OVAN – Partner i vi ste trenutno dva različita sveta i to će funkcionisati odlično između vas dok ne budete poželeli da promenite jedno drugo. Tek tada može doći do problema. Uživajte u onome što imate. Slobodni Ovnovi, može vam se dopasti osoba koja je u vezi i zbog toga ćete obustaviti sve svoje  osvajačke poduhvate jer ne želite da ikome išta kvarite. Ako treba da se nešto desi, desiće se.

BIK – Voleli biste da je partner otvoreni prema vama i da nema konstantnu potrebu da nešto krije od vas ali to je možda zbog vašeg stava. Razmislite kako partneru izgledate kad vam nešto nije po volji. Slobodni Bikovi, može vam se dopasti osoba sa posla ali je problem što se još neko iz vašeg okruženja raspituje o njoj a to vam može stvoriti problem.

BLIZANCI – Nešto zamerate partneru ali mu to ne želite reći jer ćete time pokvariti magiju. Voleli bi da se on sam seti zbog čega ste ljuti, ali to će se teško dogoditi. Slobodni Blizanci,  ovo nije vreme za nove početke ali nije ni za pomirenje sa bivšim partnerom. Trenutno ste negde između.

RAK – Vama je aktivno 5 polje što govori o tome koliko će vam u ovom periodu biti važna ljubav pa ćete želeti da je nadomestite gledajući ljubavne filmove, životne priče ili knjige na tu temu. Slobodni Rakovi, očekujte ljubavna udvaranja i razne prilike na svakom koraku.

LAV – Ovaj vikend bi bilo najidealnije da ga provedete što dalje od partnera jer ako ostanete zajedno u kući, tek tad će nastati haos. Pustite voljenu osobu da ovog puta ide gde hoće. Slobodni Lavovi, želite da napravite ljubomornom jednu osobu ali to neće ništa promeniti u vašem ljubavnom životu, no, ako vam to pričinjava zadovoljstvo, što da ne?!

DEVICA – Trenutno vas ne bi mogao oraspoložiti ni neki lep poklon. Šta će vam sve to ako nemate ljubavi, pomslićete. Problem sa decom. Slobodne Device, imate loše iskustvo sa suprotnim polom. Idete iz veze u vezu a ni dalje niste srećni. Možda sreću treba da potražite u sebi?

VAGA – Venera u vašem polju donosi vam puno lepih trenutaka uz partnera ali sve to kao da vam nije dovoljno. Bez obzira da li ste u vezi ili u braku bićete na meti udvaranja. Slobodne Vage, može vas privući neko ko nije iz vašeg kraja pa će viđenje sa tom osobom biti komplikovanije nego što ste planirali..

ŠKORPIJA – Već od ovog vikenda između partnera i vas će krenuti jedan lošiji period neslaganja ali ovog puta nećete imati snage da se raspravljate sa partnerom i ispravljate “krive Drine” već ćete stvari jednostavno pustiti. Moguća je tajna ljubavna veza. Slobodne Škorpije, avanturu možete započeti negde na moru ili sa osobom koja živi pored mora.

STRELAC – Partner je trenuto pod velikim uticajem svojih prijatelja koji vas na neki način razdvajaju svojim sugestijama i savetima. Kad je već tako, pozovite i vi svoje prijetelje. Slobodni Strelčevi, moguće je novo poznanstvo, ali dok se budete nadali da ta osoba preuzme inicijativu, shavtićete da se ne dešava ništa a da vreme prolazi, pa ćete tražiti uzrok tom problem.

JARAC – Za vas će vrhunac romantike ovog vikenda biti da se ušuškate na svom omiljenom kauči ili fotelji i sa voljenom osobom da gledate filmove do ranih jutarnjih sati. Što manje priče između vas prouzrokovaće manje problema. Slobodni Jarčevi, osoba iz daleka jedva čeka da vas vidi.

VODOLIJA – Neprestano se intelektualno nadmećete sa partnerom. Sve je to dobro ako sa šalom ne pređete granicu. Moguće je udaljavanje zbog kraćeg putovanja i obaveza. Slobodne Vodolije, kad budete sreli osobu koja vam je nekad bila draga, shvatićete da su emocije odavno prošle.

RIBE –  Zračite posebnim stavom zbog čega partner možže pomisliti da se događa nešto čudno zbog čega će on početi da ljubomoriše mada vam to neće otvoren pokazivati. Zahlađenje u krevetu može nastati upravo iz tog razloga. Slobodne Ribe, moguća je ljubavna avanutra zasnovana na strasti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *