RAK – Partner ima neodložne obaveze zbog čega je i vaš odmor pod znakom pitanja. Iskoristite ovaj period za sređivanje kuće i jačanje rodbinskih odnosa. Slobodni Rakovi, dopada vam se jedna osoba iz vašeg kraja ali ako ne budete imali inicijativu, sve će ostati na tome.

LAV – Ne sviđa vam se to što se partner zadovoljava malim stvarima dok vi maštate o velikim. Željni ste života, provoda, ludila a partner nije. I upravo zbog toga može nastati problem u vašem braku ili vezi. Slobodni Lavovi, kada upoznajete nove ljude, nemojte pokušavati po svaku cenu da se istaknete kako ne bi naišla na osudu.

DEVICA – I vi ste ljudsko biće i umete da pogrešite, ali je problem što ne umete da se izvinite kako treba. Nakon manje neprilike, sledi stabilizacija u odnosu. Slobodne Device, privlačite jednu veoma inteligentnu osobu koja će vas oduševiti svojom otvorenošču i sposobnošču da čita druge ljude.

VAGA – Ovaj period će pre doneti neka pitanja i premišljanja nego što možete očekivati sklad u ljubavnom životu. Takođe, Vage se nalaze u periodu iskušenja i neiskrenosti zbog čega lako mogu postojeći ljubavni odnos. Slobodne Vage, teško da će doći do bilo kakvog vezivanja u ovom periodu. Nije vaš momenat.

ŠKORPIJA – Trebalo bi da budete manji od makovog zrna jer kada preterate, onda to učinite kraljevski. Sada je partner vidno nezadovoljan a najmanja sitnica ga može izritirati i isprovocirati. Nestabilnost. Slobodne Škorpije, dopašće vam se osoba koja već ima brak ili zajednicu iza sebe.

STRELAC – Partner može odložiti neke svoje planove za putovanje zbog slabije finansijske situacije a pošto to nije bilo nešto što on želi, nemojte se ljutiti na njega. Slobodni Strelčevi, postajete bliski sa jednom osobom koju srećete u poslovnom okruženju. Sve više susreta i kontakata sa tom osobom može da vam signalizira da tui ma simpatija.

JARAC – Ovo je period u kojem možete biti fizički odvojeni od partnera. Obaveze će vas sprečiti da na neka mesta idete zajedno, zbog čega je najbolje da napravite kompromisno rešenje. Slobodni Jarčevi, umorni ste od dokazivanja i ovog puta ste rešili da stvari pustite da idu svojim tokom.

VODOLIJA – Postoje neke situacije na koje ne možete uticati čak i kada ste sigurni da se neće dopasti partneru. Priredite voljenoj osobi iznenađenje. Neke Vodolije mogu planirati zajednički posao sa partnerom. Svi oni koji su slobodni, sada imaju šansu da upoznaju osobu koja ih može zainteresovati ali postoji problem u vidu daljine.

RIBE – Nalazite se u jednom nestabilnijem period u kojem će partner postati ćudljiv sa periodima promena raspoloženja a Mars na vrhu vašeg 7 polja donosi i manje rasprave i ljutnju. Slobodne Ribe, bolje je da ne pređete granice prijateljstva i pokvarite ono što imate.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *