OVAN – Partner vas može obradovati sa poklonom i neće stati samo na tome jer na svaki način želi da vam pokaže koliko mu je stalo do vas. Otiđite negde zajedno na ručak i pokušajte više da uživate u prirodi. Slobodni Ovnovi, dopadate se dobrostojećoj osobi. Ljubav na selu.

BIK – Nekoliko planeta u vašem znaku ukazuje na to da je ovo za vas važan period. Oni koji su u braku, mogu raditi na proširenju porodice i obradovati se novinama. Bikovi koji nisu u vezi, imaju priliku da upoznaju nekog novog i da se preko noći prepuste novim osećanjima zbog čega i sami Bikovi mogu biti u čudu jer neće prepoznati sami sebe.

BLIZANCI – Merkur se približava vašem znaku i donosi vam sve veću komunikativnost a i vi sami se nećete smirivati u želji da sve obiđete i posetite drage ljude i vidite zanimljiva mesta. Ne dajte nikome da remeti vaš mir. Slobodni Blizanci, ovo je period u kojem pravite temelje za nešto novo. Ljubav je u vazduhu. Osetite je u plućima.

RAK – Nažalost, nalazite se u prividnom miru ali ste još uvek daleko od rešavanje emotivne situacije jer partner nije spreman da sarađuje. Emotivna disharmonija. Slobodni Rakovi, skoro su male šanse da vam se u ovom periodu posreći. Ono što možete da očekujete i tajnu ljubavnu ponudu koju čak možete doživeti kao provokaciju ili ucenu.

LAV – Vama neće biti lako jer možete naići na nekakav emotivni problem ili na potpuno neslaganje sa partnerom. Verujte da bi vam oboma dobro došlo da ovih dana provodite što manje zajedno. Slobodni Lavovi, ponekad je bolje da se ne upuštate u nešto na šta niste spremni. Udaljite se.

DEVICA – Bićete sve bliskiji sa partnerom ali ne zaboravite da napravite compromise jer samo to može sačuvati mir u kući. Planiranje putovanja u inostranstvo. Slobodne Device, mlađa osoba se ne stidi da vam pokaže svoja osećanja i to za vas može biti nešto posve novo i delovati vam neiskvareno.

VAGA – Ulazite u jedan stabilniji period u kojem ćete dosta razmišljati o planovima za budućnost a neke Vague mogu narednih dana više vremena provoditi u inostranstvu. Slobodne Vage, mogu upoznati nekoga ko živi u drugoj državi a druge, mogu intezivirati susrete sa osobom koja im se dopada.Srećne okolnosti koje će biti u vašu korist.

ŠKORPIJA – Pred vama je skladan ljubavni period u kojem ćete ponovo osetiti jačinu svojih osećanja i toplinu partnerovog zagrljaja. Porodična okupljanja. Slobodne Škorpije, želećete da se dopadnete suprotnom polu ali nećete biti nametljivi po svaku cenu. Uspeh kod suprotnog pola.

STRELAC – Partner je previše fokusiran na svoj posao i obaveze zbog čega ćete biti prepušteni sami sebi i svojoj snalažljivosti. Ipak, sredinom sedmice, vaša komunikacija postaće izvanredna čime ćete ispraviti sve nedoumice. Slobodni Strelčevi, osoba kojoj se dopadate nije sigurna u vaša osećanja pa postaje ljubomorna.

JARAC – Željni ste nekih lepih dešavanja ali partner kao da pokvari svaku lepu situaciju, te ne bi ovo, te mu se ne sviđa ono…Priuštite sebi više odmora i uživajte u nekim lepim stvarima i deci. Slobodni Jarčevi, Venera je u vašem 5 polju što vam može doneti čak dve ljubavne prilike.

VODOLIJA – Najlepše će vam biti u krugu porodice i tamo gde se osećajte najsigurnije – u vašem domu. Možete imati goste. Partner ima neke druge planove koje ne uključuju vas. Slobodne Vodolije, osoba koja živi blizu vas se može interesovati za vas.

RIBE – Bićete na sedmom nebu jer je ovo period u kojem vaša osećanja mogu biti na vrhuncu. Sada vam može biti vraćena sva ona pažnja koju ste vi davali drugima. Slobodne Ribe, na kraćem putovanju možete upoznati nekog novog a ako ne budete odreagovali na prvu, sve se može završiti na platonskoj ljubavi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *